Omega 3 Fish Oil 1000 1000 мг 90 капсули | Doctor Nature

Omega 3 Fish Oil 1000 1000 мг 90 капсули | Doctor Nature За поддържане на сърдечното здраве От съществено значение за нормалната мозъчна функция За поддържане здравето на очите За поддържане на здрава кожа Omega 3 Fish Oil 1000 1000 мг 90 капсули | Doctor
Omega 3 Fish Oil 1000 1000 мг 90 капсули | Doctor Nature
Омега 3 Рибено Масло 1000 мг 90 капсули на супер цена от Doctor Nature поддържа сърдечното здраве, нормалната мозъчна функция и здравето на очите, костите и черния дроб. Omega 3 Fish Oil 1000 облекчава кожни раздразнения, симптоми на астма и някои алергии Научете повече

Omega 3 Fish Oil 1000 1000 мг 90 капсули | Doctor Nature

 • За поддържане на сърдечното здраве
 • От съществено значение за нормалната мозъчна функция
 • За поддържане здравето на очите
 • За поддържане на здрава кожа
 • При бременност и поддържане на добро здраве по време на кърмене
 • Може да редуцира зловредните чернодробни мазнини
 • Може да облекчи симптомите на депресия
 • Може да подобри вниманието и хиперактивността при деца
 • Може да намали симптоми на астма и риска от алергии
 • За добро здраве на костите
 • Омега 3 Рибено Масло 1000 на капсули е на топ цена от Doctor Nature

Какво знаем за Омега 3 Рибено Масло 1000?

Омега 3 Рибено Масло 1000 поддържа здравето на сърцето, като понижава нивото на холестерол в кръвта.Рибеното масло е една от най-често консумираните хранителни добавки. Обикновено се извлича от мазна риба като херинга, риба тон, аншоа и скумрия. Световната здравна организация (СЗО) препоръчва в хранителния ни режим да бъдат включени 1-2 порции риба седмично. Това е така, защото омега-3 мастните киселини в рибата имат неоспорими ползи за здравето, включително защита срещу редица заболявания. Ако обаче не ядете 1-2 порции риба седмично, добавките с рибено масло като Омега 3 Рибено Масло 1000 90 капсули на Doctor Nature могат да Ви помогнат да получите достатъчно омега-3. Важно е да се отбележи, че видовете омега-3, открити в рибеното масло, имат по-големи ползи за здравето от омега-3, открити в някои растителни източници.

Основните омега-3 в Омега 3 Рибено Масло 1000 са ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), докато омега-3 в растителните източници е главно алфа-линоленова киселина (ALA). Въпреки че ALA е основна мастна киселина, EPA и DHA имат много повече ползи за здравето. Важно е да си набавяме достатъчно омега-3, тъй като хранителните режими в развития западен свят са заменили много омега-3 с други мазнини като омега-6. Това изкривено съотношение на мастни киселини може да допринесе за появата на множество заболявания.

Ползите от Omega 3 Fish Oil 1000 на капсули за здравето са широкоспектърни. От една страна, приемът му може да увеличи нивата на „добрия“ HDL холестерол, да понижи триглицеридите и да попречи натрупването на плака, която причиняват втвърдяване на артериите, което го прави безценно за здравето на сърдечно-съдовата система. От друга страна, добавките с рибено масло като Омега 3 Рибено Масло 1000, в комбинация с диета или упражнения, могат да Ви помогнат да отслабнете. Освен това могат значително да намалят болките в ставите, сковаността и нуждата от болкоуспокояващи при хора с ревматоиден артрит, който причинява болезнени стави. Също така има редица кожни заболявания, при които можете да се възползвате от добавките с рибено масло като Омега 3 Рибено Масло 1000, включително псориазис и дерматит. Приемът на добавки с рибено масло по време на бременност и кърмене е доказало своята полза, тъй като, освен полезни за здравето на бъдещата майка, може също да подобрят зрителното развитие на бебето и да помогнат за намаляване на риска от алергии. И не на последно място, някои изследвания предполагат, че омега-3 мастните киселини също могат да бъдат важни за здравето на костите, както калцият и витамин D. Хората, приемащи високи количества омега-3, имат по-добра костна минерална плътност (BMD).

Как действа Омега 3 Рибено Масло 1000?

