Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Bach Flower Remedies Depsression 50 мл | Bioherba

Bach Flower Remedies Depsression 50 мл | Bioherba
Bach Flower Remedies Depsression 50 мл | Bioherba
12.36 лв
Код на продукта : Bach Flower Remedies Depsression 50 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Bach Flower Remedies Depsression 50 мл | Bioherba

Bach Flower Remedies Depsression 50 мл | Bioherba

 • Комбинация от растителни екстракти
 • Вдъхва сили и увереност
 • За успешно справяне с депресията и тревожността
 • Капките на Д-р Бах при Депресия е на топ цена от Bioherba

Какво знаем за Капките на Д-р Бах при Депресия?

Депресията може да се опише като чувство на тъга, усещане за загуба или гняв, които пречат на ежедневните дейности на човек. Хората изпитват депресия по различни начини. Тя може да попречи на Вашата ежедневна работа, което довежда до загуба на време и по-ниска производителност.

Също така депресията може да повлияе на връзките Ви с останалите и да е причина за появата на някои хронични здравословни състояния. Bach Flower Remedies Depsression 50 мл на страхотна цена от Bioherba ще Ви помогне да избистрите ума си и да преодолеете състоянието на силна тревога. Това е изцяло натурален продукт, на който можете спокойно да се доверите.

Как действа Капките на Д-р Бах при Депресия?

Депресията е често срещано психично разстройство, което засяга повече от 264 милиона души по света. Характеризира се с постоянна тъга и липса на интерес или удоволствие от извършване на приятни дейности. Умората и лошата концентрация са често срещани при нея. Тя е причина за появата на психически състояния при хората по света. Ефектите от депресията могат да бъдат дълготрайни или повтарящи се и могат драстично да повлияят на способността на човек да функционира и да води полезен и нормален живот.

Въпреки че депресията може да се появи само веднъж през живота Ви, хората обикновено имат множество епизоди. По време на тези епизоди симптомите се проявяват през по-голямата част от деня, почти всеки ден, и могат да включват:

 • чувство на тъга, плач, усещане за пустота или безнадеждност;
 • гневни изблици, раздразнителност или разочарование, дори по дребни въпроси;
 • загуба на интерес или удоволствие от повечето или всички нормални дейности като секс, хоби или спорт;
 • нарушения на съня;
 • умора и липса на енергия;

За много хора с депресия симптомите обикновено са тежки и причиняват забележими проблеми в извършването на ежедневните дейности като работа, училище или взаимоотношения с другите. Някои хора могат да се чувстват като цяло нещастни и самотни, без наистина да знаят защо.

Тук идват на помощ Капките на Д-р Бах при Депресия на страхотна цена от Bioherba. Те действат благоприятно на тези, които се чувстват потиснати, отчаяни и са прекалено чувствителни. Спомага в моменти на душевна слабост и тегота.

При тийнейджърите симптомите могат да включват тъга, раздразнителност, чувство на негативност и безполезност, гняв, лошо представяне в училище, чувство на неразбиране и изключителна чувствителност, използване на наркотици или алкохол, прекалено ядене или сън, самонараняване, загуба на интерес при нормални дейности и избягване на социално взаимодействие. 

За съжаление, депресията често остава недиагностицирана при възрастни хора и те може да се чувстват несигурни, че се нуждаят от помощСимптомите на депресия могат да бъдат различни или по-малко очевидни при възрастните, като например: 

 • трудности със запаметяването или промени в личността;
 • физически болки;
 • умора, загуба на апетит, проблеми със съня или загуба на интерес към секс.

Произведено в: България

Начин на употреба: 4 капки се разтварят в чаша вода или 12 капки в бутилка с 1 л. вода. Приемайте по 4 капки четири пъти дневно перорално.

Дозировка: 4 капки

480 ккал/100 мл. Една капка от разтвора съдържа 0.0002 ккал 

Състав: растителни екстракти 0.4%: прещип, ядлив кестен, гарвански лук, тинтява, синап, шипка, върба, алкохол-етанол 40 об%.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™