Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

CranRx Women's Care With Probiotics 60 веге капсули | Nature's Way

CranRx Women's Care With Probiotics 60 веге капсули | Nature's Way
CranRx Women's Care With Probiotics 60 веге капсули | Nature's Way
CranRx Women's Care With Probiotics 60 веге капсули | Nature's Way
109.05 лв
Код на продукта : CRANRx Women's Care With Probiotics 60 Vegetarian Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 3.64 лв.


 
Бърза поръчка
CranRx Women's Care With Probiotics 60 веге капсули | Nature's Way

CranRx Women's Care With Probiotics 60 веге капсули | Nature's Way

Предлагаме Ви продукт на марката Nature's Way - CranRX грижа за жените с биоактивна червена боровинка и пробиотици. Той Ви осигурява концентрат от плодове на червена боровинка и активни пробиотични култури, ориентирани към женското здраве. Приемайте веднъж дневно, за да поддържате здрав уринарния тракт и вагиналното здраве. CranRx® Women's Care with Probiotics може да закупите от нас на страхотна цена.

  • Поддържа уринарното и вагиналното здраве
  • Съдържа 7 милиарда активни пробиотични култури от семейството Lactobacillus
  • Предотвратява инфекции и възпаления на пикочната система
  • Помага да се поддържа правилното рН във влагалището
  • Потиска развитието на патогенни микроорганизми
  • Противодейства на повтарящи се инфекции
  • Помага за възстановяване на вагиналната хомеостаза
  • CranRx® Women's Care with Probiotics е на достъпна цена

Какво представлява CranRx® Women's Care with Probiotics?

CranRx® Women's Care with Probiotics е хранителна добавка, комбинираща 100% концентрат от целия плод на червени боровинки с 60 mg витамин С и 7 милиарда активни пробиотични култури, състоящи се от три щама, влияещи на женското здраве и осигуряващи 7 милиарда CFU (живи организми).

Само с 2 капсули CranRx® Women's Care with Probiotics получавате 500 мг изследван концентрат от плодове на червена боровинка и активни пробиотични култури. За получаването на 500 мг CranRx са използвани 25 000 мг пресни боровинки, като е отстранена влагата, за да се получи ултра концентрат.

CranRx използва уникален комплекс от 100% концентрат от плода, съдържащ сока, месото, кожата и семената - не само изолирани компоненти, като при други марки. Този концентрат от целите плодове е използван в научните изследвания и показва, че осигурява ползи за здравето на пикочните пътища.

Инфекциите на пикочните пътища са едно от най-често срещаните заболявания. Те обикновено са съпътствани от множество неприятни симптоми, като болка и парене по време на уриниране, усещане за пълен пикочен мехур, чести мъчителни позиви за уриниране, болка в лумбалната част на гръбначния стълб и общ дискомфорт. Техни причинители обикновено са Escherichia coli, Staphylococcus, Enterococcus, Proteus, Klebsiella и Candida albicans. Рискът от инфекция се увеличава при използване на басейни, сауни и в период на нисък имунитет. Поради своята анатомия, жените са особено уязвими към инфекции на пикочната система.

Когато се появят симптомите, традиционно в лечението се използват антибиотици, които премахват бактериите от организма. Но с времето ефикасността на лекарствата намалява, тъй като бактериите стават устойчиви на тяхната активност. Статистиката показва, че 80% от хората, които са претърпели уринарна инфекция, страдат от нея повторно. Ето защо превантивното здравеопазване на пикочната система е толкова важно.

Алтернатива на фармакологичните агенти е ежедневната употреба на естествени растителни екстракти, които помагат да се защити организма от вредната активност на бактериите, причиняващи инфекцията и да не предизвикват странични ефекти.

Какви са здравословните свойства на червената боровинка?

Червената боровинка се използва векове наред в алтернативната медицина като средство, което подпомага инфекциите на пикочните пътища. Учените са идентифицирали редица биологично активни съединения, които действат като естествени антибиотици. Лечебните свойства на червената боровинка произтичат от следните вещества, които се съдържат в нея: проантоцианидини (PAC), флавоноиди (кверцетин и камферол), катехини, антоцианини, органични киселини, танини, гликозиди и фруктоза.

Боровинката, която е част от състава на CRANRx от Nature's Way подпомага здравето на пикочната система преди всичко благодарение на способността си да подкислява урината. Това са бензоените и хипуриновите киселини, които са отговорни за този ефект. Киселинната среда е по-малко благоприятна за бактериите (особено Е. coli), отговорни за развитието на инфекции на пикочната система. Освен това, те са силен антимикробен агент.

Когато става въпрос за инфекции на пикочната система, най-важна е адхезията на бактериите (особено на групите Е. coli, Proteus spp., S. aureus, K. pneumoniae, S. typhimurium) към мукозата на пикочния мехур. За да направят това, бактериите използват фимбрии, това са протеинови повърхностни филаментозни структури. Действието на активните вещества в червената боровинка се състои в това, да възпрепятства прилепването на фимбриите, което помага да се елиминират бактериите от пикочните пътища.

