Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Latisse за растеж на мигли 3ml | Allergan

Latisse за растеж на мигли 3ml | Allergan
Latisse за растеж на мигли 3ml | Allergan
Latisse за растеж на мигли 3ml | Allergan Latisse за растеж на мигли 3ml | Allergan Latisse за растеж на мигли 3ml | Allergan Latisse за растеж на мигли 3ml | Allergan Latisse за растеж на мигли 3ml | Allergan
190.00 лв.
Код на продукта : Latisse (bimatoprost ophthalmic solution) 3 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Latisse за растеж на мигли 3ml | Allergan

Растеж на мигли с Latisse (bimatoprost) 3ml | Allergan

  • За ПО-ДЪЛГИ, ПО-ГЪСТИ и ПО-ПЛЪТНИ мигли с до 45%!
  • Едномесечно нанасяне е достатъчно за 1 година!
  • Дълготрайни резултати, до 1 година от завършване на пълния цикъл на нанасяне!
  • Продукт номер 1 в САЩ одобрен и сертифициран в FDA
  • Вносител за България

Какво представлява Латис?

Латис (Latisse) на страхотна цена е първият и единствен продукт за растеж на мигли, одобрен от Американската агенция по храните и лекарствата. Той е научно тестван и подобрява миглите, като ги прави по-дълги, по-плътни и по-тъмни с 45%. Latisse се нанася веднъж дневно (вечер), за да насърчи растежа на миглите при жени, които искат техните мигли да се открояват. След като използвате продукта, вашите мигли наистина ще започнат да се открояват. Ще получавате комплименти през цялото време и ще се чувствате чудесно! Всеки ще иска да знае тайната ви, хората дори ще питат дали сте си сложили изкуствени мигли. С Latisse ще се чувствате по-уверена, знаейки че този продукт, е произведен от Allergan - име, на което може да се доверите на неочаквано добра цена.

Как действа Latisse (bimatoprost ophthalmic solution)?

Според проучвания, Латис (Latisse) удължава, сгъстява и кара миглите да потъмнеят чрез специален процес. Подобно на косата на главата ви, миглите също растат за известно време и в крайна сметка падат. Latisse действа върху фазата на растеж на миглите като я удължава, така увеличава броя на поникващите, като въздейства и върху дължината и плътността им. Активната съставка в продукта Latisse е производна на мастните киселини, което като разработка го прави по-близък натуралните продукти.

Как се използва Латис?

Латис (Latisse) се прилага чрез леко намазване на една капка на горната линия на миглите всяка вечер със стерилните апликатори, които ще намерите в опаковката на продукта. Тъй като продукта за удължаване на мигли е в течна форма и в такава трябва да се нанася внимателно. Според производителя Allergan, никога не трябва да прилагате Latisse (bimatoprost ophthalmic solution) в окото или върху долната част на клепача. Преди да приложите Latisse (предлаган от BioMall.bg е на топ цена), лицето ви трябва да е чисто, грима ви да е изчистен и контактните лещи свалени.

Още след първия месец на редовна (ежедневна употреба) нанасяйки Латис всяка вечер, ще започнете да виждате резултатите. При желание след постигане на желаната от вас дължина на миглите, може да продължите да нанасяте Latisse веднъж или два пъти седмично за да поддържате прекрасния резултат. Ако спрете употребата на Latisseмиглите ви постепенно ще се върнат в предишното си състояние.
Участници в изследване са постигнали оптимални резултати от 8-мата до 14-тата седмица използване на Latisse (bimatoprost ophthalmic solution) на изгодна цена. 

Общият ефект на продукта за удължаванепотъмняване и удебеляване на миглите е до 45% !

Потенциални странични ефекти от използването на Латис:

Според клинични проучвания проведени преди одобрението на продукта от Американската агенция по храните и лекарствата, Latisse за растеж на мигли е безопасен за повечето хора. Въпреки това, за вас е препоръчително да не го използвате, ако имате определени проблеми с очите (като увеит или конюнктивит), тежки алергии или кожни инфекции на горните клепачи. Бременните жени не трябва да го използват, а за кърмещите жени е препоръчително да изчакат, докато им спре кърмата.

Латис съдържа активна съставка, която понижава вътреочното налягане. Ако вече използвате медикаменти за понижаване на вътреочното налягане (най-често използвани при високо очно налягане или глаукома), трябва да уведомите вашия очен лекар, преди да започнете употребата на Latisse. Така лекарят ви ще може да следи отблизо вашето очно налягане.

При повечето участници в изследването не са констатирани проблеми, ако Latisse (bimatoprost ophthalmic solution) случайно попадне в очите им. Но при малцина са се усетили странични ефекти, които включват сухота в очите и клепачите. Страничните ефекти, които са се появили в най-голям процент от участниците са били зачервяване на окото (3,6%) и сърбеж (също 3,6%).

Съдържание на Латис: 1 шишенце чист разтвор, 2 стерилни апликатора за еднократна употреба.

Важно: Винаги прибирайте апликатора на чисто място след употреба. Прилагайте Latisse внимателно, тъй като продуктът може да насърчи растеж на коса и в други области на кожата.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™