Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Probien Kids 10 сашета | Fortex

Probien Kids 10 сашета | Fortex
Probien Kids 10 сашета | Fortex
10.00 лв.
Код на продукта : Probien Kids 10 Sachets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1 лв.

 
Бърза поръчка
Probien Kids 10 сашета | Fortex

Probien Kids 10 сашета | Fortex

  • При инфекциозна диария, запек, коремна болка
  • За профилактика на често срещани инфекциозни заболявания (настинка и грип)
  • Подобрява възпалителните заболявания на червата
  • Подходящ за употреба по време на пътуване
  • Пробиен Кидс Синбиотик за Деца сашета е на топ цена от Fortex

Какво знаем за Пробиен Кидс Синбиотик за Деца?

Микроорганизмите, които нормално обитават човешкото тяло, образуват така наречената микрофлора, микробиота или микробиом. Формирането на микробиома е дълъг процес, който продължава до 2-3-годишна възраст. Тялото Ви е дом на около 100 трилиона бактериални клетки, което е 3 пъти повече от нашите собствени клетки. Те обитават всяка повърхност от човешкото тяло, която има достъп до външната среда, като кожата, червата, дихателните, половите и отделителните пътища.

Най-голям брой полезни бактерии населяват червата и се наричат чревен микробиом. Тези многобройни микроорганизми са неразделна и важна част от Вас през целия Ви живот. Значението им за цялостното Ви здраве е безспорно доказано. Чревният микробиом е като отделен невидим орган, за който трябва да се грижите, както за всеки друг Ваш орган.

  • Пробиотиците са живи бактерии – приятели на човека, които въздействат благоприятно върху чревно-микробната флора, борят се с бактериите и помагат за детоксикация и повишаване на имунитета.
  • Пребиотиците са вещества от органичен произход, стимулиращи растежа на пробиотичните бактерии. Този невероятен продукт съчетава полезните свойства на пробиотиците и пребиотиците.

Когато пробиотици и пребиотици попадат в организма заедно, те започват да действат синергично, т.е. съвместно, в една посока, с една цел и със значително усилване на ефекта. Затова продукт, в който има пробиотици и пребиотици, се нарича синбиотик.

Един от начините за справяне с диарията, свързана с приема на антибиотици при децата, е предлагането на повече пробиотици, които са живи, активни, добри бактерии, намиращи се в различни натурални продукти или храни като кисело мляко.

Пробиотиците са живи, „добри“ микроорганизми, бактерии, които могат да помогнат да поддържате коремчето на Вашето дете здраво и спокойно. Някои от тези добри бактерии, по-специално членовете на групите Lactobacillus, Streptococcus, са подобни на трилионите други добри бактерии, които вече живеят спокойно в червата. Те помагат за подобряване на храносмилането, облекчават диарията или запека.

Пробиен Кидс Синбиотик за Деца Сашета на идеална цена от Fortex е естествен продукт, който ще се погрижи за имунната система и коремчето на мъничето Ви. Формулата му е съобразена с нуждите на децата.

Как действа Пробиен Кидс Синбиотик за Деца на сашета?

През 1953 г. полезните бактерии са наречени „пробиотици” - бактерии за живота. Те стимулират развитието на полезните бактерии вътре в човека и активират имунната му защита. Те участват в разграждането на хранителните съставки, жлъчните киселини и някои продукти на обмяната.

Освен познатата бактерия в българското кисело мляко, към пробиотиците се отнасят много други микроорганизми – ацидофилни бактерии, бифидобактерии, дрожди на кефира и пр. Те попадат в човека главно с храната, но могат да се приемат и във вид на сашета.

Пробиотиците се заселват в чревния канал и взаимодействат с естествената му микрофлора. Те се разполагат върху чревната лигавица и се размножават. В процеса на жизнената си дейност отделят вещества, полезни за храносмилането. Млечнокиселите микроорганизми неутрализират възможни вредни въздействия от гнилостни процеси и в голяма степен се изявяват като гибелни конкуренти на болестотворни чревни бактерии.

Изследванията показват, че пробиотиците помагат за предотвратяване на диария, свързана с приема на антибиотици при децата. Поради тази причина педиатрите често препоръчват на родителите да дават на малките деца пробиотици, когато са на антибиотици.

