Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Adirex Kids 6 сашета | NeoPharm
Adirex Kids 6 сашета | NeoPharm
12.78 лв.
Код на продукта : Adirex Kids 6 Sachets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.13 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 3 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Adirex Kids 6 сашета | NeoPharm

Adirex Kids 6 сашета | NeoPharm

 • Осигурява баланс за червата на Вашето дете
 • Грижи се за стомашния комфорт
 • Облекчава коремната болката, причинена от прием на медикаменти
 • Предотвратява диарията, настъпила поради различни причини
 • Адирекс Кидс Сашета Пробиотик за Деца е на топ цена от NeoPharm

Какво знаем за Адирекс Кидс Пробиотик за Деца?

Диарията е състояние, което често пъти кара детето Ви да се чувства зле, да не играе и да усеща силни болки в коремчето. Това е често срещано състояние, което се появява, когато в изпражненията има твърде много вода. Дебелото черво е проектирано да абсорбира вода, така че изпражненията да имат форма и консистенция. Понякога те обаче абсорбират твърде много вода, което води до появата на това така нежелано състояние. Ако детето Ви има редки или течни изпражнения поне три или повече пъти на ден, вероятно това е диария.

Предотвратяването на диарията на Вашето дете зависи от нейната причина, но има начини за облекчаване на симптомите ѝ. Адирекс Кидс Сашета Пробиотик за Деца на достъпна цена от NeoPharm е натурален продукт, който ще облекчи раздразненото коремче и ще накара детето Ви да се почувства щастливо, връщайки го към обичайните му игри и забавления.

Saccharomyces boulardii, Lactobacillus rhamnosus GG, мананови олигозахариди и цинк е основният състав на Adirex Kids  6 сашета. Направени са куп проучвания и изследвания, с които е доказано, че пробиотиците в продукта наистина действат.

Как действа Адирекс Кидс Пробиотик за Деца на сашета?

Обикновено когато децата започнат да страдат от диария, тя се счита за "остра", което означава, че продължава от няколко дни до седмица. Най-честата причина за този тип диария е някаква инфекция, независимо дали е вирусна, бактериална или паразитна. Освен стомашно неразположение, диарията при децата може да се предизвика и редица други проблеми като:

 • хранителни алергии;
 • лактозна непоносимост;
 • приемане на твърде много захар или изкуствени подсладители;
 • някои антибиотични медикаменти.

Хроничната диария е диария, която продължава повече от 2-4 седмици и е по-рядко срещана. Подобно на острата диария, тя може да бъде причинена от бактериална, вирусна или паразитна инфекция. Тя може също да бъде предизвикана от основно възпаление в тялото, генетични или автоимунни състояния като цьолиакия или възпалително заболяване на червата, или функционални нарушения на стомашно-чревния тракт като синдром на раздразнените черва.

Адирекс Кидс Сашета Пробиотик за Деца на достъпна цена от NeoPharm на Biomall.bg поддържа стомашния комфорт и облекчава стомашното неразположение на Вашето мъниче. Той също облекчава симптомите на вече настъпила диария.

Диарията е като кашлицата, когато човек страда от настинка. Червата се опитват да изкарат лошите неща извън тялото Ви. Ако забавите червата с медикамент против диария по време на инфекциозна диария, Вие поддържате инфекцията вътре. Адирекс Кидс Сашета Пробиотик за Деца на невероятна цена от NeoPharm стопира инфекцията вътре в тялото на детето, което връща силите му. Ако диарията на Вашето дете продължава повече от няколко дни, консултирайте се с неговия педиатър, за да определите причината и най-доброто средство за предотвратяването ѝ.

Микробите, които причиняват гастроентерит, са:

 1. вируси (най-често срещаните);
 2. бактерии;
 3. паразити.
 • Вирусният гастроентерит (или "стомашен грип") е основна причина за диария при деца. Освен това може да предизвика гадене, повръщане и болки в корема. Симптомите обикновено продължават няколко дни и децата могат да се дехидратират, ако не пият достатъчно течности, докато са болни.
 • Ротавирусът е често срещана причина за водниста диария при кърмачета и малки деца. Огнищата са по-чести през зимата и ранната пролет, особено в детските центрове. Ротавирусната ваксина може да предпази децата от това заболяване.
 • Норовирусът е друг често срещан вирус, който причинява водниста диария, заедно с другите симптоми на гастроентерит. Често се разпространява чрез замърсена храна и вода.
 • Бактерии - много различни видове бактерии могат да причинят диария, включително E. coli, Salmonella, Campylobacter и Shigella. Тези бактерии често са отговорни за хранително отравяне, което може да причини диария и повръщане в рамките на няколко часа след консумация на заразена храна.
 • Паразити - giardia е най-честата паразитна инфекция, която причинява диария при деца. Малките деца са по-склонни да получат тази инфекция, особено при контакт с други деца в детските центрове.

