Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Hydrolyzed Keratin with KeraGLO 500 мг 60 веге капсули | Doctor's Best

Hydrolyzed Keratin with KeraGLO 500 мг 60 веге капсули | Doctor's Best
Hydrolyzed Keratin with KeraGLO 500 мг 60 веге капсули | Doctor's Best
Hydrolyzed Keratin with KeraGLO 500 мг 60 веге капсули | Doctor's Best
99.00 лв.
Код на продукта : Hydrolyzed Keratin with KeraGLO 500 mg 60 Veggie Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.65 лв.

 
Бърза поръчка
Hydrolyzed Keratin with KeraGLO 500 мг 60 веге капсули | Doctor's Best

Hydrolyzed Keratin with KeraGLO 500 мг 60 веге капсули | Doctor's Best

 • Видимо заздравява косъма, повишава неговата еластичност и устойчивост
 • Придава на косата блясък, гладкост и здрав вид
 • Увеличава обема на косата
 • Повишава механичната здравина на косата, така че да не се чупи при разресване
 • Намалява склонността към цъфтящи краища
 • Предпазва от вредното въздействие на бои за коса, продукти за перманентно къдрене и UV лъчи.
 • Подобрява къдренето на косата и улеснява стилизирането
 • Предпазва косата от изсушаващия ефект на твърде силните препарати, използвани в шампоаните
 • Поради съдържанието на сяра има благоприятен ефект върху скалпа, има противопърхотни и успокояващи свойства
 • Елиминира сухата кожа
 • Улеснява обновяването на горните слоеве на епидермиса и изглажда бръчките
 • Укрепва нокътната плочка
 • Хидролизиран кератин капсули е на супер цена от Doctor's Best

Какво знаем за кератин?

„Няма по-трудна работа от това да се опитваш да изглеждаш красива от осем сутринта до полунощ“ е казала неустоимата Бриджит Бардо. И в известен смисъл е била права. Поддържането на кожата, косата и ноктите в перфектно състояние всъщност е труд, който изисква определени разходи и усилия.

Ако разгледаме състава на кожата, косата и ноктите, можем да видим, че те се състоят главно от кератин - протеиново вещество. При недостатъчния му синтез косата става матова и се накъсва, ноктите се ексфолират, а по кожата се образуват акне и комедони.

И обратното, ако кератинът е в нормални граници, тогава косата изглежда еластична и гладка, ноктите са здрави (кератиновите люспи прилягат плътно една към друга и не се ексфолират), а кожата е гладка, еластична и млада.

Кератин - какво е това?

Ако подходим към въпроса от научна гледна точка, тогава кератинът е фибриларен протеин, който е основният структурен „материал“ на роговия слой на кожата, косата и ноктите. Здравата човешка коса се състои от 15% вода, 6% липиди (мазнини и мастноподобни вещества, които влияят на блясъка и здравината на косата), 1% пигмент и 78% кератин.

С други думи, кератинът е естествен компонент на косата. Човешката коса е 80-90% съставена от кератин, който е протеин с висока механична якост. Молекулите на този протеин са свързани в малки люспи, които образуват външната обвивка (кутикула). Структурата на кутикулата може да бъде представена като керемида, тъй като нейните люспи също се припокриват.

Състоянието на косата директно зависи от качеството на „припокриването“. Ако кутикулните люспи са плътно и спретнато подредени, косата става мека, лъскава и копринена. Физическото или химическото въздействие може да унищожи структурата ѝ, да се появят празнини, люспите не лежат спретнато и вече не защитават вътрешността на косъма. Нишките стават безжизнени.

Познавайки причината за проблема, лесно е да се досетите за неговото решение, просто трябва да запълните празнините, които са възникнали, с най-подходящия материал.

Поради сходния физически и химичен състав кератинът е много по-ефективен дори от такива популярни грижовни компоненти като еластин и колаген, тъй като просто възстановява естествената протеинова структура.

Връзка между кератин и тип коса

Човешката коса е почти 90% кератин. Но в зависимост от вида или мястото на пребиваване количеството на кератина варира. Например косата на жителите на Африка има само 85% кератин, докато жителите на Европа имат около 89%, а жителите на Азия имат до 95%.

Освен това количеството кератин в косата зависи от естествения цвят на косата. Така тъмната коса съдържа повече кератин от светлата коса, тъй като светлите кичури лесно отразяват слънцето, а тъмната коса се нуждае от плътна защита. Къдравата коса съдържа по-малко кератин от правата коса, тъй като естествените къдрици първоначално имат по-мека структура на косата, а правата коса е по-плътна.

Какво се случва с косата при недостиг на кератин?

Липсата на кератин в структурата на космите ги прави порести и чупливи, тъй като защитният слой на косъма (кутикулата) спира да задържа влагата вътре, косата изсъхва и се появява чупливост.

Когато количеството на кератина намалее, люспите на кутикулата започват да прилягат зле една към друга, в резултат на което кичурите избледняват, краищата им се разделят, а самата коса се заплита.

Защо количеството кератин в косата намалява?

