Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Always Young Renewal HGH Workout за Мъже 180 впръсквания

Always Young Renewal HGH Workout за Мъже 180 впръсквания
Always Young Renewal HGH Workout за Мъже 180 впръсквания
Always Young Renewal HGH Workout за Мъже 180 впръсквания
69.00 лв
Код на продукта : Renewal HGH Workout 30 ml 180 sprays
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Always Young Renewal HGH Workout за Мъже 180 впръсквания

Always Young Renewal HGH Workout за Мъже 180 впръсквания

Always Young Renewal HGH Workout за Мъже на супер цена. Renewal HGH Workout за Мъже е специална формула разработена за по-добра тренировка, фитнес, бодибилдинг и лека атлетика. Renewal HGH Workout е продукт на супер цена  разработен и създаден за тези от вас, които искат повече енергия, ефективност, сила, мускулна маса и концентрация. Повишава върховите постижения и намалява времето за възстановяване след тренировка. При всички тези ефекти натрупването на мускулатура е гарантирано.
Always Young Renewal HGH Workout за Мъже е продукт на изгодна цена, който ви помага да се представите на по-високо спортно ниво.
 
Renewal HGH Workout за Мъже подпомага усвояването на кислород от организма по време на тежките тренировки, осигурява по-голям протеинов синтез, увеличава мускулната сила и генерирането на ATP. Също така Renewal HGH Workout за Мъже помага на всички фази от Цикъла на Кребс (цикълът на създаване на енергия в митохондриите на клетките).
  
Renewal HGH Workout е много добра комбинация от HGH, IGF-1, други растежни фактори и още 28 съставки, които подпомагат  усвояването на кислород, и производството на АТФ. Renewal HGH Workout за мъже на страхотна цена действа за подобряване на синтеза на протеини и подпомага образуването на съединителната тъкан.
 
Renewal HGH Workout е проектиран за мъже, но много жени също така могат да използват продукта.


Какво ни дава Renewal HGH Workout за мъже:

 • Always Young Renewal HGH Workout за Мъже дава сила и енергиясила
 • издръжливост
 • енергия
 • Ефективна мускулна физиология
 • Възможност за достигане на висока производителност
 • Помага за по-добър  фокус и концентрация
 • Намалява времето за възстановяване след тренировка

Renewal HGH Workout за мъже е проектиран да улесни:

 • Renewal HGH Workout за мъже увеличава мускулната силаУсвояването на кислород
 • Ускоряването на протеиновия синтез
 • Увеличаването на  мускулната сила
 • Генерирането на ATP
 • Всички фази на цикъла на Кребс

Този продукт се комбинира изключително добре с всички Renewal® продукти
Може да се приема с други витамини, билки, лекарства и т.н.


Съставките в Renewal® HGH Workout for men са:

