Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах 250 гр | MYPROTEIN

Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах 250 гр | MYPROTEIN
Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах 250 гр | MYPROTEIN
41.49 лв
Код на продукта : L-Ornithine Alpha Ketoglutarate Powder 250g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : 2 - 3 Дни

Продуктът не е наличен

Категории



Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах 250 гр | MYPROTEIN

  • Подобравя както белтъчният синтез, така и заздравяването на мускулите
  • Подобрява азотната задръжка в мускулната тъкан
  • Играе роля при производството на инсулин
  • Намалява катоболизма на мускулния протеин
  • Подпомага за по-лесното мускулно изграждане
  • За екстремен мускулен растеж и сила
  • Увеличава мускулната маса и силата 
  • Ускорява енергийния метаболизъм 
  • Ускорява възстановяването 
  • Стимулира имунната система 

OAKG (Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах) на страхотна цена повишава издръжливостта, енергията и чистата мускулна маса, като същевременно забавя умората и натрупването на нежеланите мазнини. Тази формула е предназначена за сериозни спортисти.

Какво представлява Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах?

Орнитин Алфа- Кетоглутарат е хранителна добавка, разработена за да помогне за подобряване на спортните постижения на спортисти и атлети. Много културисти и хора занимаващи се усилено със спорт са постигнали изключително благоприятни подобрения, в намаляване на времето, за възстановяване след операция или нараняване. Тялото използва аминокиселините за изграждане на протеини, а някои хора го използват и като лекарство. Ние от БиоМол предлагаме най-добрата цена за Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах от Myprotein.
В действителност L-орнитинът е два пъти по-силен от L-аргинина. Той  има по-голямо въздействие върху обмяната на мазнините и води до съществено спадане на нивото на мастните запаси в организма. Приема на тази аминокиселина може да повиши способността на организма да устоява на болести и инфекции. L-орнитинът може да бъде полезен и при лечение на остеопороза, тъй като предпазва костите от изтъняване. Аминокиселините, които изграждат мускула са известни със способността си да увеличават задържането на азот. Също така той засилва детоксикацията на амоняка, която е отровна за живите клетки и допринася за засилване на яернодробните функции и се използват като лекарство при чернодробни заболявания.

Какви са предимствата на Орнитин Алфа-Кетоглутарат от Myprotein?

Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах на Myproiten на супер цена може да подобри добрата организация на спортистите, помага да се ускори времето за възстановяване и може да повиши издръжливостта.
L- Орнитинът играе много важна роля в организма на човека, тъй като е един от продуктите на аргиназата на L-аргинин. Често Орнитин Алфа-Кетоглутарат се използва повторно от организма и действа като катализатор в процесите на превръщането на амония в уреята. Освен че играе важна роля при "цикъла на уреята", той се използва и при биосинтеза на аргинин, както и в метаболитните процеси. Орнитин Алфа не е аминокиселина кодирана в ДНК на човек и не е свързан със синтезирането на протеин.
Медицински изследвания показват, че Орнитин Алфа-Кетоглутарат в комбинация с Аргинин на изгодна цена от Myprotein може да повиши нивото на анаболните хормони при човека , това са инсулин и растежен хормон. При определени условия е установено, че производният на орнитин алфа- кетоглутарат има анаболно действие. Също така са се установили и няколко други полезни ефекта при приема на орнитин, като подобряване на апетита и повишаване на мускулната маса. Освен функциите си да спира отделянето на кортизол, Орнитин Алфа- Кетоглутарат под формата на прах придава анаболичен ефект във връзка с процесите на строеж на нови мускулни влакна в човешкия организъм. Това свойство се дължи на разпадането си на орнитин и глутамин в храносмилателната система, клетките и кръвния поток.

Как се приема Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах?

Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах се приема през устата за повишаване на спортните постижения и за лечение на рани в пациенти с изгаряния. Понякога се включват в хранителните формули, които лекарят специалист дават под формата на инжекция във вените. Също така се прибавят и към формулите, за да се предотврати бавният растеж при деца, които получават продължително интравенозно хранене.

Защо да  приемаме Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах?

Изследвания показват, че действието му се подобрява, ако го съчетаваме с прием  аргинин. Много медици и спортни лекари го изписват на хора с различни мускулни разкъсвания и разтягания за да предпазят спортистите от загуба на мускулна маса в периода на възстановяване.
Орнитин Алфа-Кетоглутарат можете да откриете в различни видове високопротеинови храни като сирена, месо, ядки, яйца, риба, соя и др. Най-сигурният начин да си осигурите ценният дипептид е като го приемате като добавка с храната. Вземете сега най-добрата и изгодна цена за Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах от biomall.bg.
 
Състав: Този продукт е 100% L Ornithine Alpha Ketoglutarate. Без добавено нищо друго.
Начин на употребa: Като хранителна добавка се препоръчва 170 mg , на килограм телесно тегло, дневно. Можете да приемате 3-5 гр 2-3 пъти дневно преди и след тренировка.

1 MP мини лъжичка се равнява на 200мг. Добавете предпочитаното от вас количество вода или плодов сок и консумирайте веднага. Най-добре  е да се  консумира по време на закуска, обяд и 1 час преди сън.
1 х ниво MP Plastic Scoop (мини) тежи 200 mg (0.20 гр).

Забележка: Хора, които имат чувствителни стомаси при еднократна доза от над 10гр. могат да се появят стомашни разстройства, дискомфорт и колики. Не е препоръчително да се взима от хора с влошени бъбречни функции и от бременни жени.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™