Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

HealthCare 90 капсули | Selected By Models

HealthCare 90 капсули | Selected By Models
HealthCare 90 капсули | Selected By Models
49.90 лв.
Код на продукта : HealthCare 90 capsules Selected By Models
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.55 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 45 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
HealthCare 90 капсули | Selected By Models

HealthCare 90 капсули | Selected By Models

  • Набавя необходимите витамини и минерали на тялото
  • Действа тонизиращо
  • Спомага за поддържане на правилното ниво на енергия в организма
  • Укрепва имунитета
  • Съдържа мощни антиоксиданти
  • Противодейства на заболявания на сърдечно-съдовата система
  • Грижи се за правилното функциониране на нервната система
  • Витамини HealthCare 90 капсули е на супер цена от Selected By Models

Какво знаем за Витамини HealthCare?

Фактът, че трябва да следим за здравето си през цялата година, е неоспорим. Нужно е да се консумират много плодове и зеленчуци, да се води здравословен начин на живот, да се осигури достатъчно време за сън, да не се нервираме и да се прекарва много време на чист въздух. Човек може да добави към всички тези прекрасни съвети и още един: редовно да се следи самочувствието и, ако е необходимо, да се приемат тонизиращи витамини, които дават сила и енергия.

Учените постоянно са изучавали ефектите на витамините, микро- и макроелементите върху човешкото здраве и са изследвали последиците от тяхната липса или излишък. Днес вече имаме пълна представа за тях и можем с увереност да говорим за техните ползи и значение. Тези полезни вещества обхващат група от разнообразни по химичен състав и структура органични съединения, които не се синтезират в човешкото тяло, но се считат за жизненоважни за живота. Най-често се делят на мастноразтворими и водоразтворими.

Първата група включва витамини А, D, Е и К. Те обуславят управлението на калциевия и фосфатния метаболизъм, регулират процеса на коагулация на кръвта, участват в зрителния процес и проявяват силна антиоксидантна активност. Втората витаминна група включва осем витамина от група В и витамин С. Водоразтворимите витамини, от своя страна, са активни главно в ензимните системи, където те играят ролята на коензими и кофактори.

Нуждата от витамини трябва да бъде покрита от диетата, но за да се случи това, се изисква тя да бъде разнообразна, добре балансирана и да се основава на висококачествени продукти. Но, необходимо е да се отбележи, че витамините са доста чувствителни съединения, поради което много от тях се губят в процеса на приготвяне на храната. Те също се увреждат от различни стимуланти като алкохол или никотин и дори от голямо количество захар или хроничен стрес.

Заради стресовите ситуации в нашия забързан ден е трудно да се определи кое е „нормално” ежедневие, а модерните диети все повече се отдалечават от разумното, балансираното и здравословно хранене. Затова комплексът от витамини и зелени суперхрани HealthCare 90 капсули на отлична цена от Selected By Models ще допълни и обогати храненето Ви, ще даде липсващите на организма Ви жизненоважни вещества, ще подобри здравето Ви и ще помогне за поддържането на жизнения Ви тонус в забързаното ежедневие.

Как действа HealthCare на капсули?

Първостепенно значение за здравето имат качеството и количеството от хранителни елементи, които се приемат. Подходящата и правилна диета е предпоставка за детоксикиран организъм и прием на достатъчно хранителни елементи, които да поддържат висок имунитета му. А това ще Ви позволи да се чувствате здрави и в добра форма в динамичното ежедневие. Витамини HealthCare капсули е хранителна добавка с изключително добре балансирана формула, включваща витаминен комплекс от 10 витамина и зелени суперхрани. Тя помага за предотвратяване или справяне с потенциален витаминен и минерален дефицит.

