Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Козметика за деца

Производители
Категории
Пълен каталог

Детската кожа е изключително нежна и податлива на различни дерматологични проблеми. Тъй като е все още много чувствителна, детската кожа не винаги реагира благоприятно на медицинските продукти и силните препарати, което налага преустановяване на използването на този тип козметика. Но все пак не е тайна, че бебешката и детската кожа имат нужда от специални грижи всеки ден. Какво да правите в този случай?

Изберете натуралната козметика за деца, която щади кожата на децата и не предизвиква проблеми. Натуралните козметични продукти за деца не съдържат никакви изкуствени съставки, произведени са от природни компоненти, което ги прави невероятно щадящи към кожата на детето, а ние Ви ги предлагаме на невероятно добри цени.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
29.90 лв.
Bath Milk - Bioskin Junior 200 мл | Salcura Ние от Biomall.bg Ви гарантираме ефективността на продуктите на Salcura, като предлагаме 30-дневна гаранция. В случай че не сте дово..
29.90 лв.
Bioskin Junior Face & Body Wash 200 мл на Salcura Ние от Biomall.bg Ви гарантираме ефективността на продуктите на Salcura, като предлагаме 30-дневна гаранция. В случай ..
1.50 лв.
Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream 3 мл | Salcura Само сега!!! 2 тестера от Salcura по Ваш избор напълно безплатно! Опитайте и се убедете сами! Специално създаден да посрещне нуждите на беб..
29.90 лв.
Bioskin Junior Shampoo 200 мл на Salcura Ние от Biomall.bg Ви гарантираме ефективността на продуктите на Salcura, като предлагаме 30-дневна гаранция. В случай че не сте дов..
На база ( 1)  Коментара
34.90 лв.
Daily Nourishing Spray 100 мл | Salcura Ние от Biomall.bg Ви гарантираме ефективността на продуктите на Salcura, като предлагаме 30-дневна гаранция. В случай че не сте доволни о..
На база ( 1)  Коментара
29.90 лв.
Outbreak Rescue Cream 50 мл | Salcura Ние от Biomall.bg Ви гарантираме ефективността на продуктите на Salcura, като предлагаме 30-дневна гаранция. В случай че не сте доволн..
На база ( 2)  Коментара
29.90 лв.
Душгел Bioskin Junior Face and Body Wash 200 мл (Псориазис Душгел за лице и тяло от Salcura) Ние от Biomall.bg Ви гарантираме ефективността на продуктите на Salcura, като предла..
64.80 лв.
Bioskin Junior Хидратиратиращ Спрей за Деца и Бебета - ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА НА ВАШИЯ МАЛЧУГАН! Спечелилата награда серия Bioskin Junior е била спасение за много родители с бебета и деца, страд..
25.90 лв.
Child Care Cream Balm Крем за Деца 50 мл | Sanct Bernhard Грижа за нежната и свръхчувствителна кожа на детето Помага при възпаления и раздразнения Стабилизира защитните функции на епидермиса..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™