Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Vitamin D3 5000 IU 100 капсули | Pure Nutrition

Vitamin D3 5000 IU 100 капсули | Pure Nutrition
Vitamin D3 5000 IU 100 капсули | Pure Nutrition
Vitamin D3 5000 IU 100 капсули | Pure Nutrition Vitamin D3 5000 IU 100 капсули | Pure Nutrition
23.00 лв.
Код на продукта : Vitamin D3 5000 IU 100 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност

Цена на доза: 0.23 лв.

Продуктът не е наличен

КатегорииVitamin D3 5000 IU 100 капсули | Pure Nutrition

 • Осигурява достатъчно количество витамин Д в доза
 • Поддържа костната система и имунитета
 • Предпазва от сложни заболявания
 • Срещу множествена склероза
 • Подпомага усвояването на важните минерали калций и магнезий
 • Регулира обмяната на минералите
 • За хора, които рядко и за кратко могат да пребивават под слънчевите лъчи
 • Витамин D3 5000 IU на капсули е на много добра цена от Pure Nutrition

Какво знаем за Vitamin D3?

В началото на XX век е доказано, че за развитието на рахит при децата, допринася дефицита на някакъв хранителен фактор. След това учените установили, че приемът на животински мазнини лекува рахита. От тях бил отделен мастноразтворим витаминен фрагмент, който представлявал смес от витамините А и D. След отделянето на витамин А станало ясно, че той няма отношение към рахита. И едва през 1922 година английският биохимик Г. Хопкинс открил витамин Д.

Vitamin D3 5000 IU 100 капсули от Pure Nutrition на супер цена въздейства върху организма през специални рецептори на органите-мишени, като инициира синтеза на някои белтъци: колаген, алкална фосфатаза и свързващи калция белтъци. Под влиянието на витамин Д в костите се развиват хрущялни клетки, активира се синтеза на протеинова строма, а също и захватът и отлагането на калций от плазмата на кръвта. Приемът на тази хранителна добавка регулира абсорбирането на двувалентните катиони на фосфата от червата и реабсорбирането на някои органични и неорганични йони в бъбреците. Освен това, този продукт влияе върху пролиферацията на имунните клетки, тъй като има имуностимулиращ ефект.

Как действа Витамин D3 на капсули?

Колкото повече учените изучават витамините и тяхното влияние, толкова повече достигат до извода, че повечето болести възникват заради недостига или дисбаланса на витамини в човешкото тяло. Има се предвид тези болести, които бавно, но сигурно се проявяват с напредването на възрастта и ни пречат да видим този прекрасен свят в цялата му светлина. Витамин D е точно от тези витамини. Той е необходим за правилния растеж на костите, за доброто състояние на костната тъкан, за способността на калция да се отлага, за регулирането на минералния обмен и за здравето на дермата. Това витаминно вещество действа и като хормон, като оказва влияние върху клетките на червата и бъбреците, стимулирайки производството на белтък за транспортирането на калция. С една дума, без витамин Д човек би бил слаб, с изкривен скелет, ръцете и краката биха се чупили, заради неусвояването на калция. Разбира се, свойствата на добавката на Pure Nutrition – Vitamin D3 5000 IU 100 capsules изключително добре помагат за предотвратяване на всички тези проблеми, но не се изчерпват до тук. Витамин Д „умее“ много повече.

Хранителната добавка Витамин D3 5000 IU капсули не само укрепва костите и подобрява състоянието на кожата, а повишава и устойчивостта на тялото към най-различни болести, регулира дейността на щитовидната жлеза и нормализира съсирването на кръвта. Болестите на сърцето, диабетът, артритът, атеросклерозата и дори ракът, в много случаи се получават от системната и дълготрайна липса на витамин D. Кожата, нейното здраве, устойчивостта и към заболяване от безобидни язвички и лющене до псориазис – това е още една „специализация“ на продукта Vitamin D3 от 5000 IU.

За съжаление, за това, че именно този витамин не ни е достигал в последните години, ни помага някаква болест. И е много тъжно, когато човек осъзнава вече на преклонна възраст, че причината за половината от болестите му е дефицитът на витамини. В тази възраст е много трудно да се промени нещо вече. Но дори и тогава добавката Витамин Д3 5000 IU 100 капсули може да помогне да се преодолее и дори напълно да се избегне старческата склероза, която често се развива именно заради дефицита на този задължителен за здравето витамин.

Помагайки за усвояването на магнезия и калция, Vitamin D3 на капсули от 5000 IU стимулира възстановяването на защитните обвивки на нервите и е много добър помощник в профилактиката и дори в провеждането на терапия срещу множествена склероза. По-лош от тази болест е само ракът. И тук добавката може да помогне, обаче. Раковите клетки забавят своя растеж при приема на продукта, като оставят надежда за изцеление. Като профилактично средство капсулите Витамин Д могат да се използват при много видове рак.

Без да се налага да използваме точни цифри, веднага можем да назовем хората, които попадат в рискова група с недостиг на витамин Д и за които приемът на продукта Vitamin D3 от 5000 МЕ е подходящ:

 • На първо място, това са хората, които живеят на север, където няма достатъчно слънчева светлина и е много студено, защото това износва организма много по-рано;
 • Хората от най-различни професии, които водят нощен начин на живот. Работейки нощем и почивайки си денем в дома си, те лишават себе си от слънчева светлина, а това значи, че се лишават от синтез на витамин Д в собствения им организъм. Само силната воля и изискването на по-гъвкав график от работодателя, може да помогне в тази ситуация;
 • Жителите на големите градове, в които е толкова задимено и въздухът е дотолкова замърсен, че проникването на необходимите ултравиолетови лъчи за производството на собствен витамин Д, е невъзможно или ограничено. Само честите пътувания извън града, срещите по светло и разходките по залез слънце могат да нормализират нещата, освен ако не решите да използване специални хранителни добавки, като добавката на Pure Nutrition – Витамин Д3 на изгодна цена;
 • Силният загар също може да бъде опасен. Хората с тъмен тен рискуват повече от другите, тъй като тъмната кожа намалява интензивното синтезиране на витамина в организма. Затова, ако Вие сте един от тези хора, се препоръчва използването на тази хранителна добавка;
 • По-възрастните хора, които не могат да се движат много и рядко се разхождат на слънце. Те получават по-малко слънце, отколкото им е необходимо, за да може в организма им самостоятелно да се произведе витаминът. Затова е хубаво да приемат капсулите на Pure Nutrition, които съдържат по 5000 IU витамин Д всяка;
 • Вегетарианците, заради липсата на животинска храна в менюто им. Растителните източници много трудно могат да заменят животинските по отношение на витамин D. Това е особен риск за стриктните вегетарианци, който може да се поеме, ако приемат допълнително витамин Д чрез хранителни добавки, като Vitamin D3 5000 IU от 100 капсули.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 капсула)  Стойност  %ПДД
Витамин D3 5000 IU 1,250%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово брашно, желатин.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™