Добре балансираните изключително важни компоненти спомагат да се поддържа силен имунитет, здрава кожа и повишават запасите от енергия. Продуктът ще Ви осигури подкрепа за здравословен живот, ако допълните с него една богата и разнообразна диета. Капсулите HealthCare са подходящи за всекидневен прием, осигурявайки Ви постоянен тонус и добро здраве на чудесна цена. Тяхната формула се състои от:

Витамин Е (токоферол) е един от основните антиоксиданти. Предотвратява стареенето на организма, подобрява храненето на клетките и ги кара да се обновяват (регенерация). Витаминът показва способността да предпазва други витамини от вредното въздействие на крайно реактивни и нестабилни кислородни атоми. Токоферолът синтезира протеини, влияе на клетъчното дишане и метаболизма. Укрепва имунната система на човека, предпазва я от различни вируси и инфекции. Влияе на кръвоносната система и нейната циркулация. Участва във формирането на капилярите, поддържа техния тонус. Той прави съдовете пропускливи и предотвратява образуването на холестерол, понижава кръвната захар. Недостатъчното снабдяване на тялото с витамин Е може да бъде причина за болезнени мускулни спазми.

Друг много мощен антиоксидант, включен във HealthCare 90 capsules, е витамин С. Това е аскорбинова киселина, която е неизменен участник в различни жизненоважни процеси в тялото. Този мощен антиоксидант сам се справя с токсините и ги отстранява от телесната система. Оттук идва добре познатото име „витамин на младостта“ и славата му като ефективно средство против стареене. Затова е и разпространеното мнение, че витамин С е в състояние да предотврати много заболявания, като значително засилва защитните механизми на организма.

А освен това витамин С е отговорен за здравето на зъбите и костите, подобрява зрението, отлично средство е за предотвратяване на атеросклероза, нормализира холестерола, изпълнява изграждаща функция като кофактор в синтеза на колаген и проколаген, той участва в произвеждането на съединителната тъкан в тялото. Витамин С е изключително важен антиоксидант. Той усилва действието на други антиоксиданти като добре известните ни витамини А и Е. Можем да кажем, че тези три полезни вещества имат жизненоважно значение един за друг, тъй като всеки от тях подпомага и усилва действието на другите два.

Витамините HealthCare са на атрактивна цена и съдържат витамини от групата В, които са важни за клетъчния метаболизъм. Те са органични съединения с разнообразна структура, разтворими във вода, които са отговорни за правилното протичане на много ключови процеси в организма. Имат функцията на катализатори на биохимични реакции и подпомагат ефективното функциониране на нервната и сърдечно-съдовата система, поддържат храносмилателната система в нормално състояние и спомагат за стабилизирането на нивата на кръвната захар. Те не се натрупват в организма, поради което трябва да се приемат всеки ден. Подпомагат успешното справяне на тялото с последиците от ежедневното натоварване и стрес. Предвид способността на B-витамините да намаляват ефекта на стреса, те са полезни и необходими за всеки човек, а за спортистите – незаменими.

Витамините от група В имат съществено значение за превръщане на храната в енергия, което ще Ви помогне да сте активни всеки ден. Те действат по-ефективно заедно, отколкото всеки поотделно. Активността на имунната система и ефективността на процесите на растеж и възпроизводство на клетките също до голяма степен зависят от наличието на В-витамините. Допълването на тяхното ниво може да доведе до намалено усещане за умора, по-добро настроение и по-резултатна мозъчна дейност.

Витамини HealthCare капсули включва и един удивително полезен прост, едноклетъчен организъм – водораслите спирулина, които се смятат за суперпродукт. Най-интересното свойство на спирулина е способността й да нормализира обмяната на веществата. Освен това има феноменална хранителна стойност: съдържанието на хранителни вещества в 1 грам водорасли е равно на това в 1 килограм зеленчуци. Спирулина може успешно да замести синтетичните мултивитаминови продукти. Едно микроскопично водорасло може да бъде мощен източник на витамини (A, B комплекс, C, D, E), минерали (калций, желязо, фосфор, силиций, цинк, селен), богато е на протеин (до 80% сухо тегло), аминокиселини, хлорофил, каротеноиди, мастни киселини, включително трудните за набавяне гама-линолеинова (GLA) и линолова киселина. Характеризира се с много висока абсорбция – 85-95%.

