Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета | Essential Pet

Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета | Essential Pet С невероятен вкус, предпочитан от Вашата котка Помага на домашния любимец да произвежда антитела и ензими Поддържа силна имунна система Полезен за усво Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета | Essential Pet С нев
Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета | Essential Pet С невероятен вкус, предпочитан от Вашата котка Помага на домашния любимец да произвежда антитела и ензими Поддържа силна имунна система Полезен за усво Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета | Essential Pet С нев
Спрян от производство
Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета | Essential Pet С невероятен вкус, предпочитан от Вашата котка Помага на домашния любимец да произвежда антитела и ензими Поддържа силна имунна система Полезен за усво Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета | Essential Pet С нев
Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета | Essential Pet С невероятен вкус, предпочитан от Вашата котка Помага на домашния любимец да произвежда антитела и ензими Поддържа силна имунна система Полезен за усво Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета | Essential Pet С нев
Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета | Essential Pet
Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета на супер цена от Essential Pet поддържа силната имунна система на котката. L-Лизин за Котки е полезен и за усвояването на калций, който поддържа здрави кости и кожа. Научете повече
35.50 лв.
Без данък: 35.50 лв.

Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета | Essential Pet

 • С невероятен вкус, предпочитан от Вашата котка
 • Помага на домашния любимец да произвежда антитела и ензими
 • Поддържа силна имунна система
 • Полезен за усвояването на калций, който поддържа здрави кости и кожа
 • За успешна превенция на котешки херпес вирус
 • L-Лизин за Котки на дражета е на топ цена от Essential Pet

Какво знаем за L-Лизин за Котки? 

Кихане и хъркане - това са звуци, от които всеки притежател на котка се страхува. Респираторните инфекции при котките, или така наречените котешки настинки, са често срещани заболявания, които понякога котката много трудно преодолява. Често са необходими срещи с ветеринар и предписани различни медикаменти, за да се помогне на котката да се възстанови от настинката по-бързо.

Наред обаче с конвенционалните методи, много ветеринарни лекари препоръчват различни натурални продукти и храни, съдържащи Л-лизин за Вашия домашен любимец. Л-Лизин за Котки дражета на супер цена от Essential Pet ще стимулира имунната система на котката Ви. Този продукт е подходящ за тези котки, които често страдат от респираторни проблеми или заболявания като котешки херпес вирус

Л-лизинът е аминокиселина, чисто органично съединение, което се използва като натурален продукт, подходящ за хора, кучета и котки. Не може да се синтезира в организма и трябва да се набави допълнително чрез храна или Л-Лизин за Котки на дражета

 L-Лизин за Котки на топ цена е полезен и за усвояването на калций, който поддържа здрави кости и кожа.Както за хората, така и за котките, Л-лизинът е начин за ефективно управление и контрол на херпеса. Тази аминокиселина присъства в тялото на всяка котка, но някои котки нямат достатъчно от нея, за да предотвратят инфекции и заболявания. Тук идва на помощ изцяло естественият продукт L-Лизин за Котки на дражета на супер цена от Essential Pet. Той е създаден със специална грижа и любов към домашния Ви любимец.

Л-лизинът отдавна се прилага от ветеринарите като начин за превенция на котешки херпес вирус, известен също като FHV-1. Дозите Л-лизин се определят за отделна котка въз основа на нейното тегло, възраст, здравословно състояние и порода.

Как действа L-Лизин за Котки на дражета?

Ако притежавате наскоро осиновено коте, което е твърде слабо и лесно се разболява е време да помислите как да стимулирате имунната му система. Направете го още сега с Л-лизин за котки на дражета. Този продукт е също подходящ и за по-възрастните котки, които пък често кихат, страдат от възпаление на очите и лесно развиват инфекции. 

Ако някой от тези сценарии звучи до болка познато, вероятно Вашият домашен любимец се бори с инфекция на горните дихателни пътища. Всеки път, когато се появят тези признаци, важно е да накарате Вашия Ветеринарен лекар да прегледа котката Ви, тъй като няколко заболявания могат да имитират други заболявания. В допълнение, тези инфекции най-често се причиняват от вирус или бактерия. Една от най -честите причини за инфекция на горните дихателни пътища е както споменахме херпес вирус. Не се притеснявайте това заболяване е характерно и се развива само при котки. Човек не може да се зарази с него.

С L-Лизин за Котки дражета от Essential Pet на супер цена от Biomall.bg котките, заразени с херпес вирус, за нула време ще се почувстват по-добре и ще се възстановят по-бързо. За съжаление, този вирус живее в тялото на Вашия домашен любимец и той може да се активира по всяко време при стрес или заболяване. Затова е много важно да храните и давате най-подходящото за силната имунна система на котката.

