Slippery Elm Bark 370 мг 100 капсули | Nature's Garden

Slippery Elm Bark 370 мг 100 капсули | Natures Garden Подпомога отхрачването Облекчава храносмилателните проблеми Мощен антиоксидант Силен диуретик Хлъзгав Бряст Кора на капсули е на топ цена от Na Slippery Elm Bark 370 мг 100 капсули | Natures Garden Под
Slippery Elm Bark 370 мг 100 капсули | Nature's Garden
Slippery Elm Bark 370 мг 100 капсули на ниска цена от Nature's Garden облекчава храносмилателните проблеми. Хлъзгав Бряст Кора е мощен антиоксидант. Научете повече

Slippery Elm Bark 370 мг 100 капсули | Nature's Garden

 • Подпомога отхрачването
 • Облекчава храносмилателните проблеми
 • Мощен антиоксидант
 • Силен диуретик
 • Хлъзгав Бряст Кора на капсули е на топ цена от Nature's Garden

Какво знаем за Хлъзгав Бряст Кора?

Хлъзгавият бряст е познато билково средство в Северна Америка от векове. Формално известно като Ulmus rubra (или фулва), името му произлиза от факта, че кората му се състои от слуз, която, когато се смеси с вода, създава хлъзгаво, подобно на слуз вещество. Днес хлъзгавият бряст се използва при различни заболявания, от заздравяване на храносмилателния дистрес до успокояване на стреса и безпокойството. Известно е, че той подобрява и състояния на псориазис. 

Slippery Elm Bark 370 мг 100 капсули, който може да намерите на Biomall.bg на невероятна цена от Nature's Garden, е мощен източник на антиоксиданти и съдържа множество минерали като магнезий, желязо, калций, калий, както и витамин С и семейство витамини от група В. 

Как действа Хлъзгав Бряст Кора на капсули? 

Доказано е, че хлъзгавият бряст облекчава симптомите на храносмилателни проблеми, от киселини и гастроезофагеална рефлуксна болест до раздразнителни заболявания на червата като болестта на Crohn, улцерозен колит, IBS и дивертикулит

Хлъзгав Бряст Кора на топ цена е мощен антиоксидант.Хлъзгавият бряст се използва и при проблеми с горните дихателни пътища като кашлица, възпалено гърло, ларингит и тонзилит. Успокояващият ефект действа по същия начин, както в храносмилателния тракт: слузта покрива гърлото, което успокоява дразненето, докато антиоксидантите се борят с възпалението. Ако се борите с възпалено гърло или се нуждаете от успокояване на други симптоми на обикновена настинка, Хлъзгав Бряст Кора на капсули на достъпна цена от Nature's Garden със сигурност ще Ви помогне. 

Като лек диуретик той също така спомага за увеличаване на притока на урина и елиминиране на отпадъците от тялото.

Като се има предвид, че психичното Ви здраве до голяма степен е свързано с храносмилателната Ви система, не е изненадващо, че необикновените ефекти на хлъзгавия бряст могат да помогнат за намаляване на тревожността и облекчаване на стреса. Освен това растението съдържа растителни фенолни съединения, за които проучванията показват, че поддържат както физическото, така и психическото здраве, и дори могат естествено да предпазват от стрес.

Направено проучване установява, че когато се приема хлъзгав бряст, тежестта на симптомите на псориазис се подобряват или изчезват. Въпреки че причината за псориазис все още е неизвестна, изследването заключава, че нарушението в имунната функция играе роля. Тъй като кората на бряст съдържа имунозащитни свойства, това има положителни последици за облекчаване на това неприятно състояние. 

Произведено във: Великобритания

Препоръчителен прием: Приемайте една до две капсули по време на хранене до три пъти дневно. Капсулите могат също така да се отворят, за да се разтвори съдържанието им бавно в устата Ви или да се приемат като чай, като се отворят капсули в чаша, след което се добавя гореща вода.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 100 капсули

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Кора на хлъзгав бряст (кора) ( Ulmus rubra) от 37 мг от 10:1 екстракт370 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Съставки: малтодекстрин, капсулна обвивка (хидроксипропил метилцелулоза), пълнител (микрокристална целулоза), хлъзгав екстракт от кора на бряст, средства против слепване (магнезиев стеарат, силициев диоксид).

Без изкуствени оцветители, аромати или подсладители. Без консерванти. Без добавена захар или сол. Без нишесте, без мляко, без лактоза, без соя, без глутен, без пшеница, без мая, без риба, без свинско месо.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не се препоръчва за употреба от бременни или кърмещи жени! Ако приемате някакви лекарства или сте под лекарско наблюдение, моля, консултирайте се с лекар или медицински специалист преди употреба! Преустановете употребата и се консултирайте с лекар, ако се появят нежелани реакции!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Slippery Elm Bark 370 мг 100 капсули | Nature's Garden

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.