Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект | Nature's Way 15409 NW

Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект | Nature's Way 15409 NW
Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект | Nature's Way 15409 NW
Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект | Nature's Way 15409 NW Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект | Nature's Way 15409 NW
103.06 лв.
Код на продукта : Thisilyn Cleanse Internal Purification 1 Kit
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект | Nature's Way 15409 NW

Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект Nature's Way

  • Пречиства черния дроб
  • Предпазва от камъни в жлъчката
  • Подобрява храносмилането
  • Помага при запек
  • Пречиства кръвта
  • Предпазва от холестерол
  • Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект от Nature's Way е на топ цена

Какво знаем за детоксикацията и за Thisilyn CLEANSE Mineral Cleansing Kit? 

Все по-често хората си задават въпросите „Защо ни е необходима детоксикация?“, “ Защо да го правим, след като организмът ни е програмиран сам да го прави?“. На всеки въпрос има и отговор.

Истината е, че когато телата ни са били „проектирани“ преди много хиляди години, токсините, които познаваме днес, не са съществували. В наши дни начинът ни на живот е пълен с химически добавки и консерванти. Телата ни не ги разпознават и не знаят как да ги обработят.

Токсините се делят основно на два вида: екзогенни токсини, които идват отвън на тялото, и ендогенни токсини, които се произвеждат вътре в тялото. Първите са рафинирани химикали, които обикновено се използват за удължаване на срока на годност на много от продуктите, които използваме днес. 

Вторият са странични продукти от различни процеси на вътрешния организъм, които отделят вещества като: дрожди, гъбички, бактерии, паразити, млечни киселини, пикочни киселини, ферментация и лимфа. Човешкото тяло наистина притежава функция, която изхвърля излишното и се прочиства, но не може да извхърли всички токсини и отпадъци, които човек приема сега с храни, напитки и начин на живот.

Всяко едно нещо в ежедневието ни съдържа токсини: водата, въздухът, храната, козметика, медикаменти, технологии, дори шампоаните и пастите. Това е главната причина всеки организъм да се нуждае от детоксикация поне 2 пъти годишно.

Ние от Biomall.bg Ви предлагаме един лесен, натурален и безвреден начин, за да детоксикирате тялото си. Хранителната добавка Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект от Nature's Way е на чудесна цена и е перфектното решение за детоксикация.

В състава си тази добавка съдържа патентована форма на екстракт от силамарин от растението млечен бодил. Това билково чудо се използва от стотици години, за да се стимулира чернодробното здраве, имунната функция, нормалното храносмилане и общото благосъстояние.

Nature's Way предлага два основни комплекта Thisilyn Cleanse: Thisilyn Cleanse (минерално) и Thisilyn Cleanse (билков). И двата продукта пречистват организма за 15 дни и всеки комплект съдържа продукти за три фази: детоксикация на цялото тяло, 6-влакнеста смес и храносмилане. Thisilyn CLEANSE Mineral Cleansing Kit се различава с това, че в третата фаза за пречистването помага магнезиев хидроксид. Магнезиевият хидроксид насърчава здравословното елиминиране чрез извличане на водата в червата, което води до омекване на отпадъчния материал и създаване на натиск в дебелото черво. Тялото реагира на това, като незабавно почиства червата.

Как действа Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект Nature's Way?

Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект от Nature's Way е 15-дневна програма, която насърчава здравословното елиминиране на токсините и е на страхотна цена. Специално балансирана за почистване на червата, черния дроб, жлъчката, храносмилателната система, пикочните пътища и дори премахване на камъни в жлъчката. Тази програма съдържа набор от известни с ползите си съставки като: магнезиев хидроксид, артишок, куркума, магарешки бодил, фибри, глухарче, трифала и др. Всички съставки са разпределени в три фази, които комбинирани пречистват целия организъм и извеждат токсините от него леко и не слабително. 

Фаза 1

Тисилин Клийнс с Минерали включва детоксикация на цялото тяло. Фаза едно е една перфектно балансирана формула, която пречиства няколко основни системи и насочва токсините към фаза 2. В състава на тази фаза влизат съставките Магарешки бодил(силимарин), Артишок, Глухарче и Куркума. Те извеждат токсините от кръвта, жлъчката, черния дроб, пикочните пътища и дори кожата и, както казахме, ги препращат към фаза 2.

