Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

SERENI-PRO™ Adrenal Support 312 мг 90 капсули | Bioclinic Naturals 9280 BCN

SERENI-PRO™ Adrenal Support 312 мг 90 капсули | Bioclinic Naturals 9280 BCN
SERENI-PRO™ Adrenal Support 312 мг 90 капсули | Bioclinic Naturals 9280 BCN
SERENI-PRO™ Adrenal Support 312 мг 90 капсули | Bioclinic Naturals 9280 BCN
48.94 лв.
Код на продукта : SERENI-PRO™ Adrenal Support 90 caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.54 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 45 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
SERENI-PRO™ Adrenal Support 312 мг 90 капсули | Bioclinic Naturals 9280 BCN

SERENI-PRO™ Adrenal Support 312 мг 90 капсули | Bioclinic Naturals

 • Състав, базиран на най-популярните адаптогени
 • Улеснява приспособяването към неблагоприятни условия
 • Полезен в периоди на прекомерен стрес
 • Предотвратява негативните ефекти на хроничния стрес
 • Намалява тревожно-депресивните симптоми
 • Препоръчва се при синдром на хронична умора
 • Подобрява процеса на възстановяване на организма
 • Увеличава енергията и нивото на жизнените сили
 • Укрепва имунологичната система
 • Насърчава хомеостазата на оста HPA
 • Намалява нивото на кортизол
 • Тонизира нервната система
 • Подходящ за вегетарианци
 • SERENI-PRO™ Adrenal Support 312 мг 90 капсули е на топ цена от Bioclinic Natural

Какво знаем за SERENI-PRO™ Adrenal Support?

SERENI-PRO™ Adrenal Support на уникална цена съчетава билки, известни със своите адаптогенни и успокояващи свойства, които повишават устойчивостта на организма към ефектите на стреса и умората.

Адаптогенните билки са растения, които се използват като подмладяващ и тонизиращ тоник. Те са известни още от древната билкова медицина на различните култури по света. Тези растения често са използвали воини, спортисти и пътешественици. Те са относително безопасни и се характеризират с общ ефект върху цялото тяло, а не върху отделни органи или болестни състояния. Растителните адаптогени водят до физическо и психическо благополучие и въоръжават тялото с необходимата сила за борба със стреса и други трудни ситуации. Техните защитни ползи срещу стреса се осъществяват чрез регулиране на хомеостазата посредством няколко механизма на действие, свързани с хипоталамо-хипофизарно-надбъбречната ос.

Като хранителна добавка SERENI-PRO™ Adrenal Support 312 мг 90 капсули от Bioclinic Naturals на страхотна цена стабилизира баланса във функциите на надбъбречните жлези, които произвеждат хормони, регулиращи психическия и физическиая стрес на организма.

Как действа SERENI-PRO™  Adrenal Support на капсули?

SERENI-PRO™ Adrenal Support 90 caps е формула, съставена от растения с адаптогенна активност. Сред съставките на добавката ще намерите високо стандартизирани екстракти от ашваганда, сибирски жен-шен, родиола (златен корен) и лавандула.

Така формулирани, капсулите Adrenal Support повишават имунитета към стрес и насърчават хомеостазата на оста HPA. Оста HPA е свързана с регулация на невро-хормоналната система, свързана с адаптацията към стрес и регулацията на много процеси, сред които: цикъл на сън и будуване, настроения и емоции, храносмилане, метаболизъм, имунитет, сексуалност. Капсулите се препоръчват преди всичко на хора, живеещи в хроничен стрес и напрежение, страдащи от недостиг на енергия и влошаване на психофизичното състояние. Те са отличен избор и за спортистите, които са подложени на прекомерна физическа активност и са натоварени с прекалено много тренировки.

Адаптогените са група природни съединения, които отговарят за реакцията на организма при оптимизация на стреса и минимизиране на негативните му ефекти. Към тях спадат главно растителни екстракти. Тяхното огромно предимство е липсата на странични ефекти и много високият индекс на безопасност.

Кои адаптогени съчетава формулата на продукта?

Една от съставките на SERENI-PRO™ Adrenal Support 312 мг 90 капсули е най-висококачественият патентован екстракт от ашваганда – Sensoril®, стандартизиран за съдържанието на минимум 8% свързани глюкозидни витанолиди, основните биологично активни съединения, отговорни за терапевтичния ефект на това изключително растение. Ашваганда е растение, известно и използвано в продължение на хиляди години в индийската древна система за природна медицина – Аюрведа поради изключителните си свойства. Билката е станала обект на много научни изследвания и понастоящем може да се „гордее” с огромна документация, потвърждаваща нейните адаптогенни свойства.

