Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Adirex 6 капсули+6 таблетки | NeoPharm

Adirex 6 капсули+6 таблетки | NeoPharm
Adirex 6 капсули+6 таблетки | NeoPharm
14.58 лв.
Код на продукта : Adirex 6 Doses
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.43 лв.

 
Бърза поръчка
Adirex 6 капсули+6 таблетки | NeoPharm

Adirex 6 капсули+6 таблетки | NeoPharm

  • Поддържа здравето на червата
  • Грижи се за доброто храносмилане
  • Подходящ при дълго пътуване
  • При употреба на антибиотици
  • Адирекс за Баланс на Чревната Микрофлора 6 Дози е на топ цена от NeoPharm

Какво знаем за Адирекс за Баланс на Чревната Микрофлора?

Вашата храносмилателна система разгражда храните, които приемате всеки ден, до хранителните вещества, от които тялото Ви се нуждае, за да бъде здраво и силно. Ако пренебрегнете здравето на храносмилателната си система, тялото Ви може да срещне проблеми с усвояването на тези основни хранителни вещества.

Храните, които приемате, и начинът на живот, който водите, оказват пряко влияние върху храносмилателното Ви здраве. Важно е да знаете и научите как то може да функционира по-ефективно, за да подобрите цялостното си здраве и да получите чувство за спокойствие и комфорт.

Не сте сигурни откъде да започнете? Опитайте се да включите Адирекс за Баланс на Чревната Микрофлора 6 Дози на супер цена от NeoPharm още днес към Вашата диета. Този изцяло естествен продукт ще облекчи всякакво стомашно неразположение още след първия прием. Той ще се погрижи за здравето на червата Ви и чревната микрофлора с лекота и ще внесе спокойствие в дните на стомашно неразположение и дискомфорт

Пробиотиците, от които се състои този натурален продукт, са здрави бактерии и дрожди, които естествено присъстват в храносмилателния Ви тракт. Те помагат за поддържане на тялото здраво, като се борят с ефектите от приема на преработени храни, антибиотици и стрес.

В допълнение, пробиотиците могат да подобрят усвояването на хранителните вещества, да помогнат за разграждането на лактозата, да укрепят имунната Ви система. Много е важно да приемате пробиотици ежедневно. Често пъти забързаният начин на живот не позволява това.

Ето защо на пазара съществуват различни естествени продукти като Адирекс за Баланс на Чревната Микрофлора 6 Дози на ниска цена от NeoPharm, който ще дари организма Ви със здравето, което заслужава. Съставът на този напълно естествен продукт се състои от четири основни съставки: Saccharomyces boulardii, Lactobacillus rhamnosus GG, албуминов танат и цинк, които подпомагат редовното изхождане, както и предотвратяват състояния на запек и стомашно неразположение.

Как действа Адирекс за Баланс на Чревната Микрофлора на 6 капсули+6 таблетки?

Saccharomyces boulardii е тропически вид дрожди, изолиран за първи път от плодовете на личи и мангостин през 1923 г. Френски учен (наречен Boulard, откъдето и научното име на S. boulardii) за първи път изолира тази мая, след като наблюдава местните жители на Югоизточна Азия да дъвчат кожата на личи и мангостин в опит да се предпазят от холера.

S. boulardii се препоръчва през последните 30 години при диарийни заболявания, причинени от бактерии. Доказателствата сочат, че този пробиотик оказва благоприятен ефект върху храносмилателното здраве и функция

Здравето на червата Ви е от голямо значение за цялата имунна система. Адирекс за Баланс на Чревната Микрофлора 6 Дози на супер цена от NeoPharm се грижи за тяхното здраве, като благоприятства техния баланс и функция. 

Например, когато приемате антибиотици, могат да се появят храносмилателни усложнения като разхлабени, воднисти изпражнения, тъй като антителата работят, за да освободят тялото от лошите бактерии. За съжаление, с тях се изхвърлят и добрите бактерии. Доказано е, че S. Boulardii подпомага способността на тялото да контролира нормалното им елиминиране. 

Много хора изпитват стомашен дискомфорт при пътуване, особено в чужбина. Когато консумирате странни или необичайни храни или напитки, с които тялото Ви не е свикнало, се появява неразположение. Приложението на S. boulardii показва положителни резултати. Adirex доставя този пробиотик на организма Ви бързо и лесно. Не го забравяйте в куфара си по време на дълъг път към далечни дестинации. 

S. boulardii подпомага защитата на чревната лигавица от вредни бактерии. Той насърчава здравата имунна система и функцията на стомашно-чревната бариера, както и подпомага храносмилателните ензими за усвояване и храносмилане на хранителни вещества.

Друга основна съставка на Адирекс за Баланс на Чревната Микрофлора 6 Дози на достъпна цена от NeoPharm е Lactobacillus rhamnosus GG. Това е пробиотик, идващ от специфичен щам на приятелски бактерии, наречен Lactobacillus rhamnosus GG. Буквите в края се отнасят до учените Шерууд Горбах и Бари Голдуин, които първи изолират щама при хората. Това е най-често срещаният щам, наличен в пробиотичните продукти и храни като киселото мляко

Червата Ви са пълни с "приятелски" бактерии, които помагат за разграждането на храната и произвеждат витамини като Б12 и витамин К. Съвкупността от бактерии и други организми като гъбички и паразити в червата Ви представлява Вашия микробиом.