Силимаринът е флавоноиден комплекс, съставен от три различни флавоноиди: силибинин, силидианин и силицирцин. Този комплекс е съсредоточен в семената на растението "Silybum marianum", растение, използвано хилядолетия за лечение на нарушения на черния дроб и жлъчния мехур. Съвременните изследвания сочат, че силимарин притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства и хепатопротективни (предпазващи от черния дроб) ефекти. По-специално, той може да помогне да се предотврати увреждането на черния дроб и да се подпомогне растежа на нови чернодробни клетки.

Останалите съставки във фаза 1 също са свързани с грижата за черния дроб и жлъчката. Например, при проучвания е доказано, че корен от глухарче повишава нивата на детоксикация в чернодробните ензими. Куркумата и Артишокът отговарят за правилното функциониране на жлъчката. Куркумата е мощен антиоксидант и противовъзпалителна билка, която обикновено се използва за подпомагане на храносмилането и увеличава производството на жлъчката от жлъчния мехур. Артишокът се използва за подпомагане на потока жлъчка от черния дроб до жлъчния мехур.

Фаза 2

Шест натурални диетични фибри (включително LignaMax® с високо съдържание на лигнонов лен) се комбинират в лесно диспергирана формула за улавяне на токсини и други примеси в червата. От друга страна, ФОС (фруктоолигозахариди) осигуряват мощен пребиотичен стимул за поддържане на здравата чревна микрофлора.

Втората фаза съдържа шест източника на фибри, включително люспи псилиум, ленено семе, акациева гума, грейпфрутов пектин, гуар гуар и фруктоолигозахариди. Предимставата от приемането на допълнителни фибри през деня са доказани преди много време.

Приемът на храни с високо съдържание на фибри помага да се поддържа здравето на червата, да се контролират нивата на холестерола и кръвната захар и да се поддържа здравословно тегло.

Дневно всяка жена трябва да приема по 25 гр. фибри, а всеки мъж по 38 гр. Приемът на нужното кличество фибри дневно е изключително полезен за организма.Фибрите забавят поглъщането на захарта в кръвта. Когато приемате храни с високо съдържание на фибри, като боб и пълнозърнести храни, захарта в тези храни се абсорбира по-бавно, което предпазва нивото на кръвната Ви захар от покачване твърде бързо.

Освен това фибрите прочистват дебелото черво, действайки като четка. Действието им помага за изчистване на бактериите и други натрупвания в червата и намалява риска от рак на дебелото черво. Още нещо важно за тях е, че те поддържат правилното движение на червата, като премахват и предпазват от запек и поддържат естественото изхвърляне на ненужното, без да действат слабително. 

Фаза 3 

Фаза три е последната и най-съществена част от пречистването с Thisilyn CLEANSE Mineral Cleansing Kit – добавка на достъпна цена. Съставките  магнезиев хидроксид, Triphala и Силимарин насърчават прочистването на примеси и токсини през червата, включително и тези, които фибрите са уловили във фаза 2. Успокояващите билки са включени, за да улеснят тази критична почистваща фаза.

Както споменахме, една от тях е магнезиев хидроксид, който се използва за премахване на запек. Той се смята за лаксатив, който черпи вода в червата и по този начин предизвиква движение в тях, омекотява попадналите отпадъци и улеснява премахването им. Често магнезиевият хидроксид се използва при стомашни киселини, разстроен стомах и лошо храносмилане. Смята се, че е антиацид, който действа чрез намаляване на количеството киселини в стомаха.

Следващата билка от състава на Фаза 3 е Трифала. Тя е най-често известна с това, че се използва като нежен тоник за червата, тъй като е полезна за храносмилането и поддържа редовните движения на червата. Комбинацията от трите плода има синергичен ефект, за да подсили и много други системи. В допълнение към стомашно-чревния тракт, Аюрведа използва triphala churna за поддържане на здрави дихателни, сърдечно-съдови, уринарни, репродуктивни и нервни системи. За трифала също е доказано, че е мощен антиоксидант, предпазващ клетките от вредните ефекти на свободните радикали.

Последната съставка от тази фаза е Магарешки бодил. Силимаринът е известен със свойството си да прочиства черни дроб, но освен това той подпомага и храносмилателната система. Магарешкият бодил улеснява храносмилането и е известно, че той извлича токсините от тялото Ви.

Неправилната детоксикация и трупането на токсини започва да влияе на всяка една система в организма Ви. Те причиняват умора, лошо настроение, липса на концентрация, разсеяност, проблеми със стомаха и храносмилането и дори понижават имунитета.

