Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Omega-3 Krill Oil 1000 мг 30 гел-капсули | Natrol

Omega-3 Krill Oil 1000 мг 30 гел-капсули | Natrol
Omega-3 Krill Oil 1000 мг 30 гел-капсули | Natrol
Omega-3 Krill Oil 1000 мг 30 гел-капсули | Natrol
54.99 лв
Код на продукта : Krill Oil 1000 mg 30 Softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство

Цена на доза: 1.83 лв.

Продуктът не е наличен

КатегорииOmega-3 Krill Oil 1000 мг 30 гел-капсули | Natrol

 • Superba® Krill Oil - 100% чист NKO (екстракт от крил)!
 • Балансира нивата на холестерола
 • Подобрява здравето на сърцето и мозъка
 • Поддържа функцията и здравето на ставите
 • 3 пъти по-силен от рибеното масло
 • Намалява нивата на триглицеридите
 • Поддържа и подобрява познавателните процеси
 • Иновативна формула за максимална усвояемост
 • Без дъх на риба и с неутрален вкус
 • Без стомашен дискомфорт
 • Удобни и лесни за поглъщане гел капсули
 • Omega-3 Крил Ойл 1000 мг 30 гел-капсули на топ цена от Natrol

Какво знаем за Omega-3 Krill Oil?

Крил е мъничко животно, наподобяващо скарида. Белите китове, манти и китови акули се хранят предимно с крил. На норвежки език думата "крил" означава "храна за китове". Хората извличат маслото от крил, поставят го в капсули и го използват за подобряване на цялостното здраве.

Маслото от крил се приема най-често при сърдечни заболявания, високи нива на някои мазнини в кръвта (триглицериди) и висок холестерол. Използва се и за сухи очи. Може да поддържа здравето на сърцето, ставите и мозъка. Възползвайте се от полезните свойства на 100% чисто масло от крил - Omega-3 Krill Oil 1000 мг 30 гел-капсули на супер цена.

Natrol Omega-3 Krill Oil е уникален източник на кардиопротективни омега-3 мастни киселини, който предлага подкрепа за здравословен холестерол в нормалните граници. Krill Oil съдържа фосфолипиди за подпомагане на засиленото усвояване на омега-3 мастни киселини и астаксантин за запазване и антиоксидантна подкрепа. Natrol Omega-3 Krill Oil се добива от екологично устойчив източник.

Криловото масло е масло, получено от скаридоподобен зоопланктон, има способността да прави огромна по размер биомаса, варираща между 100 и 800 млн. тона и заемаща площ от няколко квадратни километра. Науката познава най-добре антарктическия крил, който играе важна роля в екосистемата на студените океани. Хранителната добавка на Натрол с масло от крил, която Ви предлагаме на топ цена, представлява единствен по рода и ефикасността си източник на кардиопротективни Омега-3 мастни киселини и фосфолипиди. Крилът (Euphausia superb) съдържа омега-3 мастните киселини във фосфолипидна форма, което значително увеличава степента на тяхната усвояемост от човешкия организъм.

Маслото, богато на омега-3, съдържа две от същите незаменими мастни киселини като рибено масло (ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA). Твърди се, че EPA и DHA в масло от крил имат по-висока бионаличност (скорост на абсорбция) в сравнение с рибеното масло, тъй като голяма част от EPA и DHA в криловото масло се свързват с фосфолипидите.

Natrol® Krill Oil без мирис осигурява оптимална доставка на ключови мастни киселини до различни части на човешкото тяло като мозъка, сърцето и ставите, за подобряване на здравето.

Как действа Omega-3 Крил Ойл 1000 мг 30 гел-капсули от Natrol?

Ако искате да оптимизирате как се движите, как мислите или общата Ви жизненост, трябва да помислите за Krill oil. Маслото от крил съдържа есенциални мастни киселини като DHA и EPA, които тялото Ви не може да произвежда самостоятелно, както и фосфолипиди и важния каротеноид: астаксантин, които не се съдържат в традиционното рибено масло. Тези компоненти подпомагат когнитивното и сърдечно-съдовото здраве.