Л-лизинът възпрепятства растежа на вируса, подпомагайки имунната система на Вашата котка да потиска вируса преди появата на първите симптоми. Котките са силно податливи на инфекции на горните дихателни пътища, които могат да имат еднакви симптоми с FHV-1. Следните симптоми могат да подсказват за развитие на респираторно заболяване или котешки херпес вирус:

 • запушване на носа;
 • кихане;
 • треска;
 • възпалено гърло;
 • липса на апетит;
 • летаргия;
 • конюнктивит.

Болестите на горните дихателни пътища могат да бъдат причинени от бактериална или вирусна инфекция, а хроничните прояви на тези настинки сигнализират за съществуването на FHV-1. Котките с по-слаба имунна система, като по-малките котенца или пък вече възрастни котки, са най-предразположени към развитието на респираторни инфекции и FHV-1. Имайте предвид, че и здравите котки в разцвета на силите си могат да станат жертва на тези заболявания.

 L-Лизин за Котки на топ цена стимулира имунната система на котката.Тези вкусни меки дражета с вкус на пиле осигуряват и зареждат организма на Вашата котка с Л-лизин. L-лизинът за котка на дражета съдържа незаменимата аминокиселина, а котките обожават тези дражета. Те не са само вкусни, но и изключително полезни за Вашия домашен любимец. Л-лизин на дражета поддържа имунната и дихателната система при котките. Препоръчва се при нарушена имунна функция, чести инфекции и заболявания. L-Лизин за Котки на дражета на ниска цена от Essential Pet съдържа естествено срещащи се аминокиселини.

Консултирайте се с Вашия ветеринарен лекар, за да определите дали Вашата котка страда от обикновена настинка, или пък е в процес на развитие на FHV-1. FHV-1 понякога е доста сложен за преодоляване, повечето заразени котки преодоляват бързо първоначалната инфекция, но някои от тях развиват хронично състояние.

Когато имунната система е разклатена, котешкият херпес може да се активира по всяко време и отново да причини куп поражения. Не чакайте последния момент, а се възползвайте от необикновените качества на L-Лизин за Котки дражета на достъпна цена от Essential Pet още сега.

Ветеринарите обикновено препоръчват продукти с Л-лизин поради различните доказателства, че аминокиселината елиминира гореспоменатите симптоми на инфекции и също така предотвратява появата на бъдещи заболявания. Близо 90% от ветеринарите препоръчват използването на Л-лизин при тези състояния. 

В началото на 2000-те години са проведени поредица от изследвания за използването на Л-лизин върху котки. Проучване от 2003 г. в American Journal of Veterinary Research установява намаляване на репликацията на FHV-1 вирус с перорална доза от 400 мг Л-лизин.

Проучване от 2009 г., публикувано също в American Journal of Veterinary Research, твърди, че Л-лизинът е ефективен инструмент за борба с вируса FHV-1 и може да предотврати инфекцията. Проучването изследва група от 261 котки и установява, че продуктите с лизин имат влияние върху контролирането или предотвратяването на инфекциозно заболяване на горните дихателни пътища сред тези котки.

За да използвате превантивно Л-лизин, е необходимо няколко дена преди предстоящото голямо парти във Вашия дом например или идването на нов домашен любимец в дома Ви, да започнете да давате на котката си Л-лизин на дражета. Целта е Л-лизинът да потисне вирусния растеж, така че вирусът да не може да се възползва от стресовия отговор на котката. И накрая, за да сте сигурни, че наистина правите най-доброто за Вашата котка, освен L-Лизин за Котки дражета на супер цена от Essential Pet, е добре да ѝ отделяте допълнително време, като повече прегръдки за намаляване на стреса и напрежението в нея.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: На всеки 5 килограма по 1 дъвчащо драже. Препоръчва се прием от три до четири седмици за постигане на най-добри резултати. Отделните резултати могат да варират. За употреба само при котки.

Дозировка: 1 дъвчащо драже

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 драже)Стойност%ПДД
Влажност (максимална стойност)**10%
Л-лизин125 мг**

 † Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Съставки: бирена сушена мая, растителен глицерин, Л-лизин хидрохлорид, сушено сирене, пилешки черен дроб, масло от рапица, вода, естествени аромати, царевично нишесте, оризови трици, соев лецитин, екстракт от Юка Шидигера, масло от сьомга, калциев пропионат, сорбинова киселина, растително масло , смесени токофероли, екстракт от розмарин, екстракт от зелен чай.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Този продукт е предназначен само за дохранване! Само за употреба от животни! В случай на случайно предозиране, незабавно се свържете с ветеринар! Съхранявайте продукта на хладно и сухо място!

Лизин > Аминокиселини > 21st Century Pet Health Cat L-Lysine 100 Soft Chews

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Cat L-Lysine 100 дъвчащи дражета | Essential Pet

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.