Dr. Nature препоръчва прием на Omega 3 Fish Oil 1000 на капсули поради високото съдържание на омега-3 мастни киселини, съдържащи се във всяка капсула. Това са есенциални мастни киселини, което означава, че човешкият организъм не може да ги синтезира сам и трябва да си ги набавя чрез храната. Основните омега-3 в Омега 3 Рибено Масло 1000 са ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA). Нещо повече, рибеното масло обикновено съдържа малко витамин А и D. ЕРА и DHA киселините са от съществено значение за поддържане структурата и еластичността на клетъчната мембрана, а и участват в редица процеси, протичащи непрекъснато в тялото ни.

Омега 3 Рибено Масло 1000 намалява възпалението в ставите, болката, сковаността, повишава подвижността.Мозъкът на човек е съставен от близо 60% мазнини и голяма част от тези мазнини са омега-3 мастни киселини. Следователно консумирането на риба или приемът на рибено масло като Омега 3 Рибено Масло 1000 са от съществено значение за нормалната мозъчна функция. Интересно е, че изследванията сочат, че добавките с рибено масло могат да предотвратят появата или да подобрят симптомите на някои психични разстройства. Например могат да намалят шансовете за психотични разстройства при тези, които са изложени на риск. В допълнение, приемът на рибено масло във високи дози може да намали някои симптоми както на шизофрения, така и на биполярно разстройство. Добавките с рибено масло могат да подобрят възприеманата хиперактивност, невнимание, импулсивност и агресия при децата. Това може да е от полза за ученето в ранна възраст.

Подобно на мозъка, очите също разчитат на омега-3 мазнини. Изследванията показват, че хората, които не получават достатъчно омега-3, имат по-голям риск от очни заболявания. Освен това здравето на очите започва да намалява в напреднала възраст, което може да доведе до възрастова макулна дегенерация (AMD). Яденето на риба и рибни продукти е свързано с намален риск от макулна дегенерация.

Ползите от рибеното масло за здравето на човек включват също и полезното им влияние върху сърдечно-съдовата система. Например рибеното масло е полезно за поддържане зравословни нива на холестерола. То може да увеличи нивата на „добрия“ HDL холестерол, въпреки че ползите му за намаляване на „лошия“ LDL холестерол не са така солидни. За сметка на това, то може да понижи триглицеридите с около 15-30%, както и да помогне за изчистване на плаките, които причиняват втвърдяването на артериите. При хора, които са изложени на риск, здравословният прием на омега-3 може да намали събитията с фатална аритмия.

Скорошен анализ на 21 проучвания върху ползите от рибеното масло отбелязва, че добавките с рибено масло не намаляват значително теглото при затлъстели индивиди, но намаляват обиколката на талията и съотношението талия:бедра. Освен това редица хронични възпаления, свързани със затлъстяване, диабет и сърдечни заболявания се повлияват положително от Омега 3 Рибено Масло 1000. Освен това добавките с рибено масло могат значително да намалят болките в ставите, сковаността и нуждите от лекарства при хора с ревматоиден артрит, който причинява болезнени стави.

Омега 3 Рибено Масло 1000 е полезен продукт при бременност и кърмене.

Друга все по-често срещана болест е безалкохолното мастно чернодробно заболяване (NAFLD), при което мазнини се натрупват в черния Ви дроб. Добавките с рибено масло могат да подобрят работата на черния дроб и възпаленията, което може да облекчи симптомите на мастна хепатоза и количеството мазнини в черния дроб.

От гледна точна на естетиката, Омега 3 Рибено Масло 1000 също има значителни ползи. Здравето на кожата може да се компрометира през различни етапи от живота, особено в напреднала възраст или след твърде много излагане на слънце. Приемът на рибено масло може да повлияе положително в борбата за кожното възстановяване. Също така има редица кожни заболявания, които могат да се повлияят от добавките с рибено масло, включително псориазис и дерматит.

Омега-3 е от съществено значение за ранния растеж и развитие. Затова е важно майките да получават достатъчно количество омега-3 по време на бременност и докато кърмят. Приемът на Омега 3 Рибено Масло 1000 по време на бременност и кърмене може също да подобри зрителното развитие на бебето и да помогне за намаляване на риска от алергии.

Астмата, която може да причини подуване в белите дробове и задух, се наблюдава все по-често при кърмачета. Редица изследвания показват, че рибеното масло може да намали симптомите на астма, особено в ранните стадии на живот. В едно изследване с участието на близо 100 000 души е установено, че приемът на риба или омега-3 от майката по време на бременност и кърмене намалява риска от астма при децата с 24–29%.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене с високо съдържание на мазнини.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90 капсули

Състав в една доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Рибено масло1000 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Omega 3 Fish Oil 1000 1000 мг 90 капсули | Doctor Nature

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.