Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BSN N.O - Xplode 2.0 без кофеин | 450 гр

BSN N.O - Xplode 2.0 без кофеин | 450 гр
BSN N.O - Xplode 2.0 без кофеин | 450 гр
BSN N.O - Xplode 2.0 без кофеин | 450 гр
44.00 лв
Код на продукта : N.O. - Xplode AS Caffeine Free 450g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност

Продуктът не е наличен

Категории



BSN N.O - Xplode 2.0 без кофеин | 450 гр

Представяме Ви уникален продукт от ново поколение. Това е най-модерният и ефективен азотен бустер, който някога сте опитвали. Неизчерпаемата сила и тонус на организма ще Ви осигурят една незабравима тренировка. Изключителното е, че BSN усъвършенстват невероятния си продукт NO Xplode, като разработват нова формула без кофеин. Резултатът е същата енергия и набъбнали мускули, но без въздействието на кофеина, който понякога затруднява съня ни и ни превъзбужда. Убедете се, че NO Xplode Caffeine free е точно за Вас! Търсите най-добрата цена за NO Xplode Caffeine free

Как работят азотните бустери?

Азотните бустери гарантират дълга, пълноценна и удовлетворяваща тренировка. Те доставят на организма мощна доза енергия и премахват умората и липсата на мотивация, които е възможно да възникнат. Азотните бустери са стимулатори за физиката и психиката, които подобряват менталния фокус и издръжливостта във физически и психически план. 
N.O. Xplode Caffeine free е продукт от ново поколение, който притежава свръх пречистена и професионално разработена формула. Освен че зарежда тялото с енергия за часове напред, N.O.-Xplode ще оформи и Вашите мускули по един перфектен начин. Те са видимо набъбнали, а резултатът е видим веднага след приема на продукта. Не е нужно да чакате тренировката Ви да свърши, за да се насладите на красивото си тяло. 
No-xplode гарантира по-дълготрайна и качествена мускулна работоспособност, тъй като тялото се снабдява по-добре с кислород и в него се поддържа максимален електролитен и воден баланс. Като прибавим към предимствата на продукта и новата супе рпрофесионално разработена формула без кофеин, той става наистина незаменим в грижата ни за мускулите и тялото. Най-добрата за NO Xplode Caffeine free цена е при нас!

Освен че се грижи за прекрасната набъбнала форма на мускулите ни, този иновативен азотен бустер топи и мазнините, за да постигнете максимални резултати още след първата тренировка. Нека да видим защо продуктът е толкова ефективен.

На кои съставки се дължи невероятното действие на No Explode?

NO Xplode caffeine free съдържа редица внимателно подбрани вещества, които карат мускулите Ви да изглеждат красиви и набъбнали, докато Вие все още сте пълни с енергия и мотивирани да тренирате отново и отново. Забравете за чувството на умора и отпадналост след тренировка. Забравете и внезапните спадове в енергийните си нива.
Една от основните и най-важни съставки на No Explode е:

 • Азотен окис (NO)

Предизвиква съдово-мускулно разширение. Разширяват се кръвоносните съдове, а те от своя страна увеличават мускулния кръвопоток. Внезапният прилив на кръв повишава общия тонус на организма, активизира физиката и психиката и напомпва мускулите ни. Вените набъбват и се издуват.

 • Креатин

Креатинът е ценна аминокиселина, която подпомага преноса на енергия към нашите мускули и нерви. При хората около половината от дневните нужди от креатин се синтезират от три различни аминокиселини — глицин (glycine), аргинин (arginine) и метионин (methionine). Останалото се набавя чрез храносмилателната система, след това 95% процента от него се съхранява в мускулните тъкани. Основната функция на тази аминокиселина е да увеличи натрупваната в мускулите ни енергия, да ги снабди със сила и достатъчно мощ за активна работа. Притокът на кръв към мускулите значително се увеличава и те остават напомпани и активни. Изключително иновативно във формулата на продукта е, че той задържа креатина максимално дълго в мускулите, който иначе се губи много лесно. Така те дълго и лесно запазват невероятната си форма.
Друга много важна съставка е:

 • Бета-аланин

Той представлява неесенциална бета-аминокиселина с проста химическа формула, която увеличава мускулната сила и издръжливост, стимулира работата на мускулите и забавя мускулната умора. Тя лесно се разгражда до глюкоза. Позволява дълги и много натоварващи тренировки от различен тип. Нивото на издръжливост се покачва и тялото без изтощение понася голямо натоварване. Намалява се натрупването на водородни катиони, респективно киселини, в мускулната тъкан. Нашите мускули употребяват бета-аланин за производството на карнозин. По този начин се стимулира генерирането на по-голямо количество енергия, а това осигурява максимална физическа активност при най-големи натоварвания. Също така, бета-аланинът увеличава извънклетъчните нива на карнозин. Известен е и с много мощното си действие на редуциране на мускулната треска.
Беат-аланинът е и много мощен антиоксидант. Освен това, той има функцията да предпазва черния дроб от агресивните и неблагоприятни влияния на различни лекарствени средства.

Какви са отзивите от N.O. Xplode?

Благодарение на No-xplode много атлети по цял свят постигат невероятни резултати. Новата формула без кофеин е още по-пречистена и Ви освобождава от страничните влияния на кофеина. NO-Xplode е многократен победител за най-добър продукт за мускулен растеж в последните години! Стотици хора го предпочитат като най-ефективния, качествен и енергийно мощен азотен бустер. Независимо дали тренирате просто за удоволствие, следвате определена програма или професионално се занимавате със спорт, No-xplode ще Ви помогне да постигнете целите си и да постигнете истински прогрес. Ще усетите, че резултатите Ви се подобряват, издръжливостта многократно се повишава, като през цялото време не спирате да се чувствате тонизирани, свежи и мотивирани. Продуктът ще Ви осигури:

 • Невероятна мощ и издръжливост
 • Бодрост без кофеин
 • Неизчерпаема енергия
 • Мускулен растеж
 • Съсредоточаване и мотивация
 • Фокусиране в поставените цели
 • Концентрация при изпълняването на упражненията
 • Красиви, изпъкнали мускули
 • Топене на мазнини
 • Максимални резултати без никакви въглехидрати

Продуктът се предлага в различни невероятни вкусове, за да намери всеки най-подходящия за себе си. При нас ще откриете най-добрата за No-xplode цена!
Препоръчителен прием:

 • В тренировъчни дни: 1 до 3 с.л. 30-40 мин. преди тренировка с голяма чаша вода
 • В дни без тренировки: 1 с.л. на празен стомах

Вижте повече за BSN N.O. - Xplode Advanced Strenght 2.0

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™