Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

CURICA® Pain Relief 712 мг100 таблетки | Nature's Way

CURICA® Pain Relief 712 мг100 таблетки | Nature's Way
CURICA® Pain Relief 712 мг100 таблетки | Nature's Way
119.88 лв.
Код на продукта : CURICA® Pain Relief 712 mg 100 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.4 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 25 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
CURICA® Pain Relief 712 мг100 таблетки | Nature's Way

CURICA® Pain Relief 712 мг 100 таблетки | Nature's Way

  • Доставя три активни растителни съставки
  • Облекчава болките и сковаността
  • Подобрява мобилността и гъвкавостта
  • Има противовъзпалително действие
  • Природна алтернатива на традиционните болкоуспокояващи средства
  • Подкрепя имунитета и сърдечно-съдовата система
  • CURICA® Pain Relief 712 mg на добра цена от Nature's Way има неврозащитен ефект
  • Неутрализира свободните радикали

Какво знаем за CURICA Pain Relief?

Като хранителна добавка CURICA® Pain Relief 712 мг на таблетки от Nature's Way с чудесна цена осигурява пълна клинична доза от три уникални растителни активни вещества (куркуминоиди от корен от куркума, босвелиева киселина АКБА от босвелия и салицин от кората на бяла върба).

Подправката куркума е вещество от растителен произход, което се получава от корените на растението куркума (Curcuma longa), наречено индийски шафран. Тя се използва често в азиатската кухня като подправка, осигуряваща вкус, мирис и характерен жълт цвят, но заради нейните здравословни свойства се употребява не само в кулинарията, а и с лечебни цели.

Куркумин е основното биоактивно съединение в куркумата. Това вещество оказва положителен ефект върху целия организъм, защото има многопосочни свойства. Между тях са противовъзпалителни, противоракови, антиоксидантни и антибактериални свойства. Куркумин също се използва, за смекчаване симптомите на диабет, астма, артрит, невродегенеративни заболявания или атеросклероза.

Босвелия (индийски тамян) принадлежи към род тропически вечнозелени дървета, което се използва често в традиционната източна медицина. Употребява се като тамян, но също така има значителна активност като фитофармацевтик. От незапомнени времена, Boswellia е високо ценена заради своите противовъзпалителни свойства. Поради това представлява важен елемент на Аюрведа терапията.

Бяла върба (Salix alba) – едно от най-ценните лечебни растения по отношение на народната медицина. От кората на върбата се е получавал аспиринът. Благоприятното влияние на бялата върба върху здравето е известно от древни времена. Използвана е в Древен Египет, а лечебните й ефекти се споменават в ръкописите на известния гръцки лекар Хипократ.

В древните езически религии върбата била почитана като свещено дърво, християнството я свързвало с тъмни магьосници. Всичко това е потънало във времето, а за модерния човек пухкавите пъпки на върбата са символ на пролетта и Великден.

Как действа CURICA® Pain Relief на таблетки?

Формулата CURICA® на продукта CURICA® Pain Relief 712 mg 100 таблетки от Nature's Way включва: Meriva® Куркума екстракт от корен, стандартизиран да съдържа 100 мг куркуминоиди; Бяла върба (кора) екстракт, стандартизиран да съдържа 120 мг салицин; ApresFlex® Босвелия екстракт от смола, стандартизиран до 20% Босвелиева киселина (АКВА). Хранителната добавка ще Ви освободи от болката и сковаността, ще подобри Вашата мобилност и гъвкавост, за да извършвате по-комфортно ежедневните си задачи.

Тези съставки третират важни медиатори и така противодействат на възпалението, намаляват сковаността и болките в ставите и им осигуряват по-добра гъвкавост и подвижност.

Няма човек, който дори и в млада възраст да не е изпитал ужасното, мъчително преживяване на болки в ставите. Те може да засегнат всяка част от тялото Ви, от раменете и ръцете до глезените и краката. С напредването на възрастта болките в ставите се появяват все по-често. Това влияе на Вашето качество на живот.

CURICA® Pain Relief 712 mg 100 tablets от Nature's Way е отлично средство, с което ще преодолеете симтомите на артрит, поддържащи сериозен дискомфорт. Това е природна алтернатива на традиционните болкоуспокояващи средства. Включва три активни съставки:

Бяла върба (Salix alba) – действа като нестероидно противовъзпалително средство (НСПВС), известно във фармакологията. Съставът на кората й има витамин С и биофлавоноиди, които имат противовъзпалителни, антипиретични, антиоксидантни ефекти. Гликозидите на салициловата киселина, съдържащи се в кората на Salix alba, са ценни биологично активни вещества, които повишават секрецията на жлезите на стомашно-чревния тракт и бронхиалните жлези, повишават секрецията на стомашния и панкреатичния сок и подобряват кръвосъсирването.