 • HGH (соматропин): Полипептид, изграден от 191 аминокиселини e главният хормон, произведен в хипофизната жлеза. Подобрява  синтеза на нови протеини, стимулира регенерацията на клетките – възстановяването и растежа на мускулите, костите и органите, подобрява усвояването на мазнините, тонизира имунната система и поддържа функционирането на всички органи и жлези. Притежава общ анаболитен ефект. Стимулира освобождаването на растежни фактори.
 • ​​IGF - 1 увеличава мускулната маса, намалява мазнините, изгражда костите, мускулите и нервите. Едно от най-интересните предимствата на IGF - 1 е способността му да поправи периферните нерви тъкан, която е била повредена от нараняване или заболяване. Той осигурява правилното усвояване на аминокиселини в мускулните клетки, стимулира глюкозния (кръвна захар) транспорт в мускулната тъкан, и е в състояние да забави скоростта на разбитият протеин.
 • ​Фактори на растежа (Elk Velvet Antler): естествено повишава тестостерона и производството на растежните фактори, увеличава силата и издръжливостта, забавя умората и укрепва нервите.
 • Тестостеронът е силно анаболен насърчава синтеза на протеини и подпомага енергийния метаболизъм. Той дава сила и изгражда чиста мускулна маса, увеличава нивата на енергия, ускорява метаболизма (изгарянето на мазнините), укрепва костите, поддържа здравето на сърдечносъдовата система , укрепва централната нервна система и повишава тонуса на кожата.
 • Креатин монохидрат е естествено, аминокиселинно съединение,  което се произвежда в организма, и което подпомага естественото производство на тялото на АТФ (Аденозин Трифосфат), който е горивото, използвано от мускулите по време на интензивна мускулна дейност, снабдяващо с експлозивна енергия и продължителна сила.
 • Транс-Ферулинова киселина (Trans-Ferulic Acid) функционира  като анаболен стероид, които подпомага естественото мускулно изграждане (сила, размер, разделителна способност) и свойствата на изгарянето на мазнините. Тя подобрява издръжливостта и производителността, намалява умората и усещането за болка. Работи в освобождаването на растежен хормон (HGH) и като компонент на цикъла на Кребс.
 • Аминокиселини: основните градивни елементи на протеини и хормони, необходими за изграждането на мускулите, костите и съединителната тъкан. Аминокиселини също формират невротрансмитерите, отговорни за всички мозъчната функция, включително фокусирането и концентрацията. Аминокиселините са необходими за правилното усвояване на витамини и минерали.
 • L-аргинин пироглутамат: изгражда мускулите , подобрява метаболизма на мазнините и помага при освобождаването на растежният хормон.
 • Л-карнитина  е необходим за превръщането на складираните мазнини в енергия.
 • L - глутамин: Глутаминът е най-разпространената аминокиселина в тялото. Повишава секретирането на хормона на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм
 • L - изолевцин, L - левцин и L -валин: верига аминокиселини (ВСАА), участващи най-вече в синтеза на протеина, енергията и метаболизма на мускулите .
 • OKG (Орнитин алфа - кетоглутарат): Увеличава силата и размера на мускулите, подпомага загубата на мазнини, намалява разбиването на протеина, подпомага на HGH освобождаването и се използва в цикъла на Кребс.
 • NADH (никотинамид-аденин-динуклеотид) играе централна роля при дихателния процес и производството на енергия в организма на клетъчно ниво. Подпомага подобряването на паметта, повишава физическите възможности при хронична умора. Притежава силно антиоксидантно действие. Подходящ при нарушения на сърдечно-съдовата, имунната и нервната системи, намалено либидо и сексуални неврози. Важен елемент на цикъла на Кребс.
 • Хиалуроновата киселина е един от най-разпространените полизахариди, синтезирани от организма. Главен компонент на съединителната тъкан, заедно със свързаните с нея белтъци тя изгражда основата на междуклетъчното вещество. Хиалуроновата киселина е отговорна за запазването на влагата в кожата. С напредването на възрастта обаче синтезирането й драстично намалява, като в същото време се ускорява нейното разграждане.
 • Pituitarium: укрепва хипофизната жлеза, за да помогне освобождаването на  хормона на растежа.
 • DHEA: произвежда се от надбъбречните жлези и се превръща в тестостерон. Играе важна роля в обмяната на веществата чрез инхибиране и  съхранение на храната и енергия под формата на мазнини.
 • Прегненолонът: подпомага за повече енергия и мотивация, намалява умората и стреса и повишава умствената проницателност. Това е естествен хормон, който тялото използва за производството  на тестостерон и DHEA.
 • Ribose: използва се от всички клетки за производството на АТР. Естествено възстановява енергийните нива и намалява времето за възстановяване .
 • Протеаза: разгражда пептидни връзки в протеина. По този начин освобождава аминокиселините по време на смилане, така че те могат да се абсорбират и да се използва от организма.
 • Trypsin: вид протеаза, използвана за ограничаване на възпалението, болката и сковаността, подпомага бързото възстановяване от наранявания.
 • Витамин E: доставя кислород в кръвта, укрепва стените на капилярите и помага за ограничаване на стареенето на клетките.
 • B-Complex: от съществено значение за растежа на нови клетки и делението, увеличаване на метаболизма на протеините, въглехидрати и мазнини, както и поддържането на здрава кожа и мускулен тонус .
 • Коензим-А: най-активният метаболитен ензим от съществено значение за Метаболизъма на въглехидратите и мазнините. Подобрява работата и намалява натрупването на лактат. Улеснява образуването и възстановяването на хрущяла. Тя е инициатор на цикъла на Кребс.

Минерали :

 • Борът подпомага за изграждането на мускулите и усвояването на калция.
 • Chromium балансира нивата на кръвната захар и стимулира покачването на DHEA .
 • Германий увеличава транспорта на кислород в клетките и помага балансира електрическо поле.
 • Ванадий помага за поддържането на нивата на кръвната захар и стимулира мускулния анаболизъм .
 • Цинкът е важен в процеса на метаболизма, за растежа на тъканите в  тялото. Изисква се и за производството на тестостерон. 

*Цикълът на Кребс: метаболитен процес, които представлява катаболитна верига от реакции, в която става пълно разграждане на пирогроздената киселина до СО2 и Н2О, при което се отделя енергия за нуждите на клетката. Главната функция на Цикъла на Кребс е да служи като общ краен път за окислението на въглехидрати, липиди и белтъци. Той има значителна роля за процесите на синтез на глюкоза, мастни киселини и аминокиселини. В организма и аминокиселините мастните киселини и пируватът образуват Ацетил КоА. При навлизането на ацетил-КоА в матрикса на митохондриите той се свързва с молекула оксалацетат и се превръща в лимонена киселина (цитрат). Цитратът от своя страна под действието на ензима аконитаза се превръща в цис-аконитат, при което се отделя молекула вода.

Препоръчителен прием и употреба: 

 1. За максимално усвояване, използвайте Renewal® най-малко 30 минути преди или след хранене
 2. За по-добра усвояемост изплакнете устата си преди това
 3. Впръскайте 1 или 2 пъти под езика, 3 пъти на ден
 4. Задръжте течността под езика в продължение на 30 до 60 секунди , а след това преглътнете
 5. Приемайте го в продължение на пет последователни дни, след това 2 дена почивайте
 6. Ако приемате повече от един Renewal® продукт дневно, вземете първия, както е указано, а след това изчакайте няколко минути, преди да пристъпите към следващия

Най-доброто време за прием на трите дози е: 

1. Веднага след ставане или преди сутрешна тренировка
2. Следобед около 16:00 часа или преди следобедната/ вечерна тренировка
3. През нощта преди лягане
 
Важно: За да усетите резултатите, които са възможни с Renewal® трябва да използвате продукта последователно първите три или четири месеца. Две впръсквания, три пъти на ден, пет дни в седмицата.
След като приемате Renewal® три или четири месеца, добре е да спрете за една седмица до десет дни. Това позволява на рецепторите на растежния хормон в тялото да си починат и организма да си "поеме въздух".

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™