Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Sinquanon 14 капсули | NeoPharm

Sinquanon 14 капсули | NeoPharm
Sinquanon 14 капсули | NeoPharm
20.41 лв.
Код на продукта : Sinquanon 14 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.92 лв.


 
Бърза поръчка
Sinquanon 14 капсули | NeoPharm

Sinquanon 14 капсули | NeoPharm

  • Специално създаден за хора на лечение с антибиотици
  • Притежава голямо разнообразие от пробиотични щамове
  • Подпомага възстановяването на нормалната микробиота
  • Потиска развитието на патогенни бактерии
  • Предотвратява появата на диария
  • Синкванон Пробиотик капсули е на атрактивна цена от NeoPharm

Какво знаем за Синкванон Пробиотик?

Sinquanon 14 капсули на много добра цена е специален пробиотик от Neopharm за поддържане баланса на микробиома по време и след прием на антибиотици.

Антибиотиците са необходимо средство за лечение на бактериални инфекции, усложнения от вирусни болести, както и за профилактика на усложнения след хирургични интервенции.

Но въпреки неоспоримите им ползи, употребата на антибиотици може да бъде придружена от странични ефекти, един от които е дисбаланс в микрофлората на червата. Убивайки вредните бактерии, антибиотикът унищожава и полезните представители на микробиотата. 

Дисбалансът води до симптоми като гадене, диария, метеоризъм и общ чревен дискомфорт. Диарията е една от най-честите нежелани реакции от употребата на антибиотици, среща се при 5-40% от всички пациенти (в зависимост от възрастта на пациента и вида на антибиотика). 

Това се случва, защото приятелските бактерии, които обитават червата и осигуряват здравето им, умират. Следователно приемането на пробиотици – продукти, които помагат за възстановяване на популацията от приятелски бактерии в червата – помага да се справим със страничния ефект на антибиотика върху храносмилането

Приемането на пробиотици по време и след антибиотици е особено важно за възрастните хора и хората с отслабена имунна система. Най-ефективни за коригиране на нарушенията в микробиотата, свързани с приема на антибиотици, се оказват бактериите Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus и Bifidobacterium lactis.

Ако приемате антибиотици, Пробиотик Синкванон на капсули от NeoPharm ще Ви помогне за възстановяване на микрофлората и да избегнете неприятните странични ефекти, а на Biomall.bg ще го откриете на най-добра цена.

Как действа Синкванон Пробиотик на капсули?

Колкото повече полезни бактерии има в пробиотика, който сте избрали, толкова по-добре е за тялото Ви в процеса на приемане на антибиотици.

Пробиотик Синкванон с топ цена е уникална пробиотична формула, създадена специално за хора по време и след прием на антибиотици. В състава на Синкванон има 12 внимателно подбрани бактериални щама от семейство Lactobacillus и Bifidobacterium, както и пробиотичните дрожди Saccharomyces boulardii и спорообразуващ щам бактерии Bacillus coagulans.

Активността на щамовете в Синкванон се подкрепя от наличието на пребиотична бленда от: FOS, XOS, MOS, която представлява идеална среда за размножаване на полезните бактерии и улеснява тяхното разпространение. Те са устойчиви на действието на храносмилателните ензими и подпомагат развитието на правилната бактериална флора. Пребиотиците представляват перфектно допълнение към пробиотичния комплекс в Синкванон, повишавайки неговата ефективност в организма.

Синкванон е приготвен така, че да осигури поддържането на нормалната чревна микробиота по време и след приема на антибиотици. Всяка доза Синкванон Пробиотик за деца и възрастни на прекрасна цена доставя на организма 100 милиарда CFU (колониообразуващи единици), които са естествено издръжливи на действието на антибиотиците.

След приема на антибиотици се нарушава количественият и качественият състав на микрофлората. Антибиотиците просто унищожават нашите защитници. Приемането на пробиотици след антибиотично лечение Ви позволява бързо да възстановите микробиома и да укрепите своята имунна система, която е уязвима през този период.

Едни от най-многобройните и най-често срещаните пробиотични щамове в човешкия чревен тракт са пробиотичните щамове лактобацили и бифидобактерии, включени във формулата на Синкванон

  • Лактобацилите представляват важна част от чревната микробиота. Те са в състояние да произвеждат млечна киселина.
  • Бифидобактериите са група бактерии, живеещи в дебелото черво. Ферментативният метаболизъм е тяхната характерна особеност. Бактериите от този вид превръщат захарите в млечна киселина и са способни да произвеждат късоверижни мастни киселини. Подпомагат синеза на витамини от група В.

В резултат от приема на антибиотик броят на лактобацилите и бифидобактериите силно намалява. Ето защо всяка доза Синкванон осигурява голямо количество живи лактобацили и бифидобактерии, с което бързо възстановява полезните микроорганизми в червата.

В състава на Синкванон на капсули на невероятна цена е включен и един специален пробиотичен щам, превъзхождащ всички други пробиотици – Bacillus coagulans. Уникалната способност на този щам да се превръща в спори при неблагоприятни условия го прави изключително устойчив. 

Спорите на Bacillus coagulans не се унищожават от стомашния сок и затова остават активни след преминаване през агресивната среда на стомаха, като започват да оказват терапевтичен ефект точно там, където е необходимо – в червата. Тези бактерии са изключително мощни и когато попаднат в червата, моментално започват да се размножават, да колонизират чревния тракт и да неутрализират патогенните микроорганизми, като така правят място за полезните, добрите пробиотици.

По този начин B. Coagulans подобрява и подсилва ползите от приема на останалите пробиотични щамове, включени в състава на Синкванон Пробиотик за деца и възрастни. Но полезните ефекти на B. Coagulans не се изчерпват само с подсилване ефекта на останалите пробиотици. 