Микробиомът на всеки е малко по-различен въз основа на неговата генетика и биома на майка му по време на раждането, но семейството на бактериите Lactobacillus се намира естествено в червата на повечето хора. Щамът LGG е устойчив на жлъчка и киселина, така че не се унищожава лесно. 

Докато пробиотиците са приятелски настроени бактерии, някои бактерии могат да причинят заболяване. Пробиотикът LGG блокира растежа на други бактерии. Лигавицата на червата Ви действа като бариера между храната, токсините и микробите в червата, телесната кухина и кръвния поток. Облицовката е направена от клетки с общи мембрани, наречени тесни връзки. LGG стимулира различни реакции в червата, които карат тези тесни връзки да работят по-добре. 

Адирекс за Баланс на Чревната Микрофлора 6 Дози на достъпна цена от NeoPharm помага и на хора с възпалителни заболявания на червата като улцерозен колит. Увреждането на лигавицата на червата е често усложнение на възпалителното заболяване на червата. Албуминовият танат, който също може да намерите в този напълно естествен продукт, образува защитен филм, който поддържа чревната стена здрава и запазва нейната физиологична бариерна функция. 

Храносмилателната система може да се разглежда като дълъг тунел, минаващ през Вас. Вие сте като понички, тялото е тестото, а входът във Вашата храносмилателна система започва от устата. Чревната стена трябва да действа като защитен слой, но също така трябва да бъде пропусклива. Трябва да можете да абсорбирате хранителните вещества от храната си през този слой. Освен това трябва да бъде достатъчно силна, за да Ви предпази от опасности като инфекция.

Това се постига с лепкав слой на лигавицата, който покрива цялата стена на храносмилателната Ви система. Под нея живеят Вашите имунни клетки: 70% или повече от Вашата армия от имунни клетки покриват червата. До него има тънък слой от клетъчни стени, които позволяват на малки хранителни молекули да преминат в кръвния поток. Цинкът, който също може да намерите в Адирекс за Баланс на Чревната Микрофлора 6 на страхотна цена от NeoPharm, е много важен за този защитен слой на лигавицата.

Цинкът е важен и за производството на храносмилателни ензими. Ензимите са протеини, които помагат за разграждането на храната на по-малки молекули, които могат лесно да преминат в кръвния поток. Без цинк не можете да разградите храната си, особено протеините. Така че, дори и да приемате подхранваща храна, може да не забележите ползата. Дори краткотраен дефицит на цинк може да повлияе на производството на храносмилателните Ви ензими

Така че Адирекс за Баланс на Чревната Микрофлора е изключително важен за храносмилателната Ви функция. Без него защитният слой на червата Ви може да бъде компрометиран. Това ще причини храносмилателни проблеми, които могат да повлияят на усвояването на хранителните вещества.

Така че липсата на достатъчно цинк може да повлияе на приема на други хранителни вещества. Цинкът е важен и за здравословния апетит и за усещането за вкус и мирис. 

Съществуват различни средства за справяне с диарията. Много е важен обаче изборът на подходящ продукт. Предотвратяването на диарията е възможно само чрез употреба на клинично доказани съставки с антидиариен ефект, които може да намерите в Adirex 6 капсули+6 таблетки на супер цена от NeoPharm.

Произведено в: България

Препоръчителен прием:

За деца от 7 до 12 години - по 1 доза (1 капсула+1таблетка) след всяко кашаво или воднисто изхождане.

За деца над 12 години и възрастни - по 2 дози (2 капсули+2таблетки) еднократно и след това по 1 доза (1 капсула+1 таблетка) след всяко кашаво или воднисто изхождане.

Да не се превишава прием от 5 дози на ден.

Дозировка: 1 таблетка+1 капсула

Дози в опаковка: 6

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Saccharomyces boulardii 2.5  x 109 CFU* **
Lactobacillus rhamnosus GG 2.5  x 109 CFU* **
Мананови олигозахариди 25 мг **

** Daily Value не е установено.

* CFU - жизнеспособни бактерии.

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Албуминов танат 500 мг **
Цинк 2.5 мг **

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте алергични към някоя от съставките, бременна сте или кърмите, не трябва да използвате този продукт!

Състав
Lactobacillus rhamnosus GG 2,5 x 109 CFU
Saccharomyces boulardii 2,5 x 109 CFU
Албуминов танат 50 мг
Цинк 2.5 мг
Прием и дозировка
Прием и употреба Възрастни и деца над 12 години: Започнете с двойна доза от 2 таблетки и 2 капсули и продължете с по 1 таблетка и 1 капсула след всяко следващо рядко или кашаво изхождане. Максималният дневен прием не трябва да превишава 6 дози (6 таблетки и 6 капсули). - Деца от 7 до 12 години: Вземайте по 1 доза от 1 таблетка и 1 капсула след всяко рядко или кашаво изхождане. Максималният дневен прием не трябва да превишава 5 дози (5 таблетки и 5 капсули). Опаковка: 6 дози (6 капсули + 6 таблетки)

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™