Ашваганда, подобно на други адаптогени, най-често се използва за намаляване на стреса, повишаване на енергийното ниво и подобряване на психичното благосъстояние. Това растение има антидепресантно и седативно действие. Тези невероятни свойства се обясняват с влиянието на биоактивните вещества върху серотониновите рецептори (5-НТ). Те също така благоприятно повлияват освобождаването на растежен хормон и намаляват излишъка от кортизол. Ашваганда може да се използва като средство против тревожност. Насърчава GABA хомеостазата и някои учени твърдят, че по своята дейност тя имитира естествената гама-аминомаслена киселина (GABA). Благодарение на това лесно се постига концентрация, спокойствие и премахване на психическата възбуда.

Ашваганда се препоръчва за укрепване на организма в състояние на психическо изтощение, стрес и напрежение. Тя има тонизиращо действие върху централната нервна система, подобрява настроението, смекчава тревожността и опасенията, решава проблема с безсънието. Нещо повече, ашваганда може също да засили имунитета и да подобри ефективността на антиоксидантната бариера на организма.

Друг компонент на Adrenal Support 312 мг 90 капсули със страхотна цена е екстрактът от корен на сибирски жен-шен (Eleutherococcus senticosus). Това е растение, което често може да се срещне в Китай, Русия и азиатските страни, ценено заради енергизиращите си и адаптогенни ефекти. Нарича се жен-шен, въпреки че по ботаническите си характеристики трябва да се квалифицира в различна група растения. Елеутерозидите, присъстващи в корена му, са неговите биоактивни вещества.

Сибирският жен-шен е идеален за уморени и претоварени хора. Той има енергизиращ ефект, дава жизненост и значително увеличава енергийното ниво. Също така може да повиши издръжливостта и физическата работоспособност, която е много необходима на атлетите. Нещо повече, билката има благотворно влияние върху умствените функции, подобрява паметта, помага за фокуса.

Капсулите Adrenal Support съдържат екстракт от лавандула, която прави по меки реакциите спрямо стреса. В нея се съдържа етерично масло, витамини, флавоноиди и други ценни съставки, които я правят успокояващо средство при нервност, сърцебиене и мигрена. Смята се, че маслото от лавандула действа както върху централната, така и върху симпатиковата нервна система, като клинично е доказано, че има успокояващ и релаксиращ ефект, подобрявайки чувството за благоденствие.

SERENI-PRO™ Adrenal Support 312 мг включва и екстракт от златен корен (Rhodiola rosea) – растение, произхождащо от Сибир, чиито корени доставят уникалните розавини – биоактивни съединения с адаптогенен и терапевтичен потенциал. Те облекчават стреса и напрежението, регулират активността на оста HPA и оптимизират освобождаването на кортикостероиди. Освен това ограничават намаляването на най-важните невротрансмитери като серотонин, допамин и норепинефрин и още повече подобряват техния транспорт в мозъчните клетки. Поради това е възможно да се поддържа положително настроение и висока интелектуална форма дори и при силно неблагоприятни условия.

Екстрактът от златен корен увеличават имунитета на организма към стрес, но също така увеличава толерантността му към прекомерното физическо усилие. Той влияе благоприятно на нивата на фосфокреатин и АТР в митохондриите на мускулните клетки, подобрява работата и регенерационния процес след тренировка. Често се препоръчва на спортисти, които натоварват своя организъм с прекомерни тренировки.

За да обобщим, SERENI-PRO™ Adrenal Support 312 мг 90 капсули от Bioclinic Naturals на атрактивна цена е идеалното решение за хора, изложени на стрес, не само психически, но и физически. Тази формулировка помага за укрепване на нервната система и ефективно предпазва организма от вредното влияние на стресовите фактори. Фактът, че продуктът доставя не един, а няколко адаптогена, още повече увеличава неговата ефективност.

Препоръчителен прием: 1-2 капсули 2 пъти дневно или както Ви е указано от лекар. Да не се приема непосредствено преди лягане. Консултирайте се с медицински специалист за употреба на продукта за период по-дълъг от 1 месец.

Дозировка: 2 вегетариански капсули

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД

Sensoril® ашваганда (Withania somnifera),

екстракт на прах (корен и лист)

минимум 8% витанолиди

250 мг

 

20 мг

**

 

**

Сибирски женшен (Eleutherococcus senticosus),

екстракт на прах (корен)

 0,8% елеутерозиди

150 мг

 

1,2 мг

**

 

**

Екстракт  5: 1 от лавандула (Lavandula angustifolia) (aerial) 150 мг **

Родиола (Rhodiola rosea), екстракт на прах (корен)

 3,5% розавини

1% салидрозиди)

75 мг

2,6 мг

0,75 мг

**

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вегетарианска капсула (целулоза, пречистена вода, силициев диоксид), ориз на прах, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти или подсладители; без млечни продукти, захар, пшеница, глутен, мая, соя, яйце, риба, ракообразни, животински продукти, сол, ядки или ГМО.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! За свежест, съхранявайте на хладно и сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™