BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2.0 | 1125 гр

BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2.0 Представяме Ви поредното невероятно успешно предложение от BSN NO-Xplode. Убедете се сами във високото му качество и активно действие. Не се колебайте, това е най-горещият проду BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2
BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2.0 Представяме Ви поредното невероятно успешно предложение от BSN NO-Xplode. Убедете се сами във високото му качество и активно действие. Не се колебайте, това е най-горещият проду BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2
Не е в наличност
BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2.0 Представяме Ви поредното невероятно успешно предложение от BSN NO-Xplode. Убедете се сами във високото му качество и активно действие. Не се колебайте, това е най-горещият проду BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2
BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2.0 Представяме Ви поредното невероятно успешно предложение от BSN NO-Xplode. Убедете се сами във високото му качество и активно действие. Не се колебайте, това е най-горещият проду BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2
BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2.0 | 1125 гр
Висококачественият азотен бустер NO Xplode от BSN извайва мускулите и ни зарежда с неподозирана енергия и тонус на страхотна цена. Научете повече
90.00 лв.
Без данък: 90.00 лв.
 • Статус: Не е в наличност
 • Марка: BSN
 • Модел: N.O. - Xplode AS 2.0 1125g

BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2.0

Представяме Ви поредното невероятно успешно предложение от BSN NO-Xplode. Убедете се сами във високото му качество и активно действие. Не се колебайте, това е най-горещият продукт на лятото. Освен това най-добрата за NO Xplode цена е при нас! 

Какво представлява NO Xplode?

NO Xplode е мощен азотен бустер, който ще Ви гарантира дълга, пълноценна и изключително удовлетворяваща тренировка. Дори и да не се чувствате в перфектна форма и максимално заредени с енергия, този продукт ще Ви я достави, като активизира пълния потенциал на физиката и психиката Ви. Съчетанието на сила и ефективност формира уникалния профил на този азотен бустер, който поставя нов етап в развитието на подобен тип добавки. No Explode Ви снабдява не само с неизчерпаема сила, но и стимулира и оформя по перфектен начин мускулите ви. Бързо можете да забележите набъбналите си мускули и видимото им напомпване. И най-хубавото е, че резултатът е видим веднага след прием на продукта, няма нужда да чакате дълги часове той да започне да действа. Приливът на енергия е моментален.

Как работи No-xplode?

No-xplode гарантира по-дълготрайна и качествена мускулна работоспособност, тъй като тялото се снабдява по-добре с кислород и в него се поддържа максимален електролитен и воден баланс. Освен че се грижи за мускулите, този иновативен бустер топи и мазнините, за да постигнете максимални резултати още след първата тренировка. Невероятното действие на no xplode се състои в това, че той задържа в мускулите най-ценните за техния растеж и прилив на енергия съставки – креатин, вода, протеини, аминокиселини.

На кои съставки се дължи невероятното действие на N.o. xplode?

За невероятни и бързи резултати опитайте NO-XplodeПродуктът съдържа редица внимателно подбрани вещества, които карат мускулите Ви да изглеждат красиви и набъбнали, докато Вие все още сте пълни с енергия и мотивирани да тренирате отново и отново. Забравете за чувството на умора и отпадналост след тренировка. Забравете и внезапните спадове в енергийните си нива. При нас цената на NO Xplode Advanced Strenght 2.0 е изгодна и достъпна.
Една от основните и най-важни съставки на No xplode е:

 • Азотен окис (NO)

Предизвиква съдово-мускулно разширение. Разширяват се кръвоносните съдове, а те от своя страна увеличават мускулния кръвопоток. Внезапният прилив на кръв повишава общия тонус на организма, активизира физиката и психиката и напомпва мускулите ни. Вените набъбват и се издуват.

 • Креатин

Креатинът е ценна аминокиселина, която подпомага преноса на енергия към нашите мускули и нерви. При хората около половината от дневните нужди от креатин се синтезират от три различни аминокиселини — глицин (glycine), аргинин (arginine) и метионин (methionine). Останалото се набавя чрез храносмилателната система, след това 95% процента от него се съхранява в мускулните тъкани. Основната функция на тази аминокиселина е да увеличи натрупваната в мускулите ни енергия, да ги снабди със сила и достатъчно мощ за активна работа. Притокът на кръв към мускулите значително се увеличава и те остават напомпани и активни. Изключително иновативно във формулата на продукта е, че той задържа креатина максимално дълго в мускулите, тъй като иначе той се губи много лесно. Така те дълго и без усилия запазват невероятната си форма.
Друга много важна съставка е:

