Гарлицин 350 мг 90 веган таблетки | Nature's Way

Гарлицин 350 мг 90 таблетки | Natures Way За здрав имунитет Подобрява здравето на сърцето, кръвоносните съдове и цялата кръвоносна система Предпазва от сърдечни болести Възпрепятства развитието н Гарлицин 350 мг 90 таблетки | Natures Way За здрав имунитет
Гарлицин 350 мг 90 таблетки | Natures Way За здрав имунитет Подобрява здравето на сърцето, кръвоносните съдове и цялата кръвоносна система Предпазва от сърдечни болести Възпрепятства развитието н Гарлицин 350 мг 90 таблетки | Natures Way За здрав имунитет
Гарлицин 350 мг 90 таблетки | Natures Way За здрав имунитет Подобрява здравето на сърцето, кръвоносните съдове и цялата кръвоносна система Предпазва от сърдечни болести Възпрепятства развитието н Гарлицин 350 мг 90 таблетки | Natures Way За здрав имунитет
Гарлицин 350 мг 90 таблетки | Natures Way За здрав имунитет Подобрява здравето на сърцето, кръвоносните съдове и цялата кръвоносна система Предпазва от сърдечни болести Възпрепятства развитието н Гарлицин 350 мг 90 таблетки | Natures Way За здрав имунитет
Гарлицин 350 мг 90 веган таблетки | Nature's Way
Гарлицин 350 мг 90 таблетки на изгодна цена от Nature's Way подпомага здравето на сърдечно-съдовата система и предпзва от развитие на атеросклероза. Garlicin има противовирусно и антимикробно действие. Научете повече
40.70 лв.
Без данък: 40.70 лв.

Гарлицин 350 мг 90 таблетки | Nature's Way

 • За здрав имунитет
 • Подобрява здравето на сърцето, кръвоносните съдове и цялата кръвоносна система
 • Предпазва от сърдечни болести
 • Възпрепятства развитието на атеросклероза
 • Оптимизира налягането на кръвта
 • Има противораково въздействие
 • Срещу паразити, стафилококи, инфекции на храносмилателната система
 • Има силата на антибиотичните средства
 • Бори се с всички видове бацили и други вредители на организма
 • Garlicin 350 мг 90 таблетки на топ цена от Nature's Way регулира нивата на холестерола

Гарлицин от Nature`s Way има противораково действие и предпазва от инфекцииКакво знаем за Garlicin? 

Гарлицин 350 mg 90 таблетки на Nature's Way на уникална цена, представлява продукт, изготвен от зеленчука Чесън, който е с изключително високо съдържание на Алицин. Чесън е двугодишно тревисто растение от семейство Лукови. Това е една от най-популярните зеленчукови култури. Използва се по целия свят. Благодарение на своето противовирусно действие, Чесън се използва широко в медицината. Неоспорими са неговите полезни свойства.

Чесънът е познат на човечеството много отдавна. В Индия са го отглеждали още от дълбока древност. В Русия се е използвал с лечебни цели. Използвал се е в храненето, заради силния му мирис. Приблизително преди 5000 години е започнало култивирането на Чесън, отглеждали са го римляните, гърците, египтяните, асирийците, евреите и арабите. Още древните египтяни знаели за неговите полезни свойства.

В Египет Чесънът се използвал в състава на ежедневната диета на римляните. Също така Чесън е влизал в начина на хранене на работещите, които се занимавали с тежка физическа работа и се използвал за поддържането на техните сили и за увеличаването на производителността на труда им.

Как действа Гарлицин на таблетки?

Гарлицин на топ цена укрепва сърдечното здраве и подобрява състава на кръвтаГарлицин 350 мг 90 таблетки има широко известни полезни свойства. Съдържащите се в сока на Чесън биологично активни вещества оказват противогъбично, противовъзпалително, противовирусно, противоглистно и противомаларийно действие. Употребата на този продукт повишава секреторната, а също и двигателната функция на стомашно-чревния тракт. Също така нормализира и флората на червата, повишава имунитета на организма и съпротивляемостта му към инфекциозни и простудни състояния.

Garlicin 350 mg 90 таблетки на добра цена, повишава активността на фагоцитите, микрофагите, Т-лимфоцитите и клетките-убийци, като по този начин стимулира работата на клетките на имунната система на човека. Освен това, хранителната добавка може да се използва за потискане ферментирането и гниенето в червата. Не допуска отравяне на организма при използването на некачествени хранителни продукти. Научно е доказано, че Чесън е природен антибиотик. Той е способен да убива бактериите и е активен срещу салмонела, ешерихия коли и стафилококи. Доказано е и че използването на Чесън предотвратява заболяване от грип.

