Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Transfer Factor 125 мг 60 капсули | Source Naturals
Transfer Factor 125 мг 60 капсули | Source Naturals
Transfer Factor 125 мг 60 капсули | Source Naturals
69.90 лв.
Код на продукта : Transfer Factor 125mg 60 veggie caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност

Цена на доза: 1.17 лв.

Продуктът не е наличен

Transfer Factor 125 мг 60 капсули | Source Naturals

 • Профилактика на сезонни инфекции
 • Против алергии
 • При язва на дванадесетопръстника
 • Срещу херпес
 • Има функция на имуностимулатор
 • Действа при дерматит
 • Влияе благоприятно при хепатит
 • Подобрява състоянието при грип
 • Трансфер Фактор 125 мг 60 капсули е на топ цена от Source Naturals 

Какво знаем за Трансфер Фактор?

Трансфер фактор е молекула с белтъчна природа, с дължина до 44 аминокиселини, отговаряща за предаването на имунна информация между имунните клетки на организма. Той има маса 3 500-10 000 далтона и се отнася към цитокините. Образува се от сензибилизирани лимфоцити под влиянието на специфичен антиген. При въвеждането на Трансфер Фактор може де се предаде на интактен реципиент медииран от клетките имунитет (повишена чувствителност от забавен тип) към съответстващия антиген. Открит е от Хенри Шерууд Лоуренс, а през 1989 година е патентован начин за изработването на трансфер-факторите от коластра на крави и жълтъци на кокоши яйця по метода на ултрамембранна филтрация.

Като хранителна добавка Transfer Factor 125 мг 60 капсули от Source Naturals на изгодна цена оказва въздействие върху работата на имунната система, отстранявайки дисбаланса на цитокините, възникващ за сметка на излишна продукция на противовъзпалителни вещества. Той нормализира активността на моноцитите и макрофагите, ускорява процеса на разпознаване на патогенни микроби и изработването на антитела против тях. Трансфер Фактор стимулира синтеза на алфа и бета-интерферон, усилва активността на натуралните убийци, като по този начин обезпечава своевременното унищожаване на раковите клетки. Оказва антиоксидантно и противораково действие, намалява негативния ефект от антибиотиците, противогъбичните, противовирусните и противотуморните препарати, а също и от лъчевата терапия.

Transfer Factor повишава чувствителността към антибиотици, което усилва ефекта от лечението, а също така увеличава продължителността на ремисия при хронични инфекции. Всяко онкологично заболяване винаги е свързано с продължително съществуващ и трудно коригиращ се вторичен имунодефицит, който, на свой ред, създава допълнителни трудности за оперативно лечение и намалява вероятността за по-нататъшно отсъствие на рецидиви. Имунокоригиращите свойства на Трансфер Фактор в този случай са доста полезни, и той може да бъде включен в състава на комплексна терапия при онкологични заболявания. Той намалява симптомите на интоксикация, подобрява общото самочувствие, апетита, снема слабостта и умората. Transfer Factor под формата на капсули е подходящ и при алергични заболявания. Основният компонент в развитието на алергично заболяване е ниската активност на Т-супресорите, които не потискат излишното изработване на провъзпалителни биологично активни вещества. В резултат на това възпалителните вещества циркулират в организма в излишък, предизвиквайки изхвърлянето на хистамин от мастоцитите. А хистаминът, на свой ред, въздейства върху клетките-мишени, предизвиквайки характерната клкартина на алергичните заболявания (обилно слузисто отделяне, кашлица, спазми в гладката мускулатура, сърбеж, обриви по кожата). Антихистаминните препарати не въздействат върху причината за алергия, а само потискат чувствителността на клетките-мишени към хистамина, тоест предотвратяват развитието на клинични проявления. А Трансфер Фактор, отстранява причината за нея, нормализирайки активността на Т-супресорите и спира изработването на провъзпалителни вещества. Това позволява съществено да се удължи периода на ремисия и да се понижи тежестта на протичане на алергичното заболяване. Много изразени ефекти Transfer Factor оказва и в случаите на псориазис и атопичен дерматит. Той намалява сърбежа, беленето и количеството на обриви по кожната покривка. 

Как действа Трансфер Фактор на капсули?

