Пробиотик за Кучета 160 гр | Sanct Bernhard

Пробиотик за Кучета 160 гр | Sanct Bernhard
Пробиотик за Кучета 160 гр | Sanct Bernhard
Пробиотик за Кучета 160 гр | Sanct Bernhard
Пробиотик за Кучета 160 гр | Sanct Bernhard
Пробиотик за Кучета 160 гр | Sanct Bernhard
Пробиотик за Кучета Прах, БЕЗ Капсули | Sanct Bernhard на супер цена спомага за стимулиране на имунната система, има благоприятен ефект върху чревната флора, повишава синтеза на калций и фосфор Научете повече
65.00 лв.
Без данък: 65.00 лв.

Пробиотик за Кучета 160 гр (прах, БЕЗ капсули) | Sanct Bernhard

Пробиотикът за кучета на прах от Sanct Bernhard е перфектно решение за нашите клиенти, които търсят начин да предоставят на своите домашни любимци подкрепа за храносмилателната и имунната им система. Дозата е по 3 грама до 4 пъти дневно на всеки 10 кг телесно тегло. Една опаковка от 160 грама е достатъчна за 53 дни при минимална доза от 3 грама за кучета до 10 кг.

 • Стимулира имунната система 
 • Има благоприятен ефект върху чревната флора
 • Увеличава устойчивостта при стрес
 • Повишава синтеза на витамин В, калций и фосфор
 • Пробиотик за Кучета на прах от Sanct Bernhard се предлага на изгодна цена

Какво представляват Пробиотик за Кучета?

Пробиотик за кучета от 21st Century стимулира имунната системаПробиотик от Sanct Bernhard е хранителна добавка на супер цена с живи микроорганизми. Тези организми запазват своята жизненост по време на съхранение и не са токсични. Приемат се през устата и преминават през стомаха и тънките черва, като благоприятстват за по-добър комфорт в стомаха. Използват се и при храносмилателни проблеми на Вашето куче. Пробиотиците за кучета имат много големи предимства пред употребата на антибиотици.

Едни от най-често приеманите пробиотици са: Enterococcus Thermophilus​, точно те са включени в добавката за кучета.

Пробиотиците са хранителни добавки, които съдържат потенциално полезни бактерии. Те се използват за повторно колонизиране на стомашно-чревния тракт с полезни микроорганизми, когато се подозира, че е нарушен нормалният баланс на чревната микрофлора.

Как действа Пробиотик за Кучета?

Редовният прием на пробиотик действа благоприятно върху здравето на кучетата и спомага за стимулиране на имунната система. Използва се както за профилактика, така и срещу някои видове заболявания и има полезен ефект върху чревните бактерии, които предизвикват стомашни заболявания.

Пробиотик на капсули е хранителна добавка за кучета на добра цена, която спомага за неутрализирането на проблеми в чревния тракт, понижава броя на патогенните бактерии и стимулира имунния отговор при появилите се заразни и инфекциозни заболявания. Приемът на probiotics от кучета увеличава устойчивостта при поява на стрес, както и спомага за повишаване на синтеза на витамин В, калций, желязо и фосфор. Влияе благотворно на стомашно-чревния тракт при заболявания, които са придружени с диария и други симптоми.

Защо се препоръчва да давате на кучето си пробиотици?

Probiotic за кучета капсули на супер цена спомага за подобряване на чревната флораПробиотик се препоръчва на кучетата с явни симптоми на чревни разстройства. Препоръчва се да давате на домашния си любимец пробиотик и за поддържане и възстановяване на нормалния баланс на бактериалната флора в стомашно-чревния тракт, а също и при болести, провокирани от пониженото количество на полезните и повишената активност на патогенните бактерии в организма на кучето.

Нормалният бактериален баланс в стомашно-чревната система на кучето Ви може да бъде нарушен от лекарствени препарати, промяна в хранителния му режим, под въздействието на патогенни вируси или бактериални инфекции, а също и при стомашно-чревни възпаления.

Целта на добавката от Sanct Bernhard – Пробиотик за кучета на капсули е да намали количеството на патогенните или болестотворните бактерии, като ги замени с такива, които влияят благотворно върху здравето на кучето. Например с такива бактерии, които могат да синтезират органични съединения, да поддържат нормалния растеж и съзряване на клетките, покриващи червата. Увеличаването на количеството полезни бактерии чрез прилагането на Пробиотик за кучета води до намаляване на пространството за нежеланите патогенни микроорганизми. Страничните продукти на метаболизма на полезната флора на храносмилателната система също могат да променят средата на стомашно-чревния тракт, която ще подпомага развитието точно на полезни бактерии и ще потиска вредните.

Пробиотичните бактерии в този продукт могат да помогнат на организма на кучето Ви да реагира по-ефективно към възпалителните реакции в стомашно-чревната му система, така че тази добавка може да изиграе важна роля в подобряване състоянието на животното при такива възпаления. Освен това ще поддържа и имунитета на Вашето куче в храносмилателната му система и ще стимулира синтеза на различни вещества и хормони, които намаляват уврежданията от възпаленията. Полезните бактерии в Probiotic за кучета, който предлагаме на прах, не на капсули, на топ цена, подпомага повишаване производството на определени антитела, които обвиват и защитават повърхността на органите на стомашно-чревния тракт. Това защитава от различни чревни и стомашни патологии, които могат да са много неприятни и болезнени за кучето.

Доказано е, че пробиотиците позволяват диарията при кучетата да премине много по-бързо, помага и при стомашни язви, причинени от инфекции. Освен това Пробиотик за Кучета на прах (невинаги капсули е удобен вариант за куче) може да компенсира успешно вредното въздействие от продължителното използване на антибиотици върху чревната микрофлора. А заедно с това ще укрепне имунната система на домашния Ви любимец.

Общо микроорганизми: Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415  3.5 * 1011 KBE.

Начин на употреба: Смесвайте 1 чаена лъжичка (приблизително 3 гр) на 10 кг телесно тегло всеки ден в храната. Максимум 4 чаени лъжички на ден. Прилагайте за период до четири седмици, ако има риск от, по време или след лошо храносмилане. Препоръчително е да се потърси съвет от ветеринарен лекар преди употреба или преди удължаване на периода на употреба. Осигурете балансиран състав на дневната дажба.

Състав: Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415  3.5 * 1011 KBE, оризово нишесте, ленено семе, мая, инулин (от корени на цикория) 10%, смлени билки (корен от глухарче, листа от коприва), ябълково кюспе, ябълков пектин 2%.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца и животни! Само за животни! Ако състоянието на животното се влоши или не се подобри, се консултирайте с ветеринар! Съхранявайте на прохладно и сухо място! В случай на предозиране, се свържете със специалист-ветеринар!

Храносмилателна система > Здравословни добавки > Sanct Bernhard Tierlieb Intestinal Regulator for Dogs 160 g

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Пробиотик за Кучета 160 гр | Sanct Bernhard

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.