Криловото масло съдържа мастни киселини, подобни на рибеното масло. То е с високо съдържание на мононенаситени мазнини и полиненаситени мазнини. Смята се, че тези мазнини са полезни мазнини, които намаляват подуването, понижават холестерола и правят тромбоцитите в кръвта по-малко лепкави. Омега-3 мастните киселини се препоръчват за употреба при понижаване на нивата на триглицеридите. Използването на Крил Ойл като добавка за понижаване на липидите в кръвта набира все по-голяма популярност. 

За разлика от рибеното масло, омега-3 мастните киселини в Крил Ойл меки капсули се абсорбират и пренасят в клетките на тялото във фосфолипидна форма. Омега-3 мастните киселини, в комбинация с диета и физически упражнения, действат, като понижават производството в организма на „лош“ липопротеин с ниска плътност (LDL) и триглицериди и могат да повишат липопротеина с висока плътност (HDL) - „добър“ холестерол. Високите нива на холестерол и триглицериди могат да доведат до коронарна артериална болест, сърдечни заболявания и инсулт.

Крил маслото се използва и при високо кръвно налягане, рак, остеоартрит, депресия и предменструален синдром (ПМС), въпреки че липсват висококачествени изследвания с популации с адекватна големина, валидиращи тези употреби. Моля, консултирайте се със своя лекар, преди да използват Krill Oil.

Ползите от астаксантина:

Рибеното масло със сигурност не е лошо, но като се има предвид, че липсва основният мощен антиоксидант астаксантин, това е много добра причина да изберете масло от крил.

Астаксантинът е вид каротеноид (пигмент, открит в растенията), открит в морски същества като омар, сьомга, скариди и, разбира се, крил. Именно този каротеноиден пигмент придава на крил и други ракообразни характерния им червено-розов цвят.

Този каротеноиден антиоксидант инхибира окисляването и може да неутрализира окислителния ефект на свободните радикали и други вещества в тъканите на тялото, което може да доведе до различни заболявания. В резултат на това е установено, че астаксантинът подпомага клетъчното здраве и спомага за поддържането на здравословно кръвно налягане, както и поддържа нормалната мозъчна функция.

Изследванията показват, че астаксантинът може да премине кръвно-мозъчната бариера и да предпазва мозъка и централната нервна система от увреждане от свободните радикали.

Масло от Крил или рибено масло – каква е разликата?

 • Рибеното масло и маслото от крил осигуряват DHA и EPA. Докато рибеното масло съдържа и двете основни омега-3, има предимство за DHA и EPA в крил. Докато омега-3 в рибеното масло са свързани с триглицериди, в крила те са свързани с фосфолипиди, което прави по-лесно от червата да се абсорбират.
 • Крил маслото съдържа астаксантин, мощен каротеноид с множество ползи за организма. В допълнение, той действа като естествен чистач на свободни радикали, като гарантира, че маслото от крил е толкова свежо, колкото може да бъде, когато го приемате.
 • Крил Ойл има по-кратък живот от повечето риби и се добива в девствени води, като свежда до минимум излагането му на океански токсини.
 • В Крила няма живак и други токсини, които могат да бъдат открити в рибеното масло. Тъй като крил е на дъното на хранителната верига, той се храни с фитопланктон, а не с други риби, които натрупват живак. Крил идва от най-чистия океан, който имаме - Антарктида - и затова се счита за най-чистия източник на омега-3.
 • Друго предимство на маслото от Крил е,че липсва този рибен послевкус, както при рибеното масло. Не предизвиква киселини и рефлукс.

Ето 6 ползи за здравето от крил масло:

1. Той насърчава сърдечно-съдовото здраве

Омега-3 мазнините (предимно EPA и DHA) са показали много ползи за сърдечно-съдовото здраве по различни причини, включително борба с възпалението в кръвоносните съдове, понижаване на нивата на триглицеридите и LDL (лошия) холестерол и повишаване на HDL (добрия) холестерол. Проучванията също показват ползи за диабетиците, като намаляват възпалението и кръвната захар. Те също са способни да понижават кръвното налягане и поради антикоагулантния си ефект могат да помогнат за предотвратяване и възпрепятстване на атеросклероза, като инхибират развитието на кръвни съсиреци, запушващи артерията, което може да причини инфаркти и инсулти. Поради тази причина те не трябва да се дават на пациенти с разредители на кръвта без консултация с лекар.