Негативното въздействие на околната среда, стресът, агресивните диети и недохранването са основните причини за загубата на естествен кератин в косата. Всеки от тях води до метаболитно разстройство в организма, водещо до неуспех в производството на аминокиселини, които създават кератин.

Освен това не забравяйте за честите експерименти с косата - кардинална промяна на цвета, химическо къдрене или често боядисване. Всяка такава процедура „удря“ най-горния слой на косъма, унищожавайки естествения кератин.

Защо кератинът трябва да се хидролизира?

В течната форма на съединението молекулите са много по-малки по размер, което гарантира тяхното проникване в косъма, осигурявайки кумулативен и възстановяващ ефект. Чистите протеинови молекули са по-големи и се установяват само на повърхността, без да засягат по никакъв начин клетъчния скелет.

Ако неразтворимият кератин може да има само външен ефект, то хидролизираният кератин работи както отвън, така и отвътре, прониквайки в структурата на тъканите.

Съставът на това вещество включва аминокиселината цистин, която позволява въвеждането на кератинови протеини в косъма. При увредена коса люспите са повдигнати и не прилягат плътно към повърхността. Прониквайки дълбоко в кутикулата на косъма, хидролизатът на кератиновите протеини, фиксирайки се със структурни протеини, запълва празнините. В същото време обгръща и фиксира кератиновия слой отвън, уплътнява косъма, правейки го по-мек и блестящ.

Как действа Хидролизиран кератин на капсули? 

Тъй като косата се състои от кератин, Hydrolyzed Keratin with KeraGLO е най-добрият начин за възвръщане здравето на химически увредена и манипулирана коса. Известно е, че кератинът замества аминокиселината цистеин, която се губи по време на химическата обработка. Цистеиновите мостове се разрушават, което води до увреждане и отслабване на косата.

Хидролизиран кератин капсули от Doctor’s Best, който предлагаме за Вас на много добра цена, увеличава количеството цистеин, достъпно за косата, като по този начин минимизира увреждането и увеличава якостта на опън.

Известно е, че частици от хидролизиран кератинов протеин запълват пукнатини в увредените зони на косъма, което впоследствие укрепва косъма, увеличава неговата еластичност и обем. Благодарение на свойствата си да свързва влагата хидролизираният кератинов протеин повишава съдържанието на влага в косата, възвръщайки нейния блясък и здраве.

Продуктите на базата на хидролизиран кератин, един от които е Хидролизиран Кератин 500 мг 60 капсули на изключителна цена, подобряват кръвообращението, засилват метаболизма, насищат космените фоликули с хранителни вещества, предотвратяват сухотата на скалпа и възстановяват увредената структура на косата. Този протеин значително повишава ефективността на лекарствата, насочени към предотвратяване на плешивост. 

Хидролизиран кератин на капсули за здрава кожа

Кератиновите хидролизати във формула на Hydrolyzed Keratin with KeraGLO от Doctor’s Best са отговорни за еластичността и здравината на кожните тъкани, предотвратявайки „увисването“ на контурите на лицето, елиминирайки сухата кожа, улеснявайки обновяването на горните слоеве на епидермиса и изглаждайки бръчките. Именно този подмладяващ ефект има хидролизиран кератин капсули, които са идеални за притежателите на чувствителна и много чувствителна кожа.

Хидролизиран кератин капсули е от съществено значение и за здравето на ноктите

Кератинът в ноктите се образува от мъртви молекули, изтласкани от живите клетки. И тъй като кератинът са мъртви клетки, той не се храни. Ето защо е необходима редовна грижа за ноктите. В края на краищата, ако не направите това правилно, ноктите Ви могат да се разпаднат и да станат по-крехки.

Слоестите, тънки и меки нокти са резултат от липса на кератин или твърде интензивна клетъчна смърт. В същото време новите клетки просто нямат време да се образуват. И в този случай хидролизиран кератин от 60 вегетариански капсули ще дойде на помощ. Той ще допълни протеиновите резерви, ще укрепи нокътната плоча, ще помогне за възстановяване здравината на ноктите и ще облекчи разслояването.

Продуктите с кератин са особено подходящи за жени с удължени нокти. В края на краищата, преди изграждането, горният слой се отстранява безмилостно от нокътната плоча. И след премахването на изкуствените нокти Hydrolyzed Keratin with KeraGLO 500 мг 60 веге капсули бързо ще възстанови нокътната плочка и ще й върне предишната здравина.

Ако тялото Ви не е в състояние самостоятелно да синтезира необходимото количество кератин, необходим за здравето на Вашите коса, кожа и нокти, тогава е необходимо да му помогнете, преди всичко, запълвайки липсата на кератин с Hydrolyzed Keratin with KeraGLO 500 мг 60 веге капсули от производителя Doctor’s Best, който ще откриете при нас на фантастична цена.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно или както е препоръчано от специалист по хранене.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Натрий 15 мг 1%†
Хидролизиран кератин (като KeraGLO) 500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Хипромелоза (вегетарианска капсула), микрокристална целулоза, магнезиев стеарат (растителен източник), силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите или ако страдате от някакво заболяване.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™