Тази зелена суперхрана съдържа малко известното съединение фикоцианин – растителен пигмент, отговорен за характерния тъмно-тюркоазен цвят на спирулина. Той е много полезен за нашето здраве, поддържа мозъчната функция, подобрява сърдечната функция, предпазва от стрес и укрепва имунната система. Учените предполагат, че пигментът е способен да премине през кръвно-мозъчната бариера, благодарение на което да предпази нервните клетки от увреждане, причинено от активността на свободните радикали и оксидативния стрес. Фикоцианинът има и друго голямо предимство – стимулира регенерацията на стволови клетки, особено в костния мозък. Той също така поддържа образуването на червени кръвни клетки, които доставят кислород за тялото и белите кръвни клетки, от които зависи нашата имунна система.

Спирулина спомага за поддържането на нормална телесна маса, намалява прекомерния апетит и потиска натрупването на мазнини. Водораслите спирулина подпомагат и поддържат развитието на добра чревна микрофлора. Те проявяват и мощни детоксикиращи свойства, тъй като са силен хелатообразуващ агент, който помага да се отстранят токсините и тежките метали от организма (като живак, кадмий, олово).

Съставът на витамините HealthCare 90 capsules е обогатен и с още една супер храна – куркума. Това е може би най-мощната билка на Земята, която има потенциални ползи при различни заболявания. Куркумата съдържа голямо разнообразие от макро-, микроелементи, витамини и други ценни за организма вещества. Съставът на растението включва: микроелементи – желязо, фосфор, калций, йод; витамини – B, B1, B2, B3, K; етерични масла, които съдържат: сабинен, феландрен, борнеол, терпени алкохоли, зингиберен. Заслужава да се спомене отделно съединението куркумин, който е оцветител. Неговата биологична активност е потвърдена в много научни изследвания. Това вещество има уникални свойства и поради тях може да бъде ценно превантивно и подпомагащо средство за много цивилизационни заболявания.

Куркумата може да се използва като антибактериално, противовъзпалително и антивирусно средство. Тя действа като „умен“ антибиотик. Веществата, съдържащи се в корена на растението, са способни да унищожават патогенната микрофлора, но в същото време те не проявяват отрицателен ефект върху полезните бактерии. Напротив, куркумата само засилва имунните сили на организма, което го прави по-устойчив на инфекции. Ускорява също и процесите на регенерация на клетките. Поради факта, че подправката действа като естествен антидепресант, тя се използва в китайската медицина. Освен това се смята, че куркумата дава много-добри резултати при отслабване, тъй като спомага за намаляване на мастните запаси. Отделно си струва да се подчертаят противораковите свойства на растението. Проведените експериментите показват, че то инхибира развитието на метастазите, насърчава самоунищожаването на раковите клетки, спира появата и растежа на нови кръвоносни съдове в туморите.

За да обобщим, HealthCare 90 капсули на страхотно добра цена от Selected By Models е отлична здравословна добавка, която осигурява на организма Ви необходимите витамини, минерали и зелени храни. Техният състав е внимателно и прецизно подбран, за да може да се извлече максимална полза от приема на всяка капсула. Продуктът ще допълни недостига от полезни съединения, произтичащ от недостатъчното им набавяне с храната. Това ще подобри качеството Ви на живот и ще Ви изпълни със сила и енергия!

Препоръчителен прием: Приемайте по две (2) капсули на ден, след хранене. За най-добри резултати, приемайте по 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер с вода в течение на 2 до 3 месеца, след което е необходима почивка от 2 седмици.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Витамин С 80 мг **
Витамин В3 16 мг **
Витамин Е 12 мг **
Витамин В5 6 мг **
Витамин В6 1,4 мг **
Витамин В2 1,4 мг **
Витамин В1 1,1 мг **
Витамин В9 0,2 мг **
Витамин В7 0,05 мг **
Витамин В12 2,5 мг **
Спирулина (Spirulina Maxima) 350 мг **
Куркума (Curcuma Longa) 350 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™