Nespresso Vivalto Lungo Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули

Nespresso Vivalto Lungo Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули Какво знаем за Неспрессо? Компанията Неспрессо способства за опазването на околната среда поддържа на фермите като осигурява култивирането и достав Nespresso Vivalto Lungo Decaffeinato 10 бр. Кафе к
Спрян от производство
Nespresso Vivalto Lungo Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули
Nespresso Vivalto Lungo Безкофеиново10 бр. Кафе капсули на суер цена е безкофеиново кафе от различни сортове Арабика с приятен вкус и наситен аромат. Научете повече
12.90 лв.
Без данък: 12.90 лв.
 • Статус: Спрян от производство
 • Марка: Nespresso
 • Модел: Nespresso Vivalto Lungo Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули
 • КОД: NSP-01534

Nespresso Vivalto Lungo Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули

Какво знаем за Неспрессо?

Компанията Неспрессо способства за опазването на околната среда поддържа на фермите като осигурява култивирането и доставянето на висококачествено кафе. Програмата „Nespresso Ecolaboration” обединява неправителствени организации, учени, консултанти, технически специалисти и бизнес партньори, за да гарантира неизменно високото качество на продуктите от зърната до чашката кафе. От 2003 година Nespresso си сътрудничи с неправителствената организация Rainforest Alliance с цел развитие на „Nespresso AAA Sustainable Quality™”. Тази програма е предназначена за поддържането на високото качество на отглежданото кафе, като се грижи за околната среда и предлага изгодни условия за фермерите. Експертите на Неспрессо подбират само качествените кафени зърна, за да може да се удовлетворят предпочитанията и на най-прецизните ценители на кафе. Само 1-2% от световното производство отговаря на високите стандарти за качество, установени от Nespresso.

Nespresso Vivalto Lungo Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули на изгодна цена е безкофеиново кафе с наситен ароматКакво е Кафе Vivalto Lungo Безкофеиново?

Наситен и балансиран!

Vivalto Lungo Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули от Nespresso на превъзходна цена е балансирана безкофеинова бленда. Съчетанието на разделното изпечените зърна на южноамериканската и източноафриканската Арабика придава на сместа нокти на препечен и лек цветен аромат. Точно този деликатен вкус, който притежава и блендът Vivalto Lungo, но без кофеин.

Произход:

Тази смес представлява съчетание от няколко сорта Арабика от различни страни на произход, включително Колумбия и Етиопия. Арабиката от тези страни разкрива тънки цветни и зърнени нотки.

Изпичане:

Богатството на вкуса и аромата на сместа се достига чрез разделно печене на сортовете Арабика от различните страни. Благодарение на лекото и по-кратко печене, се съхраняват тънките цветни нюанси на Арабиката от Етиопия и освежаващите плодови нотки на Арабиката от Колумбия.

Ароматен профил:

Наситен балансиран аромат, както е и при Vivalto Lungo. Съчетанието на Арабика от Южна Америка и Етиопия разкрива в сместа нежните нокти на препечени зърна, сладки и цветни нюанси.

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Nespresso Vivalto Lungo Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.Можете да поръчате от нашия магазин по няколко начина:

 1. Чрез бутон КУПИ, като следвате стъпките.
 2. Чрез бутон БЪРЗА ПОРЪЧКА, като оставите телефон за връзка и очавате нашето обаждане.
 3. Като ни позвъните на телефон 0887/077-988.
 4. Като ни пишете на имейл: [email protected].

Който и начин за поръчка да изберете, ние Ви очакваме!

Цени за доставка на територията на Р България:

 • До автомат на куриер (Speedy) - 3.90 лв.;
 • До офис на куриер (Speedy) - 4.90 лв.;
 • До точен адрес: - 5.90 лв.

Доставяме до всички страни в Европейския съюз на НИСКИ ЦЕНИ. За повече информация се свържете с нас!

Условия за доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер. Плащането се извършва при доставката с наложен платеж.

 • Продуктите, поръчани от BioMall.bg, се доставят с куриер до адреса, който сте посочили в поръчката си.
 • Заплащането на продуктите се извършва при доставката им.
 • За поръчки над 99 лв. доставката е безплатна за България.
 • Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа.
 • Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.
 • Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.
 • Потвърждение на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа в работни дни

Срок на доставка

От зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. 

При потвърждаване на поръчката Ви ще бъдете уведомени за ориентировъчна дата на доставката.

Доставка при връщане или отказ от поръчка

При отказ и връщане на поръчка от страна на клиента, без вина на продавача, разходите за доставка се заплащат от клиента и в двете посоки. В случай че доставката е била безплатна за потребителя при изпращане, то тя се дължи на продавача при връщане на 1 или повече продукти.

Извлечете максимума от всеки ден с хранителни добавки от нашата верига магазини за хранителни добавки в София и Пловдив

Сподели в Facebook Сподели в Twitter Изпрати по Email
Спеделете >
Свързани продукти >
Оценете ни >
Viber >
Добавен на | Последно обновен на
RSS Feed