Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Adirex Baby 6 сашета | NeoPharm

Adirex Baby 6 сашета | NeoPharm
Adirex Baby 6 сашета | NeoPharm
12.78 лв.
Код на продукта : Adirex Baby 6 Sachets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.13 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 3 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Adirex Baby 6 сашета | NeoPharm

Adirex Baby 6 сашета | NeoPharm

 • Предпазва от поява на диария при детето
 • Грижи се за здравето и осигурява имунна подкрепа 
 • Благоприятства стомашния комфорт и баланс
 • Адирекс Бейби за Баланс на Чревната Микрофлора е на топ цена от NeoPharm

Какво знаем за Адирекс Бейби за Баланс на Чревната Микрофлора? 

Диарията е един от най-честите детски проблеми в света. Тя може да бъде страшна и опасна. Когато имате новородено или малко бебе, невинаги е лесно да се направи разликата между нормални изпражнения и диария. Нормалните бебешки изпражнения могат да бъдат с различни цветове и консистенции. Начинът, по който храните бебето, също се отразява на изпражненията му.

Причините за появата на диария при бебетата могат да бъдат много и различни. Адирекс Бейби за Баланс на Чревната Микрофлора на ниска цена от NeoPharm на Biomall.bg е напълно естествен продукт, който се грижи за здравето на червата на Вашето мъниче. Той облекчава стомашния дискомфорт, създавайки усещане за спокойствие.

Основният състав на Adirex Baby 6 сашета на достъпна цена от NeoPharm оказва благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт. В него може да откриете Saccharomyces boulardii, цинк, Lactobacillus rhamnosus GG, мананови олигозахариди.

Как действа Адирекс Бейби за Баланс на Чревната Микрофлора?

Saccharomyces boulardii са дрожди, които са вид гъбички. Saccharomyces boulardii е щам на Saccharomyces cerevisiae (хлебна мая). Saccharomyces boulardii се използва при диария, включително инфекциозни видове като ротовирусна диария при деца, диария, причинена от стомашно-чревно (GI) поглъщане (прекомерен растеж) от „лоши“ бактерии при възрастни, диария при пътуващи хора и диария при бебетата. Използва се и за предотвратяване на диария, причинена от употребата на антибиотици.

Saccharomyces boulardii се нарича "пробиотик", приятелски организъм, който помага на организма да се пребори с болестотворни организми в червата като бактерии и дрожди. Чрез Адирекс Бейби за Баланс на Чревната Микрофлора на супер цена от NeoPharm Вашето бебе получава всички полезни свойства на този пробиотик.

Пробиотичните бактерии имат благоприятен ефект върху имунната система и стомашно-чревния тракт. Въздействието на тяхната дългосрочна консумация върху здравето и растежа в ранна детска възраст е добре документирано. Доказано е, че пробитичните бактерии, които можете да намерите в този изцяло натурален продукт, оказват благоприятно влияние върху храносмилането и стомаха на Вашето мъниче.

Добавянето на диетата с Lactobacillus GG по време на ранна детска възраст помага за модулиране на имунната система и допринася за здравословното развитие. Адирекс Бейби за Баланс Чревната Микрофлора на ниска цена от NeoPharm във всеки един момент по време на кърмаческа възраст помага за облекчаване на дисбиозата и е клинично доказано, че намалява честотата и продължителността на острите диарейни инфекции, включително ротавирус и нозокомиална диария,  както и свързани с антибиотици странични ефекти.

Тези констатации се подкрепят от много клинични проучвания при по-възрастни популации, демонстриращи подобни резултати. Освен това е доказано, че Lactobacillus GG повишава IgA - специфичен клетъчен отговор, секретиращ антитeлa към ротавирус при кърмачета, водещ до ротавирусна lgA сероковерсия. Това показва, че в допълнение към укрепването на епителната бариера, която допринася за изключване на патогени и помага за поддържане на бебетата здрави, Lactobacillus GG също така засилва адаптивния имунен отговор към ротавирус.

Манановите олигозахариди, които също може да намерим в Adirex Baby на достъпна цена, са вещества, които са изолирани от различни видове дрожди. Дрождите са вид микроорганизми. Манановите олигозахариди имат сходно на пробиотиците действие и могат да се използват като техни заместители. Научни изследвания са доказали тяхното благоприятно въздействие върху човешкия организъм, когато бъдат приемани заедно с храната.

Ползите от тях:

 • Mогат избирателно да се свързват с някои вредни патогенни бактерии и да ги обезвреждат. Такива са видовете от род Salmonella, както и Escherichia coli. Така вредните бактерии не могат да атакуват епителните клетки на тънките черва, а вместо това се изхвърлят от гастроинтестиналния тракт.
 • Приемането на мананови олигозахариди, изолирани от дрожди, подобрява действието на имунната система, а най-хубавото е, че се намалява значително рискът от възникване на респираторни инфекции.