Най-важната функция в процеса се осъществява от проантоцианидини А-тип проантоцианидини - съединения с уникална структура, принадлежащи към флавонолите. Те възпрепятстват адхезията на тип P фимбрии. Проучванията показват, че наличието на проантоцианидини инхибира дори адхезията на много щамове на Escherichia coli, резистентни на много лекарства. Фруктозата, съдържаща се в червените боровинки, възпрепятства прилепването на фимбрии от тип 1.

Какво са пробиотиците и каква е тяхната роля в тялото?

Пробиотиците са живи микроорганизми, носещи ползи за здравето, когато се прилагат в подходящи количества. Пробиотиците демонстрират множество благоприятни, както локални, така и цялостни ефекти върху човешкото тяло. Те го защитават от колонизация на патогенни бактерии и гъбички. Използват се в много отношения, тъй като могат да допринесат за подобряване на настроението, намаляване на алергичните симптоми, повишаване на физическата активност и предотвратяване на много бактериални инфекции. Ролята на микроорганизмите, особено от рода Lactobacillus, за поддържане баланса на вагиналната микросреда е демонстриран преди повече от 100 години.

Фактори, засягащи физиологичния дисбаланс във влагалището:

Вагиналната екосистема е един от най-важните аспекти, необходими за поддържане на нормалната функция на пикочните и гениталните органи. За съжаление, съществуват множество фактори, които могат да допринесат за дестабилизирането на вагиналната микрофлора, което следователно може да доведе до колонизация на епитела от нежелани микроорганизми.

Качественият и количествен състав на вагиналната микрофлора е повлиян, наред с други неща, от възрастта, диетата, общото състояние на тялото, наличие на диабет, анемия, лекарствата (антибиотиците, оралните контрацептиви), хигиената на сексуалния живот, броят на сексуалните партньори, личната хигиена (също прекомерна!), както и инфекциозни агенти (бактериални, вирусни и паразитни инфекции) и хирургични процедури на пикочно-половата система.

Механизъм на действие на бактериите Lactobacillus:

Бактериите от рода Lactobacillus са най-голямата група, повече от 95% от здравата вагинална микрофлора. Те помагат да се осигури нормална, киселинна вагинална среда (рН около 3.6-4.5), главно поради способността им да произвеждат млечна киселина и да разграждат гликоген. Правилното рН във влагалището създава бариера за развитието на множество микроорганизми.

Това обаче не е единственият механизъм на действие, който възпрепятства растежа на патогените. Бактериите от лактобацилус показват и адхезивни свойства, които им позволяват да се прилепят силно към вагиналния епител, като по този начин инхибират колонизацията на патогенните бактерии. В допълнение, щамовете Lactobacillus произвеждат водороден прекис - съединение със силни антиоксидантни свойства. Водородният прекис показва разрушителен ефект от каталаза и пероксидаза върху патогенните микроорганизми.

Тези бактерии синтезират също така протеазни инхибитори, които допринасят за инхибиране растежа на Candida albicans и произвеждат така наречените бактериоцини (например ацидофилин и лактоцидин), които показват бактериостатични и / или бактерицидни свойства.

Дефицитът на Lactobacillus се свързва с увеличаване на анаеробните бактерии, което на свой ред води до повишен риск от инфекции. Поради това нормалните нива на тези бактерии са необходими за предотвратяване на ефективното вагинално възпаление.

Защо D-манозата се съдържа в продуктите CranRx®?

D-манозата е уникален вид захар, който осигурява допълнителна подкрепа за здравето на уринарния тракт и не трябва да се бърка с редовната захар или фруктоза.

Защо Витамин С се съдържа в CranRx® Women's Care с пробиотици?

Витамин С е антиоксидант, който подпомага поддържането на рН в уринарния тракт.

За да обобщим, CranRx® Women's Care с пробиотици от Nature's Way е хранителна добавка, която спомага за поддържането здравето на уринарния тракт, на равновесие във вагиналната микросреда и укрепва бариерата пред потенциалните патогенни микроорганизми. А ние ви предлагаме добавката на добра цена.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули дневно.

Дозировка: 2 вегетариански капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 вегетариански капсули)

Стойност

%ПДД

Въглехидрати

1 гр

<1%†

Витамин C (като аскорбинова киселина)

60 мг

67%

CranRx Bioactive Cranberry 100% цени плодове на червена боровинка (50:1 концентрат), стаандартизиран до проантоцианини

500 мг

**

Патентована пробиотична смес от 7 млрд живи организми

Lactobacillus plantarum Lp-115®

Lactobacillus fermentum Sd-5847

Lactobacillus gasseri Lg-36

53 мг

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, вегетарианска капсула (хипромелоза), магнезиев стеарат, силиций.

Съдържа мляко!

Не съдържа: изкуствени оцветители, изкуствени ароматизатори, консерванти, сол, соя, захар, пшеница.

Важно: Ако сте бременна, кърмите или приемате каквито и да било лекарства, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™