DHA Супер Силна 500 мг 30 гел капсули | Natrol

DHA Супер Силна 500 мг 30 гел капсули | Natrol Ако често ви се случва да забравяте имена, срещи или събития или понякога просто паметта Ви изневерява, причината за това може да е напредването на възрастта. Вече има на DHA Супер Силна 500 мг 30 гел капсули
DHA Супер Силна 500 мг 30 гел капсули | Natrol Ако често ви се случва да забравяте имена, срещи или събития или понякога просто паметта Ви изневерява, причината за това може да е напредването на възрастта. Вече има на DHA Супер Силна 500 мг 30 гел капсули
Не е в наличност
DHA Супер Силна 500 мг 30 гел капсули | Natrol Ако често ви се случва да забравяте имена, срещи или събития или понякога просто паметта Ви изневерява, причината за това може да е напредването на възрастта. Вече има на DHA Супер Силна 500 мг 30 гел капсули
DHA Супер Силна 500 мг 30 гел капсули | Natrol Ако често ви се случва да забравяте имена, срещи или събития или понякога просто паметта Ви изневерява, причината за това може да е напредването на възрастта. Вече има на DHA Супер Силна 500 мг 30 гел капсули
DHA Супер Силна 500 мг 30 гел капсули | Natrol
DHA Супер Силна гел капсули от Natrol на супер цена подпомага функцията на мозъка и нервната система, зрението.DHA Super Strength капсули помага на сърдечно – съдовата система Научете повече
33.49 лв.
Без данък: 33.49 лв.
 • Статус: Не е в наличност
 • Марка: Natrol
 • Модел: DHA Brain Health 500 mg 30 Softgels
 • КОД: NTL-05406

DHA Супер Силна 500 мг 30 гел капсули | Natrol

Ако често ви се случва да забравяте имена, срещи или събития или понякога просто паметта Ви изневерява, причината за това може да е напредването на възрастта. Вече има начин да подобрите мозъчната функция, да стимулирате паметта си и познавателните процеси, с помощта на DHA Супер Силна гел капсули Natrol на супер цена.

 • DHA Супер Силна гел капсули Natrol на супер цена.Подпомага функцията на мозъка и нервната система
 • Подпомага зрението
 • Подобрява паметта и концентрацията
 • Молекулярно дестилиран за отстраняване на пестициди, ПХБ и тежки метали
 • DHA Super Strength капсули съдържа лимонено масло
 • Помага за здравето на ставите
 • Грижа за сърдечно – съдовата система
 • Противовъзпалително действие
 • Подкрепа за репродуктивната система
 • Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа 1,200 mg Омега-3 рибено масло и 500 mg DHA 
 • Задължителна и безопасна добавка за новородени, преминали през процеса на кърмене
 • Най-богатият установен източник на докохексаенова киселина е кърмата
 • Приемът на DHA капсули на супер цена по време на бременност подкрепя зрителна острота и когнитивното здраве на бебето 

DHA Super Strength гел капсули на Натрол на супер цена подпомага здравословната мозъчна функция, като осигурява хранителна подкрепа за мозъка и нервната система само с една таблетка дневно! 

Какво е DHA Супер Силна капсули на Natrol?

DHA е т.нар. докозахексаенова киселина, която принадлежи към семейството на омега-3 есенциални мастни киселини на топ ценаDHA е т.нар. докозахексаенова киселина, която принадлежи към семейството на омега-3 есенциални мастни киселини и играе решаваща роля за здравето и състоянието на човека. Незаменимите мастни киселини доставят енергия на тялото, а функциите на DHA са уникални и особено важни за естественото развитие на организма. DHA e основна молекула в структурата и дейността на мембраните на клетките и е от жизненоважно значение за нормалното развитие на мозъчната функция.

Научните изследвания доказват, че Омега-3 рибеното масло е мощен фактор в ефективното поддържане на добро здраве и пълноценен начин на живот. Учените активно изучават ролята на докозахексаенова киселина в поддържането на функциите на мозъка, паметта, когнитивното здраве, здравето на клетките и здравето на очите през целия живот.

Как действа DHA Super Strength капсули на Натрол?

Продуктът е молекулярно дестилиран с цел да бъдат успешно премахнати следите от пестициди, полихлорирани бифенили и тежки метали. DHA гел капсули на супер цена от Natrol играе важна роля за оцеляването и растежа на човека. DHA е основна молекула в структурата и функциите на клетъчните мембрани в тялото.

DHA Супер Силна гел капсули може да се приема от бременни жени.