Цялостната програма Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект от Nature`s Way на изгодна цена действа прочистващо на цялото Ви тяло, като заедно с това повишава енергията,  концентрацията и настроението. Премахва умората и регулира правилната чревна флора и храносмилане.

Произведено в: САЩ

Фаза 1

Препоръчителен прием:  По 1 капсула сутрин и вечер с пълна чаша /250 мл/ вода в продължение на 15 дни.

Дозировка: 1 веган капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 веган капсула) Стойност %ПДД

Патентована смес за Уринарния тракт: 

Магданоз (лист); червена боровинка (плодове) (90% концентрат)

173 мг **

Патентована смес за Лимфа, кръв и кожа:

корен от репей; червена детелина (цвят, стъбло, листо); лепка (въздушни части); орегонско грозде (корен, стъбло)

130 мг **
Екстракт от семена на магарешки бодил, стандартизиран до 55% силимарин, калкулиран като силибин (68 мг) 125 мг **
Екстракт от листа на артишок, стандартизиран до 7% кофеилохинонова киселина (5 мг) 75 мг **
Екстракт от ризома на куркума, стандартизиран до 95% куркуминоиди (71 мг) 75 мг **
Глухарче (корен) 40 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: хипромелоза, магнезиев стеарат, силиций.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Фаза 2

Препоръчителен прием: По 3 капсули сутрин и 3 капсули вечер с пълна чаша вода в продължение на 15 дни.

Дозировка: 3 веган капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 веган капсули) Стойност %ПДД

Въглехидрати

   Диетични фибри

1 гр

<1 гр

<1%†

3%†

Патентована смес от 6 вида фибри: 

Псилиум (люспи от семена), гума гуар, Lignamax® Lignan фибри от ленени семена, пектин (от грейпфрут), фруктоолигозахариди (FOS), гума акация

1.3 гр **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, хипромелоза, силиций. 

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Приемът на този продукт без достатъчно количество течност може да причини задушаване!

Фаза 3

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 таблетки преди лягане с чаша вода през първите 8 дни. В следващите 7 дни приемайте по 2 таблетки преди лягане. Приемайте дозата с пълна чаша вода.

Дозировка: 2-3 веган таблетки

Дози в опаковка: 15

Състав в 1 доза (3 веган таблетки) Стойност %ПДД
Общо въглехидрати 2 гр 1%†

Магнезий (като магнезиев хидроксид)

1.1 гр 262%
Магнезиев хидроксид 2.7 гр **

Успокояваща патентована смес:

мента (лист), джинджифил (корен), копър (семена),

бяла ружа (корен)

300 мг **

Патентована смес от екстракт от трифала (плод):

от амла (Phyllanthus emblica), харитаки ((Terminalia bellerica), бибитаки (Terminalia chebula), стандартизиран до 45% танини (121 мг)

270 мг **
Екстракт от семена на магарешки бодил, стандартизиран до 55% силимарин, калкулиран като силибин (104 мг) 190 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулиза, хидроксипропил метилцелулоза, стеаринова киселина, натриева кроскармелоза, хипромелоза, силиций, глицерин.

Важно: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза и да не се приема по-продължително време от препоръчителното, тъй като честата и по-продължителна употреба може да причини зависимост!

Предупреждения за употребата на този комплект:

Да не се използва по време на бременност, кърмене, от деца под 12-годишна възраст или ако правите опити да забременеете! Не използвайте, ако имате запушване на жлъчните пътища, камъни в жлъчката или ако сте алергични към растения от семейство Сложноцветни(Compositae), включително амброзия! Не използвайте, ако имате болка в корема, гадене или повръщане! Ако почувствате болка в гърдите, заповате да повръщате или изпитвате затруднено преглъщане или дишане след приема на продуктите в този комплект, потърсете незабавно медицинска помощ! Не превишавайте препоръчителната доза или не приемайте повече време от препоръчителния период, тъй като честата или продължителна употреба може да доведе до зависимост! Консултирайте се с медицински специалист, ако забележите внезапна промяна в състоянието на червата, която продължава повече от 2 седмици! Ректалното кървене или неуспешното движение на червата след употреба може да е показател за сериозно състояние, прекратете употребата и се консултирайте с медицински специалист! Приемайте дозите с най-малко една пълна чаша вода, тъй като приемането без достатъчно течност може да причини задушаване! Не използвайте, ако имате проблеми с преглъщането! Ако имате диабет или приемате някакви лекарства, консултирайте се с медицински специалист преди употреба!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™