Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Beta Carotene (Vitamin A) 10000 IU 100/250 гел-капсули | Swanson SW009

Beta Carotene (Vitamin A) 10000 IU 100/250 гел-капсули | Swanson SW009
Beta Carotene (Vitamin A) 10000 IU 100/250 гел-капсули | Swanson SW009
Beta Carotene (Vitamin A) 10000 IU 100/250 гел-капсули | Swanson SW009
Разпродажба! -15%
18.40 лв.   15.64 лв.
Код на продукта : Beta-Carotene (Vitamin A) 10000 IU 100 Softgels
Тегло: 0.40 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.16 лв.

Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

250 дражета

 
Бърза поръчка
Beta Carotene (Vitamin A) 10000 IU 100/250 гел-капсули | Swanson SW009

Beta Carotene (Vitamin A) 10000 IU 100/250 гел-капсули | Swanson

  • Важно хранително вещество, преобразуващо се във витамин А
  • Допринася за метаболизма на желязо
  • Помага за поддържане на нормалната кожа, лигавици и зрение
  • Подпомага здравето на имунната система и
  • Бета-Kаротен (Витамин А) 10000 IU на топ цена от Swanson

Какво знаем за Бета-Kаротен (Витамин А)?

Името бета-каротен идва от гръцкото „бета” и латинското „карота” (морков). Именно жълто/оранжевият пигмент дава на зеленчуци и плодове техните богати цветове. Х. Вакенродер кристализира бета-каротен от морковни корени през 1831 г. и му дава името „каротен“. Човешкото тяло превръща бета-каротен във витамин А (ретинол). Нуждаем се от витамин А за здрава кожа и лигавици, здрава имунна система и добро здраве на очите и зрението. Бета-каротенът сам по себе си не е съществено хранително вещество, но витамин А е. Бета-каротеновата химическа формула - C40H56 - е открита през 1907 г.

Бета-Kаротен (Витамин А) 10000 IU на гел-капсули на супер цена от Swanson помага за поддържане на добро зрение, здрави кости, здрава кожа, коса, зъби и венци.

Как действа Бета-Kаротен (Витамин А) на капсули?

Бета-каротенът, като всички каротеноиди, е антиоксидант. Антиоксидантът е вещество, което инхибира окисляването на други молекули и предпазва организма от свободни радикали. Свободните радикали увреждат клетките чрез окисляване. В крайна сметка вредата, причинена от свободните радикали, може да причини хронични заболявания. Няколко проучвания показват, че антиоксидантите помагат на имунната система на хората, предпазват от свободни радикали и намаляват риска от развитие на рак и сърдечни заболявания.

Някои проучвания предполагат, че тези, които редовно приемат бета-каротен, имат по-малък риск от развитие на рак или сърдечни заболявания. Мъжете, които приемат бетакаротенови добавки в продължение на 15 или повече години, е значително по-малко вероятно да получат когнитивен спад в сравнение с други мъже, съобщават изследователи от Медицинското училище от Харвард в Архив на вътрешната медицина (брой от ноември 2007 г.). Счита се, че оксидативният стрес е ключов фактор за когнитивния спад, обясняват изследователите.  Проучване, включващо 4 052 мъже, сравнява тези, които са приемали бета-каротен средно за 18 години с други, които са получавали плацебо. В краткосрочен план те не откриват разлика в риска на когнитивен спад между двете групи мъже, но в дългосрочен план става ясно, че приемащите добавка с бета-каротен имат значително подобрение.

BMJ публикува доклад през март 2006 г., който показва, че високите нива на бета-каротен в кръвта компенсират някои от уврежданията на белите дробове, причинени от свободни кислородни радикали. Те измерват форсирания експираторен обем за една секунда (FEV1) на 535 участници и измерват нивата на бета-каротен в кръвта им. FEV1 измерва колко въздух можете да издишате с едно движение. Те откриват, че тези с високи нива на бета-каротен имат много по-бавен спад в мерките на FEV1.

Приемът на Бета-Kаротен (Витамин А) 10000 IU на уникална цена от Swanson може да намали слънчевата чувствителност за определени хора, които имат еритропоетична протопорфирия с нарушение на кръвта. Той може да има този ефект и при хора с други фоточувствителни заболявания. Бета-каротенът може също да намали ефекта на фототоксичните лекарства. Други изследвания показват, че бета-каротен може да предотврати увреждане на кожата и да допринесе за поддържане на здравето и външния вид на кожата. Макулната дегенерация (AMD), свързана с възрастта, е заболяване, което засяга зрението. Според изследователите приемането на високи дози бета-каротен в комбинация с витамин С, витамин Е, цинк и мед може да намали риска от напреднал AMD с 25 процента.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула на ден.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 гел-капсула) Стойност %ПДД
Витамин А (като бета-каротин) 3000 мкг RAE 333%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, соев лецитин, глицерин, жълт пчелен восък, пречистена (дейонизирана) вода, соево масло. Да се приема с повишено внимание от пушачи и хора, употребяващи високи дози алкохол! При по-високи дози на добавката цветът на кожата може да се измени към блед или жълтеникав, което е временно и безобидно.

Съдържа соя.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™