Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Козметика за деца

Производители
Категории
Пълен каталог

Детската кожа е изключително нежна и податлива на различни дерматологични проблеми. Тъй като е все още много чувствителна, детската кожа не винаги реагира благоприятно на медицинските продукти и силните препарати, което налага преустановяване на използването на този тип козметика. Но все пак не е тайна, че бебешката и детската кожа имат нужда от специални грижи всеки ден. Какво да правите в този случай?

Изберете натуралната козметика за деца, която щади кожата на децата и не предизвиква проблеми. Натуралните козметични продукти за деца не съдържат никакви изкуствени съставки, произведени са от природни компоненти, което ги прави невероятно щадящи към кожата на детето, а ние Ви ги предлагаме на невероятно добри цени.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
29.90 лв
Bath Milk - Bioskin Junior 300 мл | Salcura Ние от Biomall.bg Ви гарантираме ефективността на продуктите на Salcura, като предлагаме 30-дневна гаранция. В случай че не сте дово..
29.90 лв
Bioskin Junior Face & Body Wash 200 мл на Salcura Ние от Biomall.bg Ви гарантираме ефективността на продуктите на Salcura, като предлагаме 30-дневна гаранция. В случай ..
29.90 лв
Bioskin Junior Shampoo 200 мл на Salcura Ние от Biomall.bg Ви гарантираме ефективността на продуктите на Salcura, като предлагаме 30-дневна гаранция. В случай че не сте дов..
На база ( 1)  Коментара
34.90 лв
Daily Nourishing Spray 100 мл | Salcura Ние от Biomall.bg Ви гарантираме ефективността на продуктите на Salcura, като предлагаме 30-дневна гаранция. В случай че не сте доволни о..
На база ( 1)  Коментара
29.90 лв
Outbreak Rescue Cream 50 мл | Salcura Ние от Biomall.bg Ви гарантираме ефективността на продуктите на Salcura, като предлагаме 30-дневна гаранция. В случай че не сте доволн..
На база ( 2)  Коментара
29.90 лв
Душгел Bioskin Junior Face and Body Wash 200 мл (Псориазис Душгел за лице и тяло от Salcura) Ние от Biomall.bg Ви гарантираме ефективността на продуктите на Salcura, като предла..
21.90 лв
Child Care Cream Balm Крем за Деца 50 мл | Sanct Bernhard Грижа за нежната и свръхчувствителна кожа на детето Помага при възпаления и раздразнения Стабилизира защитните функции на епидермиса..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™