Тъй като някои антибиотици унищожават добрите бактерии заедно с бактериите, причиняващи инфекции, пробиотиците действат като резервен корпус – съдействат за увеличаване броя на полезните бактерии и изтласкват бактериите, причиняващи заболяване.

Ето защо е много важно да предложите на детето си качествен продукт като Пробиен Кидс Синбиотик за Деца сашета на достъпна цена от Fortex на Biomall.bg, докато то е болно и приема антибиотици. Така ще сте сигурни, че коремчето му ще е здраво през целия оздравителен период.

Тези добри малки войници също помагат за укрепване на чревната лигавица, така че лошите бактерии да не могат да се размножават свободно. Те също променят чревната среда, правейки я по-балансирана и следователно по-малко желана за лошите бактерии. Други изследвания установяват, че пробиотиците могат да съкратят продължителността на диарията при деца, които вече са болни.

Пробиен Кидс Синбиотик за Деца на идеална цена от Fortex предотвратява и облекчава най-вече два вида диария – тази, получена при приема на антибиотик, и тази, която може да се получи по време на дълъг път.

Пробиотиците могат да бъдат намерени под формата на натурални продукти. Комбинацията на Пробиен Кидс Синбиотик за Деца Сашета на супер цена от Fortex със здравословна естествена храна дава сигурни резулатати. Добрата новина е, че пробиотици се намират и в повечето кисели млека, които лесно се усвояват от детето.

Инулинът в Пробиен Кидс Синбиотик за Деца сашета на страхотна цена от Fortex е 100% разтворим и съдържа напълно безопасни фибри, съставени от фруктоолигозахаридни и полизахаридни вериги, екстрахирани от цикория. Пребиотикът осигурява среда, благоприятна за развитието на полезните бактерии – подходящо рН и хранителни вещества.

Какво правят пробиотиците в тялото на Вашето дете?

Пробиотиците се настаняват временно в червата на детето. Те трябва да се консумират ежедневно, за да се постигнат максимални ползи. Необходими са около пет дни постоянен прием, за да се забележат и задоволителни резултати.

Пробиотиците са умни. Някои от тези, които помагат при диария, помагат и при запек. Смята се, че когато се приемат, те веднага разбират как и по какъв начин трябва да действат. Те реагират чрез понижаващо регулиране на възпалението или повишаване на имунния отговор.

Думата „пробиотик“ означава „за цял живот“ и е комбинация от гръцките думи pro, което означава „в полза на“, и biоtikos, което означава „отнасящ се до живота“. Пробиотиците могат да помогнат за поддържане на бактериите, които живеят в червата, особено когато чревната микробиота на детето е предизвикана от медикаменти, небалансирана диета, лошо качество на съня.

Обикновено се смята, че пробиотиците помагат за поддържане както на здрава чревна микробиота, така и за здравето на червата.

Пълното възстановяване на микробиома след антибиотиците обикновено продължава дълго време – от няколко месеца до няколко години. В някои случаи отделни щамове добри бактерии биват унищожени напълно и микробиомът никога не успява да се възстанови до първоначалните си нива. Това нарушава регулацията на много процеси в организма и залага появата на болести както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Тези болести могат да бъдат свързани както със стомашно-чревния тракт, така и извън него.

Освен положителното си действие, антибиотиците могат да имат и редица неблагоприятни последици. Затова е много важно успоредно с прием на антибиотик детето Ви да приема пробиотици, какъвто е продуктът Probien Kids 10 сашета на супер цена от Fortex.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Да се приема по 1 саше дневно, разтворено в 30-50 мл вода, половин час преди хранене.

Дозировка: 1 саше

Дози в опаковка: 10

Състав в 1 доза (1 саше) Стойност %ПДД
Инулин 3000 мг **

Лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus)

10 мг (1 млрд.) живи бактерии

**

Бифидобактериум лонгум (Bifidobacterium longum)

10 мг (1 млрд.) живи бактерии

**

 † Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: регулатор на киселинността (лимонена киселина).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Продуктът е подходящ за деца над 1 година!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™