Салицин – активен компонент на Бялата върба, притежаващ целебните свойства на аспирина. Той е в състояние да блокира образуването на простагландин, който е един от основните фактори за поддържане на възпалението. Благодарение на това, върбовата кора има изразен аналгетичен и противовъзпалителен ефект. За разлика от аспирина, екстрактът от нея не притежава странично действие, освобождава се по-деликатно в организма и осигурява по-дълготраен аналгетичен ефект.

ApresFlex® Босвелия екстракт от смола – подарък от Аюрведа за намаляване на болката и възпалението и за облекчаване страданието на хора със ставни заболявания. Смолата на това дърво съдържа така наречената босвелиева киселина АКБА.

Механизмът на противовъзпалително и аналгетично действие на Boswellia се основава на блокиране синтезата на левкотриени и е сходен с действието на нестероидните противовъзпалителни продукти (НСПВС), със значителната разлика – Босвелия не предизвиква странични ефекти, присъщи на НСПВС. Специалните вещества в екстракта от смолата му – босвелиевата киселина – стимулира възстановяването на увредените тъкани, главно хрущяла и подобрява притока на кръв и хранителни вещества към възпалените области. Прави по-леки и по-безопасни възпалителните процеси, като действа върху възпалителните ензими в организма и не им позволява да упражняват своя негативен разрушителен ефект.

Meriva® е изследван комплекс от стандартизиран екстракт от куркума и фосфатидилхолин с до 29 пъти по-добра бионаличност на общите куркуиноиди, в сравнение с обикновен екстракт от куркума.

Куркумин има силни противовъзпалителни свойства!

Възпалението е реакцията на организма при инфекции, наранявания, разстройства и стрес. Ако това е физиологична реакция, с която нашият оргънизъм се справя, процесът е благоприятен. Продължителното възпаление обаче, може да окаже отрицателно влияние върху системата и да е причина за много заболявания. Куркумин оказва влияние върху ограничаването на активността на ядрения фактор (NF-kB), който е един от основните фактори, отговорни за прогресирането на възпаленията и освен това има инхибиращ ефект върху други протеини, участващи в този процес, между другото циклооксигеназа-2 (COX-2) и интерлевкин 8, благодарение на което ефективно успокоява възпалителния процес.

Куркумин ефективно защитава срещу свободни кислородни радикали!

Куркумин има висок антиоксидантен потенциал. Той ефективно неутрализира излишъка от свободни радикали и отстранява О2- и H2O2. Благодарение на това, предпазва от окислителни увреждания протеините и липидите, които влияят положително на сърдечно-съдовата система и играят важна роля при профилактиката на атеросклерозата, както и намаляват риска от развитие на останалите заболявания, които се причиняват от оксидативен стрес. Освен това куркумин увеличава синтеза на глутатион – един от най-силните антиоксиданти в организма, който допълнително увеличава неговите ефекти.

Куркумин оказва подкрепа за правилната работа на жлъчните пътища и черния дроб

Куркумин има спазмолитични свойства, чрез които влияе върху гладките мускули на жлъчните пътища и стимулира производството и секрецията на жлъчката и улеснява протичането й.

CURICA® Pain Relief 712 mg 100 tablets от Nature's Way на изгодна цена може да се приема като средство успокояващо болката при скованост и болки в ставите. Способства за тяхното нормално функциониране. Дава подкрепа на имунната, сърдечно-съдовата и нервната система.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки 2 пъти на ден, за предпочитане след храна.

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (2 таблетки) Стойност %ПДД
Калории 5  
Общо въглехидрати 1 гр <1%
Натрий 30 мг <1%

Meriva® Turmerin (Curcuma Longa) Екстракт от корени и

коренище (фосфатидилхолинов комплекс [от соев лецитин],

стандартизиран да съдържа 100 мг куркуиноиди

555 мг **

Бяла върба (кора) (Salix alba) екстракт,

стандартизиран да съдържа 120 mg салицин

400 мг **

ApressFlex® Boswellia Serrata екстракт от смола, съдържащ

20% 3-0-ацетил-11-кето-В-босвелиевава киселина (AKBA)

50 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: кроскармелоза натрий, целулоза, натриев бикарбонат, магнезиев стеарат, лимонена киселина, глицерин, силициев диоксид.

Не съдържа пшеница, сол, мая, млечни продукти, соя, изкуствени аромати, оцветители, консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не е предназначен за употреба от деца! Не приемайте продукта при бременност, кърмене или ако имате язва! Ако приемате медикаменти за разреждане на кръвта, консултирайте се с лекар преди употреба! Не използвайте продукта като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се предозира! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™