Въпреки че по-голямата част от пробиотиците са бактериални, някои дрожди са полезни за здравето на Вашето дете, защото са в състояние да се борят с инфекциите и да намалят симптомите. Един такъв пример е Saccharomyces boulardii, който може да намерите в състава на Адирекс Кидс Сашета Пробиотик за Деца на невероятна цена от NeoPharm. Пробиотиците са живи микроорганизми, които, когато се прилагат в адекватни количества, предоставят ползи за здравето на гостоприемника.

Дрождите са микроскопични гъби (малки гъби), които правят дом върху и в живите същества. През повечето време дрождите са безвредни за хората. Страничните ефекти на Saccharomyces boulardii са редки. Ползите от Saccharomyces boulardii се отнася главно за червата на човешкия организъм, където действа за защита срещу възпаление. Той също така помага на имунната система на детето, насърчава дейността на добрите бактерии в червата му и дори възпира опортюнистични микроби, които могат да го разболеят. Много ползи от Saccharomyces boulardii идват от способността му да спира патогените и техните токсини да заразят червата, което често води до диария и възпаление.

Друга основна съставка на Adirex Kids 6 сашета е пробиотикът Lactobacillus rhamnosus GG. Lactobacillus rhamnosus GG е доказано, че има ползи за храносмилането и имунитета при деца в множество клинични проучвания. Чрез активно колонизиране и балансиране на стомашно-чревната микробиотия, както и влияние върху хуморалния и клетъчно медииран имунен отговор, Lactobacillus rhamnosus GG помага за поддържане здравето на децата, като поддържа техните храносмилателни функции и естествени защити, за да помогне за предотвратяването на често срещани детски заболявания.

Въпреки че все още са "млади", ранните проучвания показват обещаващи връзки между Lactobacillus rhamnosus GG и други ползи извън имунната и храносмилателната система. Констатациите предполагат обещаващо развитие на нови стратегии за:

 • профилактика на атопичен дерматит, известен също като екзема;
 • намаляване на честотата на алергичните заболявания и невропсихиатричните разстройства;
 • предотвратяване на появата на зъбен кариес, особено при деца, предразположени към това състояние.

Над 1000 научни изследвания, включително над 200 клинични изпитвания при хора, показват уникалните характеристики на Lactobacillus rhamnosus GG. Те правят пробиотика идеален кандидат поради способността му да оцелява в стомашната киселина и жлъчката, да се придържа към чревните епителни клетки и да произвежда антимикробно вещество за поддържане на здравето на храносмилането. Това позволява на добрите бактерии да се колонизират в червата, като помагат за облекчаване на случайни храносмилателни проблеми, включително диария.

Децата често страдат от свързани с антибиотици странични ефекти като диария, гадене, повръщане, подуване на корема и коремна болка. Антибиотиците нарушават баланса на микробиотата, като причиняват свръхактивност на патогенните бактерии, като същевременно възпрепятстват функцията на полезната микробиота. Адирекс Кидс Сашета Пробиотик за Деца на достъпна цена от NeoPharm се счита за идеалния пробиотик за намаляване на появата на странични ефекти, свързани с антибиотиците. Той се препоръчва на деца, на които се предписват антибиотични терапии, за да се поддържа правилният баланс на бактериалните микроорганизми и да се избегне потенциален стомашно-чревен дистрес.

Децата, приемащи Адирекс Кидс Сашета Пробиотик за Деца на ниска цена от NeoPharm със своите антибиотици, са значително по-малко склонни да страдат от свързани с антибиотици странични ефекти като диария.

Произведено в: България

Начин на употреба: За деца от 3 до 7 години - по 1 саше два пъти на ден. Разтворете съдържанието в малко вода или друга безалкохолна налитка, разбъркайте и предложете на детето да изпие. Сашето може да се смеси с храна. Препоръчително е употребата на сашетата Адирекс Кидс да започне при първите признаци на диария.

Дозировка: 1 саше

Дози в опаковка: 6

Състав в 1 доза (1 саше) Стойност %ПДД
Saccharomyces boulardii 5 х 109 CFU* **
Lactobacillus rhamnosus GG 5 х 109 CFU* **
Мананови олигозахариди (МОЗ) 200 мг **
Цинк 5 мг **

** Daily Value не е установено.

* CFU - жизнеспособни микроорганизми.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да не се използва при алергия към някоя от съставките на продукта!

Състав
Lactobacillus rhamnosus GG 5 х 109 CFU
Saccharomyces boulardii 5 х 109 CFU
Мананови олигозахариди (МОЗ) 200 мг
Цинк 5 мг
Прием и дозировка
Прием и употреба Предназначен е за деца от 3 до 7 години. Приема се 2 пъти дневно по 1 саше. Съдържанието се разтваря в малко вода или безалкохолна напитка, разбърква се и се изпива. Може да се смесва и с храна. Употребата на ADIREX KIDS е препоръчително да започне при първите признаци на диария.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™