Омега-3 мастна киселина е най-разпространена в мозъка на бозайниците, и е от съществено значение за нормалното развитие и функции на мозъка. DHA на добра цена съдържа над 50% от мастните киселини в сивото вещество на мозъка и ретината, както и предпазва невроните в хипокампуса, отговорен за познавателната дейност, паметта и емоциите.

Продукта DHA 500 mg Super Strenght е от съществено значение за мозъка и сърдечните функции. Тази мастна киселина не може да се произвежда от организма, и за това е важно да си я доставяте.  Доказано е, че около 40% от мозъка се състои именно от DHA. Ретините съдържат  около 60% от нея, а мембраните, които обвиват невроните около  50%. DHA играе ключова роля в  грижата за сърдечно-съдовата система и може да помогне за предотвратяване на много от  сърдечно-съдовите  заболявания.

DHA Super Strenght на изгодна цена под формата на капсули може да помогне с подобряване на зрението, а наличието на  достатъчно количество от тази мастна киселина, може да намали симптомите на много нарушения в настроението. DHA Супер Силна гел капсули може да се приема от жени, които искат да забременеят, а също така и от бременните жени, тъй като тази хранителна добавка отговаря за формирането на когнитивните функции при кърмачето.

Малко повече за мастните киселини?

Има три вида на Oмега 3 мастните киселини, които са от съществено значение за правилното функциониране на организма Трите вида на Oмега 3 мастните киселини, които са от съществено значение за правилното функциониране на организма ни са: Алфа-линоленова киселина, ейкозапентаенова киселина и докозахексаенова киселина (DHA). Последната DHA отговаря за приблизително 20% от сивото вещество в мозъка и 97% от общото съдържание на мазнини в него. Тя е и една от ключовите съставки на кърмата, чрез което се подпомага за нормалното умствено развитие на бебето.

Недостигът на докозахексаенова киселина по време на кърмене може да доведе до забавяне на умственото развитие на децата, както и да влоши здравето на майката, водейки до намалена концентрация, нарушаване на способността за запаметяване и лошо настроение.

Човешкият организъм е в състояние да синтезира докозахексаенова киселина въз основа на друга важна Омега-3 киселина алфа-линоленовата, съдържаща се в лененото, конопеното и рапичното масло, за което обаче е необходимо ензимната система на тялото да функционира нормално.
Тъй като тези киселини не могат да се произвеждат в тялото ни, трябва да си ги набавяме чрез храни с високо съдържание на омега 3 мастни киселини.

Недостигът на Омега 3 мастни киселини може да доведе до сериозни проблеми, като например загуба на паметта и депресия.

Главните източници на тази киселина са морските организми, както и зелените листни зеленчуци, ленено масло и повечето ядки. Достатъчен прием на докозахексаенова киселина може да се осигури с включване в дневното меню на мазна риба, като скумрия, сьомга, херинга и сардина.

Изследванията доказват, че докозахексаеновата киселина (DHA) има антиканцерогенно действие, и може да намали натрупването на бели кръвни клетки и оксидативния стрес, допринасящи за растежа на туморите. DHA действа също така превантивно спрямо нежеланите странични ефекти от химиотерапията, и особено върху бъбреците. Редовното приемане на омега 3 мастни киселини предпазват от мозъчен инсулт, ревматоиден артрит, депресия, рак и сърдечни заболявания.

Също така съдържат антикоагуланти, които пречат на съсирването на кръвта в артериите. Освен всичко друго, мастните киселини повишават нивото на добрия и намаляват нивото на лошия холестерол, а наскоро се установи, че има и полезни свойства при лечение на болестта Алцхаймер. Недостигът на Омега 3 мастни киселини може да доведе до сериозни проблеми, като например загуба на паметта и депресия.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте 1 гел- капсула веднъж дневно по време на хранене.

Дозировка: 1 гел капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Калории 15 

Общо мазнини

   Полиненаситени мазнини

1 гр

1 гр

<2%†

**

Холестерол5 мг2%†

Омега-3 рибеното масло

   DHA (докозахексаенова киселина)

   EPA (ейкозапентаенова киселина)

1200 мг

500 мг

40 мг

**

**

**

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, глицерин, вода, натурален аромат на лимон, смесени натурални токофероли (като консервант).

Не съдържа: мая, пшеница, царевица, мляко, яйца, глутен, изкуствени оцветители и аромати, захар и нишесте

Съдържа риба (тон, аншоа, сардини) и соя!

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на хладно и сухо място! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване или приемате някакви медикаменти, се консултирайте с лекар преди употреба!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над DHA Супер Силна 500 мг 30 гел капсули | Natrol

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.