Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Lactoferrin 60 капсули | Life Extension

Lactoferrin 60 капсули | Life Extension
Lactoferrin 60 капсули | Life Extension
Lactoferrin 60 капсули | Life Extension Lactoferrin 60 капсули | Life Extension Lactoferrin 60 капсули | Life Extension
149.90 лв
Код на продукта : Lactoferrin 60 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.5 лв.

 
Бърза поръчка
Lactoferrin 60 капсули | Life Extension

Lactoferrin 60 капсули | Life Extension

  • Поддържа здрава имунна система
  • Насърчава пробиотичния бактериален растеж
  • Мощен имуномодулатор
  • Лактоферин за Силен Имунитет 60 капсули на топ цена от Life Extension

Какво знаем за Лактоферин за Силен Имунитет? 

Лактоферинът е свързващ желязото гликопротеин, принадлежащ към семейството на трансферините. Този протеин е богат на антитела и присъства както в човешкото, така и в кравето мляко. Освен това се среща в повечето биологични секрети като сълзи, слюнка, назални течности, панкреатичен сок и жлъчка. Тялото освобождава естествено гликопротеина в отговор на възпалителен стимул.

Богати количества лактоферин присъстват в коластрата. Лактоферин се секретира в млякото през първите два или три дни след раждането. Въпреки че секрецията на коластрата приключва, значителни количества лактоферин все още са на разположение в преходното и зрялото мляко.

Лактоферин за Силен Имунитет 60 капсули на супер цена от Life Extension поддържа здрав отговор на имунната система. Lactoferrin 60 капсули от Life Extension може да спомогне за насърчаване на благоприятен растеж на бактериална флора в червата, така че, добавяйки го към Вашия режим, Вие поддържате едновременно имунното си здраве и стомашно-чревния си тракт. 

Как действа Лактоферин за Силен Имунитет на капсули?

Като част от майчиното мляко, лактоферинът има голямо приложение в биологичните системи и се счита за първа имунна защита в човешкото тяло. Lactoferrin е концентриран в устната кухина, където влиза в пряк контакт с патогените (т.е. вируси, бактерии и др.). И убива или силно потиска тези патогени чрез различни механизми.

Точно как лактоферинът упражнява всичките си имуномодулиращи функции не е напълно ясно, но е известно, че подобрява имунния отговор както директно, така и индиректно в отговор на широк спектър от имунни предизвикателства. Специфични рецептори за лактоферин се намират в много ключови имунни клетки като лимфоцити, моноцити и макрофаги и е известно, че участват пряко в повишаването на активността на естествените клетки-убийци (NK).

Повечето изследвания посочват, че лактоферин е по-скоро имунен модулатор, отколкото обикновен имуностимулант. Две проучвания с използване на здрави човешки доброволци са установили, че приемането на Lactoferrin, получен от краве мляко, има положителни имунорегулаторни ефекти, които са специфични за индивида. 

Лактоферин за Силен Имунитет 60 капсули на невероятна цена от Life Extension е особено важен за здравето и функциите на чревния тракт и е установено, че значително помага при възпалителни заболявания на червата и стомаха. Стомашно-чревният тракт трябва да се разглежда като екологична система, при която съществува баланс между добра и лоша бактериална флора (микрофлора). Известно е, че свръхрастежът на лоши бактерии в чревния тракт причинява широк спектър от сериозни проблеми, които причиняват освобождаване на безброй провъзпалителни медиатори, причинявайки смущения в цялото тяло.

Лактоферин за подсилване на имунитета на супер цена показва драстично увеличаване на добрата микрофлора - като бифидус - и намаляване на лошите бактерии, като Е. coli, стрептококи, клостридии и други. Някои изследвания също така показват, че лактоферинът е в състояние да стимулира растежа на чревните клетки и може да доведе до по-добри храносмилателни функции, в допълнение към способността му да засили растежа на „добрата“ микрофлора в червата.

Няма съмнение, че в допълнение към своите имуномодулиращи ефекти, Лактоферин за Силен Имунитет 60 капсули на страхотна цена от Life Extension има мощни пробиотични свойства.

Установено е, че лактоферинът директно и индиректно инхибира вирусите, които причиняват заболяване при хората. Той директно инхибира вирусите, като се свързва с вирусните рецептори, като по този начин предотвратява заразяването на здрави клетки.

Интересно е да се отбележи, че има системен дефицит на лактоферин при хора с ХИВ инфекция. Едно проучване, което изследва 22 асимптоматични и 45 симптоматични пациенти с ХИВ, в сравнение с 30 здрави контроли, установява, че нивата на плазмен лактоферин са намалени при заразени с HIV-1 пациенти във връзка с прогресията на заболяването. Друго проучване е установило, че липсата на лактоферин, открит в устните кухини на хора с ХИВ, корелира силно с честите инфекции в тези области, често наблюдавани при пациенти със СПИН

Допълнителни проучвания са установили, че лактоферинът инхибира херпес симплекс тип 1 инфекция на здрави клетки. Последното се случва чрез предотвратяване на прикрепване на вируса към здрави клетки чрез блокиране на вирусни протеини и директни имунни взаимодействия с естествени клетки убийци, лимфоцити и фагоцити.

Значението на Lactoferrin при вирусни инфекции изисква още допълнителни изследвания. Но няма съмнение, че Лактоферин за Силен Имунитет 60 капсули на уникална цена от Life Extension е ключова молекула за организма и имунната система в борбата срещу вируси и други микроби и би могъл да бъде ефективна добавка за хора с вирусни инфекции.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно или както е указано от Вашия лекар!

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Bioferrin® (от говежда суроватка) (осигурява 95% Аполактоферин) 300 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, разтителна целулоза, силиций, стеаринова киселина.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™