Кафените капсули India на марката Mauro са на изгодна цена. Това е една качествена кафена смес, разгръщаща мистиката и екзотиката на Индийските земи. Кафеният продукт е богат на здравословни свойства, благодарение на традиционния начин на Caffe Mauro да изпича кафените зърна „бавно”. Пекат се за около 15-18 минути, като това прави възможно захарта да се карамелизира, без да изгаря и се подобрява мириса,придава се уникален цитрусов вкус на италианското еспресо, заради плантациите от цитрусови плодове, с които са обиколени земите, от които се събира кафето. Кафе Индия на капсули е 100% India с пикантен и силен аромат, с леки нотки на шоколад .
Caffe Mauro е италианска фирма за продуциране на природно чисто кафе. Компанията е известна с това, че нейният основен приоритет е съхраняване полезните качества на зърната кафе, с които работи. Това Мауро постига чрез метода на бавното изпичане на кафето, като така му позволява да съхрани всички здравословни компоненти в себе си, като едновременно с това, задържа и натуралния вкус и силно-въздействащия аромат в на зърната. След приготвяне на напитката, още от първата отпита глътка се усеща качеството, запазено в кафето от Мауро – марката, доказала се в света с това, че държи на своите клиенти, независимо от скъпите технологии, които е избрала да използва, за да поддържа успешно височината на качеството на продукция си.
Мауро е основана от Деметрио Мауро, италианец, който в започнал този бизнес само с една единствена кафе-машина. Но търсенето на качеството, което давал на кафето, нараснало толкова, че продуктите му се разпространили по целия свят. Малкият бизнес станал невероятно успешен, а компанията преминала през много промени, падения и върхове. Било разширено и управлението, било завишавано постоянно качеството на технологиите, които ползвала компанията, и в крайна сметка Mauro Caffe сега е водеща компания на световния пазар, предпочитана и уважавана марка както от заведения, така и за ползване в домашни условия.
За разлика от много марки кафе, заложили на по-евтин метод за продуциране на кафени продукти, Мауро се придържа към метода на бавното изпичане на зърната, с което за доказва, че държи на своите приоритети да запази здравословните свойства на растението и управлението на компанията предпочита да бъде предано на своите клиенти – да посреща техните нужди и да отговаря на техните очаквания.
Важно: Консумирайте преди крайната дата, маркирана на опаковката!