Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Глутатион Редуциран (L-Glutathione) 250 мг 60 таблетки | Biovea

Глутатион Редуциран (L-Glutathione) 250 мг 60 таблетки | Biovea
Глутатион Редуциран (L-Glutathione) 250 мг 60 таблетки | Biovea
Глутатион Редуциран (L-Glutathione) 250 мг 60 таблетки | Biovea
71.49 лв.
Код на продукта : Reduced Glutathione 250 mg 60 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.19 лв.

 
Бърза поръчка
Глутатион Редуциран (L-Glutathione) 250 мг 60 таблетки | Biovea

Глутатион Редуциран 250 мг 60 таблетки | Biovea

  • Понижава вредните ефекти от тежките метали
  • Има добра антиоксидантна защита
  • Понижава кръвното налягане, свързано с диабета
  • Редуциран глутатион на таблетки от Biovea е на много добра цена

Какво е Глутатион Редуциран и от къде идва той? 

Глутатион се произвежда в черния дроб на човека и има много важно значение в междинния метаболизъм и имунната система. Този продукт Глутатион е известно още като гама-глутамил цистеинглицин и GHS. Глутатион представлява малка молекула, която е съставена от три аминокиселини: глицин, L - цистеин, L - глутаминова киселина. Reduced Glutathione е силен антиоксидант на изгодна цена и действа в черния дроб, защитавайки организма от вредни вещества. Той също така действа като прекурсор на глутатион пероксидаза, ключов ензим, антиоксидант, който предпазва от липидна пероксидация (гранясването на мазнините).
Глутатион е мономер, който понякога се нарича редуциран глутатионГлутатион в пречистена форма представлява бял прах, който се разтваря във вода и алкохол. Установено е, че глутатион се среща в зеленчуците, плодовете и месото. Степента на поглъщане на глутатион от източници на храна в стомашния тракт на човека са ниски.

Как действа Редуциран Глутатион таблетки?

Глутатион таблетки е важен за нормалното функциониране на имунната система. Има важна роля в размножаването на лимфоцитите, които се появяват в развитието на ефективна имуненна система. Клетките на имунната система произвеждат много оксирадикали, резултата се получава от тяхното нормално функциониране, което води до необходимост от по-високи концентрации на антиоксиданти в повечето клетки. Глутатионът от Biovea играе ключова роля за изпълнението на това изискване. Увеличава броя на сперматозоидите и помага при лечение на сърповидно-клетъчна анемия. Действа активно в белите дробове на човека и много други системи и органи. Редуциран глутатион таблетки от Biovea на топ цена предпазва организма от вредни вещества. Има важна роля - да защитава клетките от оксидатният стрес и поддържане на имунната система.

Защо е необходима употребата на  Редуциран глутатион?

  • Reduced Glutathione играе важна роля в отбраната на организма срещу болестите, токсините, вирусите, неблагоприятното въздействие на околната среда, радиацията и окислителният стрес (свободните радикали).
  • Глутатионът постоянно ни защитава от токсините, болестите и вирусите. Без този продукт Глутатион, черният дроб се задръства много бързо с токсини, в резултат на което органите не могат да изпълняват своята работа и настъпва смърт.
  • Произвежда се във всяка клетка и е едно от най-важните средства в излекуването и пречистването на организма.
  • Нивото на Глутатион в клетките определя колко дълго ще живеем. Ние се нуждаем от този чудесен антиоксидант Глутатион капсули, за да живеем, тъй като без него черният дроб се задръства бързо от токсините.
  • Неблагоприятните екологични условия и прекомерната употреба на лекарства, могат да нарушат изработването на Глутатион още по-бързо. Много учени предполагат, че съкращаването с 30% на производството на Глутатион е достатъчно за това, че клетките да престанат да функционират нормално.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав Стойност %ПДД
Калций (калциев фосфат)  94мг *
Фосфор (калциев фосфат) 72мг *
L-глутатион (редуциран) 250мг *

Други съставки: двуосновен калциев фосфат, стеаринова киселина, колоиден силициев диоксид, модифициран целулозна смола, и магнезиев стеарат.

Важно: Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт. ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА. Съхранявайте на хладно и сухо място. Не използвайте този продукт, ако уплътнението на бутилката е счупено.

Основна информация
Дози в опаковка 60
Състав
Глутатион (редуциран) 250мг
Калций (калциев фосфат) 94мг
Фосфор (калциев фосфат) 72мг
Други съставки двуосновен калциев фосфат, стеаринова киселина, колоиден силициев диоксид, модифицирана целулозна смола, и магнезиев стеарат.
Прием и дозировка
Прием и употреба Приемайте по 1 таблетка дневно или според предписанието на лекар.
Внимание Ако сте бременна, може да забременеете, или кърмите, консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт. ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА. Съхранявайте на хладно и сухо място. Не използвайте този продукт, ако уплътнението на безопасността на бутилката е счупена. Не са известни никакви странични ефекти. Ако страдате от астма, също избягвайте употреба.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™