 • Бета-аланин

Той представлява неесенциална бета-аминокиселина с проста химическа формула, която увеличава мускулната сила и издръжливост, стимулира работата на мускулите и забавя мускулната умора. Тя лесно се разгражда до глюкоза. Позволява дълги и много натоварващи тренировки от различен тип. Нивото на издръжливост се покачва и тялото без изтощение понася голямо натоварване. Намалява се натрупването на водородни катиони, респективно киселини, в мускулната тъкан. Нашите мускули употребяват бета-аланин за производството на карнозин. По този начин се стимулира генерирането на по-голямо количество енергия, а това осигурява максимална физическа активност при най-големи натоварвания. Също така, бета-аланинът увеличава извънклетъчните нива на карнозин. Известен е и с много мощното си действие на редуциране на мускулната треска.

Беатa-аланинът е и много мощен антиоксидант. Освен това, той има функцията да предпазва черния дроб от агресивните и неблагоприятни влияния на различни лекарствени средства.

Какви са отзивите за продукта?

BSN NO Xplode е многократен победител за най-добър продукт за мускулен растеж в последните години. Благодарение на No-xplode много атлети по цял свят постигат невероятни резултати. BSN NO Xplode е многократен победител за най-добър продукт за мускулен растеж в последните години. Стотици хора го предпочитат като най-ефективния, качествен и енергийномощен азотен бустер. Независимо дали тренирате просто за удоволствие, следвате определена програма или професионално се занимавате със спорт, No xplode ще Ви помогне да постигнете целите си и да отбележите истински прогрес. Ще усетите, че резултатите Ви се подобряват, издръжливостта многократно се повишава, като през цялото време не спирате да се чувствате тонизирани, свежи и мотивирани. Продуктът ще Ви осигури:

 • Невероятна мощ и издръжливост
 • Неизчерпаема енергия
 • Мускулен растеж
 • Съсредоточаване и мотивация
 • Фокусиране в поставените цели
 • Концентрация при изпълняването на упражненията
 • Красиви, изпъкнали мускули
 • Максимални резултати без никакви въглехидрати
 •  BSN NO Xplode се предлага на най-добрата цена

​Продуктът се предлага в 8 невероятни вкуса, за да намери всеки най-подходящия за себе си.
Препоръчителен прием:

 • В тренировъчни дни: 1 до 3 с.л. 30-40 мин. преди тренировка с голяма чаша вода
 • В дни без тренировки: 1 с.л. на празен стомах

Преди да започнете приема, се уверете, че не страдате от чернодробни заболявания, високо кръвно, анемия. За да приемате продукта, е необходимо да сте в перфектно здраве. Да не се приема преди лягане, тъй като може да предизвика безсъние. 

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2.0 | 1125 гр

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.Можете да поръчате от нашия магазин по няколко начина:

 1. Чрез бутон КУПИ, като следвате стъпките.
 2. Чрез бутон БЪРЗА ПОРЪЧКА, като оставите телефон за връзка и очавате нашето обаждане.
 3. Като ни позвъните на телефон 0887/077-988.
 4. Като ни пишете на имейл: [email protected].

Който и начин за поръчка да изберете, ние Ви очакваме!

Цени за доставка на територията на Р България:

 • До автомат на куриер (Speedy) - 3.90 лв.;
 • До офис на куриер (Speedy) - 4.90 лв.;
 • До точен адрес: - 5.90 лв.

Доставяме до всички страни в Европейския съюз на НИСКИ ЦЕНИ. За повече информация се свържете с нас!

Условия за доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер. Плащането се извършва при доставката с наложен платеж.

 • Продуктите, поръчани от BioMall.bg, се доставят с куриер до адреса, който сте посочили в поръчката си.
 • Заплащането на продуктите се извършва при доставката им.
 • За поръчки над 99 лв. доставката е безплатна за България.
 • Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа.
 • Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.
 • Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.
 • Потвърждение на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа в работни дни

Срок на доставка

От зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. 

При потвърждаване на поръчката Ви ще бъдете уведомени за ориентировъчна дата на доставката.

Доставка при връщане или отказ от поръчка

При отказ и връщане на поръчка от страна на клиента, без вина на продавача, разходите за доставка се заплащат от клиента и в двете посоки. В случай че доставката е била безплатна за потребителя при изпращане, то тя се дължи на продавача при връщане на 1 или повече продукти.

Извлечете максимума от всеки ден с хранителни добавки от нашата верига магазини за хранителни добавки в София и Пловдив

Сподели в Facebook Сподели в Twitter Изпрати по Email
Спеделете >
Свързани продукти >
Оценете ни >
Viber >
Добавен на | Последно обновен на
RSS Feed