Цинкът е от съществено значение за голямо разнообразие от клетъчни процеси във всички клетки. Това е изключително важно хранително вещество, особено в ранните етапи от живота. В ранния неонатален период адекватни източници на цинк могат да бъдат получени от майчиното мляко. В редки случаи млечната жлеза произвежда мляко с дефицит на цинк, което е потенциално смъртоносно за кърмачета.

Това може да бъде преодоляно чрез Адирекс Бейби за Баланс на Чревната Микрофлора на ниска цена от NeoPharm за кърмачета. Промените в ключови цинкови транспортери дават представа за механизмите на клетъчната цинкова хомеостаза. 

Бионаличността на цинк в храната зависи от наличието на съставки, които могат да комплексират цинка. В много страни дефицитът на цинк е основен здравословен проблем поради лошото хранене и неправилния избор на храна. Особено засегнати са малките деца. Дефицитът на цинк може да увреди имунната функция и допринася за глобалното бреме от инфекциозни заболявания, включително диария, пневмония и малария.

Освен това дефицитът на цинк може да разшири влиянието си през поколенията чрез предизвикване на епигенетични ефекти, които променят експресията на гените. За да сте сигурни, че Вашето бебе не страда от дефицит на цинк, е време да потърсите решение още днес.

Основни причини за поява на диария при кърмачетата:

 • Заболяване: вируси, бактерии, гъбични организми и паразити могат да причинят инфекции, които водят до развитие на диария при бебетата. Децата в детските заведения и тези, които прекарват време около други деца, могат да хванат микроби, които се разпространяват лесно чрез контакт помежду им или играчки.
 • Твърди храни: промените в диетата на Вашето бебе могат да доведат до промени в движенията на червата на Вашето бебе. Млечните продукти, яйцата, глутенът, фъстъците и мидите могат да причинят хранителни алергии и чувствителност, които водят до диария.
 • Медикаменти: aко бебето Ви трябва да приема антибиотици, това може да разстрои стомаха му и да причини редки изпражнения.
 • Пътуване: точно както възрастните могат да развият диария по време на пътуване, така и децата могат да развият диария. Кърмачетата и малките деца са склонни в пъти повече към развитие на диария по време на пътуване, в сравнение с възрастен човек. Бъдете особено внимателни, когато пътувате с малки бебета.
 • Медицински състояния: някои медицински състояния, като възпаление на червата, могат да причинят диария.
 • Поникване на зъби: самото никнене на зъби вероятно не е причина за диария. когато обаче започне никненето на зъбките, бебетата слагат всичко в устата си. Микроби по играчките, гризалките и малките ръчички могат лесно да намерят път в тялото на Вашето дете, което води до заболяване и диария.

Наред с общите причини по-горе, кърмените бебета могат да развият диария и по други различни причини. Ето преглед на най-честите от тях:

 • Диета: някои храни във Вашата диета могат да причинят алергии и чувствителност у кърменото бебе. Кравето мляко, шоколадът, газираните храни, пикантните храни и кофеинът са храните, които най-вероятно ще предизвикат проблем. Може да се наложи да преосмислите диетата си, за да се опитате да разберете дали нещо, което ядете, може да причини диария на Вашето бебе.
 • Лаксативи: омекотителите на изпражненията и някои меки добавки с фибри или лаксативи, образуващи насипно състояние, обикновено са безопасни за употреба, докато кърмите. Въпреки това силните лаксативи от типа стимуланти могат да преминат към Вашето бебе и да причинят диария. Говорете с Вашия лекар, преди да приемете слабително, когато кърмите.

Здравето на стомахчето и правилното храносмилане е толкова важно за имунната система и здравето на малкото човече. Не се колебайте, а потърсете сигурния начин то да се чувства добре, здраво и щастливо чрез Адирекс Бейби за Баланс на Чревната Микрофлора на нормална цена от NeoPharm.

Произведено в: България

Начин на употреба: За деца под 3 години - по 1 саше два пъти дневно при първите признаци на нужда. Може да се смесва с храна.

Дозировка: 1 саше

Дози в опаковка: 6

Състав в 1 доза (1 саше) Стойност %ПДД
Saccharomyces boulardii 5 х 109 CFU* **
Lactobacillus rhamnosus 5 х 109 CFU* **
Мананови олигозахариди (МОЗ) 200 мг **
Цинк 3.5 мг **

** Daily Value не е установено.

* CFU - жизнеспособни бактерии.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да не се използва при алергия към някоя от съставките на продукта!

Състав
Lactobacillus rhamnosus GG 5 х 109 CFU
Saccharomyces boulardii 5 х 109 CFU
Мананови олигозахариди (МОЗ) 200 мг
Цинк 3,5 мг
Прием и дозировка
Прием и употреба Продуктът е предназначен за деца до 3 години. Приема се 2 пъти дневно по 1 саше. Съдържанието се разтваря в малко вода или безалкохолна напитка, разбърква се и се изпива. Може да се смесва и с храна. Употребата на ADIREX BABY е препоръчително да започне при първите признаци на диария.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™