Имунната система се състои от клетки и органи, в които дадени клетки съзряват, тоест, получават определени, необходими за борбата с патогенни микроби свойства. Клетки на имунната система са различните видове лимфоцити, макрофаги, моноцити и някои други. Органи на имунната система, които се наричат имунокомпетентни, са тимусът, далакът, лимфните възли и запаса от лимфоидна тъкан по лигавиците на различните органи (например, Пайеровите плаки в червата). След формирането в костния мозък клетките на имунната система нямат пълноценния набор от свойства, необходими за борбата с патогенни микроби и ракови клетъчни структури. Затова, след образуването си, те попадат в имунокомпетентните органи, където произтича процес на съзряване, в хода на който получават необходимите свойства и стават пълноценни. Готовите зрели имунни клетки излизат в кръвта и при срещата с патогенния микроорганизъм изработват особено вещество с неголям размер, което се нарича трансфер фактор. Това вещество е сигнална молекула, изработвайки и пускайки която в кръвта, лимфоцитът съобщава на другите клетки на имунната система за съществуваща опасност. В резултат от това, към частта от тялото, в която са открити патогенни микроби или ракови клетки, се устремяват други лимфоцити и бързо ги унищожават. След всяка "среща" с патогенни клетки лимфоцитите изработват отделен трансфер фактор, което изисква определено време, в течение на което имунната система фактически бездейства, намира се в очакване. И едва след изработването на трансфер фактора става активация и привличане на необходимото количество имунни клетки. Лимфоцитите се активират, а също и новите молекули на трансфер фактори, които пазят информация за това как точно трябва да се унищожи дадената конкретна заплаха (микроб, гъбичка или ракова клетка). Част от дадените трансфер фактори се изразходва за активирането на различни видове имунни клетки, а неголямо количество се пренася чрез кръвта в тимуса и лимфните възли. В тимуса, който е своеобразен "мозък" на имунната система, всички постъпили трансфер фактори се анализират, част от тях остават за дълготрайно съхранение, а останалите просто се унищожават. За съхранение се оставят само трансфер факторите, които носят в себе си информация за активация на имунитета по повод на опасните бактерии, вируси, гъбички, бактероиди и други патогенни микроби, а също и ракови клетки. След това при повторно попадане на дадените микроорганизми или поява на ракови клетки имунната система вече не губи време за изработване на механизми за тяхното унищожаване, а просто дава команда за пускане на намиращия се на дълготрайно съхранение трансфер-фактор, който практически мигновено активизира необходимите клетки. В резултат на наличието на трансфер фактора имунната система бързо унищожава патогенния микроб или ракова клетка, не губейки време за подготовка, която се заключава в следните етапи:

 1.  Случайна среща с "дежурния лимфоцит", циркулиращ в кръвта
 2.  Изработване на трансфер-фактор от лимфоцита 
 3.  Привличане на други лимфоцити в областта, където се намира патогенния микроб или ракова клетка
 4.  Изработване от лимфоцитите на стратегия за унищожаване на патогена и нейната реализация
 5.  Изработване на трансфер-фактори, съдържащи информация за патогена и стратегия за борба с него.

Тоест, колкото повече трансфер-фактори има в организма, толкова по-бързо и успешно той ще се справи с различните инфекции и толкова по –ефективно ще се съпротивява на образуването на ракови тумори. При наличието на голямо количество разнообразни трансфер-фактори организмът се намира в режим на постоянна готовност за отразяване на "атаката" от страна на всеки патогенен микроб. Част от дадените трансфер-фактори се изработва от всеки човек през целия живот в резултат от преминали заболявания, а известно количество се предава на детето от майката. Приемът на Трансфер Фактор 125 мг 60 капсули на Source Naturals активира имунитета. В резултат на това се получава набор от готови молекули, които придават на организма готовност за бързо и ефективно унищожаване на различни патогенни микроби или ракови клетки.

Още ползи при прием на Transfer Factor на Source Naturals:

 • Помага при хламидиоза
 • Противоглистно средство
 • Предотвратява гъбични заболявания
 • Препоръчва се за профилактика на остри и хронични бактериални инфекции
 • При главоболие
 • Помага при псориазис
 • Трансфер Фактор 125 мг 60 капсули от Source Naturals на топ цена стабилизира кръвното налягане
 • Използва се при синузит
 • Антиканцерогенно средство
 • Предотвратява инфаркт на миокарда

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане с вода, 30 минути преди хранене

Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 60

Състав Стойност %ПДД

Трансфер Фактор Комплекс

(фракционирана коластра)

125 мг

 

 

 

 

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.
Други съставки: малтодекстрин, желатинова капсула, силициев диоксид, магнезиев стеарат.
Важно:  Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™