Положителните свойства на Bacillus coagulans включват още и способността на този микроорганизъм да произвежда полезна L (+) форма на млечна киселина, която бързо се абсорбира от организма. Тя създава оптималната киселинност на средата за развитие на нормална чревна микрофлора (рН 4-5), заедно с това има антибактериален ефект и е енергиен субстрат за епителиоцитите на лигавицата на стомашно-чревния тракт.

Синкванон на капсули съдържа също Saccharomyces boulardii – пробиотична дрожда, която е по-устойчива от повечето пробиотици на влиянието на антибиотиците и поради това има бърз ефект

Тя произвежда антитоксини – протеини, характеризиращи се с голяма ензимна активност, която им позволява да намалят секрецията на вода и натрий в лумена на тънките черва, да облекчат неприятните симптоми на диария и да неутрализират вредните вещества, произвеждани от патогенните бактерии. Това допринася за поддържането на нормалната чревна микрофлора.

Защо Синкванон е ефективен и неутрализира вредните последици от антибиотика?

Не всички пробиотици са подходящи при лечение с антибиотик. За да бъде ефективен, пробиотикът трябва да отговаря на няколко условия. Едно от най-важните условия за бързото възстановяване на баланса на чревната микробиота е количеството на полезни бактерии в неговия състав. 

Специализираните пробиотици при лечение с антибиотик е добре да съдържат между 50 и 100 милиарда полезни микроорганизми. Богатото разнообразие на щамове, специалната им селекция и устойчивостта им към различните антибиотици са ключово важни за получаване на ползите от пробиотика.

Синкванон на достъпна цена комбинира разнообразни бактериални щамове, които действат синергично и създават среда, насърчаваща растежа на полезни бактерии и възпрепятстваща растежа на патогените.

Формулата на Синкванон е така създадена, че да осигури възможност на доставените от него щамове бързо да се размножават и да увеличават своята маса. В резултат на това приемът на Синкванон с топ цена по време на антибиотичното лечение възстановява загубата на полезни бактерии и предпазва от радикална промяна в чревния микробиом, която може да има негативни последици. 

Както споменахме по-горе, приемът на антибиотик води до намаляване количество на полезни бактерии, а в резултат на това намалява и производството на витамини от групата В. Затова е добре да се приемат и витамини В. Ето защо освен пробиотичната смес, формулата на Синкванон е обогатена с витамините В1, В2, В3, В6, биотин и фолиева киселина.

За да успеят обаче пробиотиците да окажат своите полезни ефекти, те трябва безопасно да стигнат до червата. Стомашно-устойчивата капсула Синкванон успешно превежда полезните бактерии през агресивната среда на стомаха и ги доставя живи до тънките черва, където се разтваря. Синкванон на изключително добра цена е в удобна опаковка от 14 капсули.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно по време на антибиотична терапия и поне две седмици по 1 капсула дневно след приключване приема на антибиотични препарати. Продуктът е подходящ за употреба от деца над 5 години и възрастни.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 7

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД

Lactobacillus Spp.

   Lactobacillus rhamnosus LR-G14

   Lactobacillus plantarum LP-G18

   Lactobacillus reuteri LR-G100

   Lactobacillus acidophilus LA-G80

   Lactobacillus casei LC-G11

   Lactobacillus paracasei LP c-G110

   Lactobacillus gasseri LG-G12

63 млрд. CFU* **

Bifidobacterium Spp.

   Bifidobacterium lactis BL-G101

   Bifidobacterium longum BL-G301

   Bifidobacterium breve BB-G95

   Bifidobacterium bifidum BB-G90

31 милиарда CFU* **
Saccharomyces boulardii 5 милиарда CFU* **
Bacillus coagulans 1 милиарда CFU* **
Патентована пребиотична смес FOS, XOS и MOS 30 мг **
Витамин В1 14 мг 1273%
Витамин В2 16 мг 1143%
Витамин B3 10 мг 63%
Витамин В6 10 мг 714%
Витамин В7 (биотин) 500 мкг 1000%
Витамин В9 (фолиева киселина) 400 мкг 200%

** Daily Value не е установено

* CFU - жизнеспособни бактерии.

Други съставки: магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътление е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да не се приема, ако имате алергия към някоя от съставките в този продукт! Съхранявайте при стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина, на сухо и проветриво място! Този продукт е подходящ за прием по време на бременност и кърмене, а също и от хора с диабет!

Състав
Bacillus coagulan 1 милиарда CFU
Bifidobacterium Spp (Bifidobacterium lactis BL-G101, Bifidobacterium longum BL-G301, Bifidobacterium breve BB-G95, Bifidobacterium bifidum BB-G90) 31 милиарда CFU
Lactobacillus spp Lactobacillus rhamnosus LR-G14, Lactobacillus plantarum LP-G18, Lactobacillus reuteri LR-G100, Lactobacillus acidophilus LA-G80, Lactobacillus casei LC-G11, Lactobacillus paracasei LP c-G110, Lactobacillus gasseri LG-G12) 63 милиарда CFU
Saccharomyces boulardii 5 милиарда CFU
Витамин В1 14 мг
Витамин В2 16 мг
Витамин В3 10 мг
Витамин В6 10 мг
Патентована пребиотична бленда FOS, XOS и MOS 30 мг
Фолиева киселина 400 mcg
Прием и дозировка
Прием и употреба За възрастни и деца над 5 години: 2 капсули веднъж дневно от първия ден на антиобиотичната терапия. За постигане на траен и сигурен ефект се препоръчва приемът на Синкванон да продължи след приключване на антиобиотика: по 1 капсула дневно в продължение на 14 дни. Оставяйте интервал от 2 часа между приема на антибиотика и Синкванон.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™