2. Намалява възпалението и може да предотврати развитието на артрит

Проучванията показват, че маслото от крил предотвратява възпалението и намалява съществуващото възпаление. Експертите смятат, че омега-3 се трансформират в организма до мощни хормони, наречени ейкозаноиди, които контролират редица важни функции и задействат секрецията на противовъзпалителни простагландини, за които е доказано, че намаляват нивата на CRP (c-реактивен протеин).

3. Засилва неврологичното развитие при новородени

Проучванията показват, че адекватната консумация на омега-3 по време на бременност чрез диети с високо съдържание на морски дарове или хранителни добавки води до подобрено неврологично развитие при деца. Омега-3 мастните киселини, особено DHA, са от решаващо значение за развитието на плода и ранното развитие на мозъка, очите и централната нервна система при децата. Проучванията също показват ползи при деца с аутизъм и СДВХ.

4. Облекчава симптомите на ПМС

Изследователите не разбират напълно как омега-3 мастните киселини намаляват физическите симптоми на ПМС, но поне някои от ефектите се смятат за причинени от противовъзпалителните свойства на мастните киселини. Тъй като изглежда, че омега-3 мастните киселини регулират хормоните и невротрансмитерите чрез коригиране на баланса на мастните киселини в организма, рибните и морските масла могат да намалят емоционалните симптоми на ПМС, като влияят на нивата на хормоните и невротрансмитерите.

5. Има антидепресивни ефекти

Някои изследвания показват, че EPA и DHA са също толкова ефективни, колкото антидепресантите за подобряване на настроението. Счита се, че EPA повишава настроението чрез намаляване на възпалителните процеси в мозъка. Изглежда, че DHA има хормонални ефекти, като увеличава количеството на освобождаващия кортикотропин хормон (CRH), който има умеряващо въздействие върху настроението. DHA също повишава нивата на допамин и серотонин, които подобряват настроението и спомагат за облекчаване на депресията.

6. Може да подобри стомашното здраве

Нови изследвания предполагат, че омега 3 може да помогне за намаляване на стомашното възпаление.

Въпроси и отговори:

В: Къде се добива Вашето крилско масло?

О: Нашето масло от Крил се добива от Антарктически Крил по екологичен начин и е сертифицирано по устойчив начин.

В: Какво прави Крил Ойл различно от рибеното масло?

О: Маслото на Крил има повече омега-3 за здравето на сърцето и повече астаксантин (един от най-мощните антиоксиданти в природата) от еквивалентно количество рибено масло.

В: Как да приемам Natrol Krill Oil?

О: Natrol Krill Oil трябва да се приема един до два пъти дневно с храна.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 мека капсула един до два пъти дневно с храна.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 гел-капсула) Стойност %ПДД
Общо калории 12  

Общи мазнини (мастни киселини)

   Наситени мазнини

   Транс мазнини

   Полиненаситени мазнини

   Мононенаситени мазнини

1 гр

<0,1 гр

0 гр

0,240 гр

0,170 гр

1%

<1%

**

**

**

Холестерол  20 мг 6,67%
Холин 50 мг 8%

Superba® масло от крил

   Фосфолипиди

   Общо Омега-3 мастни киселини

     EPA (Ейкозапентаенова киселина)

     DHA (докозахексаенова киселина)

   Омега-9 мастни киселини

   Омега-6 мастни киселини

   Астаксантин (естерифициран)

1000 мг

400 мг

220 мг

120 мг

55 мг

80 мг

20 мг

100 мкг

**

**

**

**

**

**

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин (говежди), глицерин, вода.

Съдържа: Ракообразни миди (крил).

Не съдържа: Мляко, яйце, риба, ядки от дърво, фъстъци, пшеница, соя, мая, изкуствени оцветители или аромати, добавена захар или консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Само за възрастни! Консултирайте се с лекар, ако сте бременна/кърмите, приемате лекарства или имате медицинско състояние! Съхранявайте на хладно и сухо място!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™