Несъмнено е полезното въздействие на Гарлицин 350 мг таблетки от Nature's Way върху сърдечно-съдовата система. Този продукт помага за понижаване общото количество „лош” холестерол и за повишаване общото съдържание на „добър” холестерол. Високата концентрация на „добрия” холестерол намалява рисковете от възникване на сърдечно-съдови патологии и атеросклероза, докато високата концентрация на „лошия” повишава тези рискове. Освен влиянието на нивата на холестерол, Garlicin на таблетки снижава артериалното налягане. Това свойство е много полезно при профилактика на атеросклероза. Съдържащият се в Чесън алицин си взаимодейства с червените кръвни телца. В резултат на това взаимодействие се синтезира сероводород, който намалява напрежението в стените на съдовете и съдейства за активиране кръвния поток вътре в тях. Благодарение на това се намалява натоварването на сърцето и се понижава кръвното налягане, а също така произтича снабдяване на жизнено важни органи в голямо количество кислород.

Гарлицин на супер цена от Nature`s Way регулира налягането и понижава холестеролаМалко повече за Алицин:

Алицин е много мощен антиоксидант, който избавя клетките на организма от свободните радикали. Само по себе си това химично съединение не се намира в Чесъна. То се образува при смесването на алинина и ензима алициназа, които се намират в този зеленчук поотделно. В умерени количества Ализин е много полезен със способността си да унищожава болестотворните микроорганизми, патогенната флора и раковите клетки.

Благодарение на Алицин Гарлицин 350 мг от Nature's Way на страхотна цена, има мощни противовирусни и антимикробни действия. Унищожава гъбичките, болестотворните бактерии, вирусите, дифтерийните бацили, стафилококите, възбудителите на дизентерията. Алицин е „токсичен” за тях и те загиват.

Благодарение на Алицин Garlicin на таблетки значително понижава вероятността от възникване на ракови заболявания и употребата му е един от ефективните методи за онкологична профилактика. Удивителното е, че при употребата на Чесън, туморите с различна локализация, могат да спрат да растат. Оказва много положително влияние при рак на корема, рак на правото черво, рак на млечните жлези, рак на простатата и не само.

Гарлицин от 350 мг на 90 таблетки действа благотворно на храносмилането, стимулира и повишава апетита, което е много положително за хора с понижена маса на тялото. Унищожава болестотворната чревна микрофлора, премахва гнилостните процеси в храносмилателния тракт и метеоризма. Елиминира възпаленията в апендикса в ранните стадии и помага да се избегне оперативната намеса. Много добре помага при колити и ентероколити. Garlicin 350 мг 90 таблетки на супер цена от Nature's Way е и отлично противопаразитно средство. Този продукт може да се използва при метеоризъм, хемороиди, паразити, колити, запек, възпален апендикс, всякакви чревни инфекции.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка 2 пъти дневно. Не дъвчете и не разчупввайте таблетката.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Общо въглехидрати<1 гр<1%†
Чесън на прах, съдържащ 3200 мкг Алицин350 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, натриева кроскармелоза, хипромелоза, стеаринова киселина, титаниев диоксид, натриев алгинат, силиций, етил целулоза, глицерин, средноверижни триглицериди, олеинова киселина.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар, преди да започнете приема на този продукт, ако сте бременна, кърмите или приемате някакви медикаменти! Не приемайте този продукт, ако имате кръвоизлив, приемате медикаменти за разреждане на кръвта или 1 седмица преди или 1 седмица след хирургична операци!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Гарлицин 350 мг 90 веган таблетки | Nature's Way

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.Можете да поръчате от нашия магазин по няколко начина:

 1. Чрез бутон КУПИ, като следвате стъпките.
 2. Чрез бутон БЪРЗА ПОРЪЧКА, като оставите телефон за връзка и очавате нашето обаждане.
 3. Като ни позвъните на телефон 0887/077-988.
 4. Като ни пишете на имейл: [email protected].

Който и начин за поръчка да изберете, ние Ви очакваме!

Цени за доставка на територията на Р България:

 • До автомат на куриер (Speedy) - 3.90 лв.;
 • До офис на куриер (Speedy) - 4.90 лв.;
 • До точен адрес: - 5.90 лв.

Доставяме до всички страни в Европейския съюз на НИСКИ ЦЕНИ. За повече информация се свържете с нас!

Условия за доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер. Плащането се извършва при доставката с наложен платеж.

 • Продуктите, поръчани от BioMall.bg, се доставят с куриер до адреса, който сте посочили в поръчката си.
 • Заплащането на продуктите се извършва при доставката им.
 • За поръчки над 99 лв. доставката е безплатна за България.
 • Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа.
 • Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.
 • Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.
 • Потвърждение на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа в работни дни

Срок на доставка

От зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. 

При потвърждаване на поръчката Ви ще бъдете уведомени за ориентировъчна дата на доставката.

Доставка при връщане или отказ от поръчка

При отказ и връщане на поръчка от страна на клиента, без вина на продавача, разходите за доставка се заплащат от клиента и в двете посоки. В случай че доставката е била безплатна за потребителя при изпращане, то тя се дължи на продавача при връщане на 1 или повече продукти.

Извлечете максимума от всеки ден с хранителни добавки от нашата верига магазини за хранителни добавки в София и Пловдив

Сподели в Facebook Сподели в Twitter Изпрати по Email
Спеделете >
Свързани продукти >
Оценете ни >
Viber >
Добавен на | Последно обновен на
RSS Feed