Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BEC5 Curaderm Крем 20 мл

BEC5 Curaderm Крем 20 мл
BEC5 Curaderm Крем 20 мл
BEC5 Curaderm Крем 20 мл
499.00 лв.
Код на продукта : BEC5 Curaderm 20 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : По заявка

Продуктът не е наличен

КатегорииBEC5 Curaderm Крем 20 мл

Curaderm BEC5 е специфичен крем, който предлага едно ефективно нехирургично лечение на рак на кожата и е на добра цена. Ефикасно третира само раковите клетки, без да навреди на нормалните и затова крайният резултат е отличен.

CURADERM BEC5 Е ИЗБОР НА ЛЕЧЕНИЕ

Лесен за използване локален крем, който е:

  • Нетоксичен
  • Неинвазивно лечение
  • Козметично решение
  • Научно и клинично доказан

Над 100 000 пациенти са използвали Curaderm BEC5 за ефективно лекуване на немеланомен кожен тумор.

CURADERM BEC5 – НАТУРАЛЕН КРЕМ ПРИ НЕМЕЛАНОМЕН КОЖЕН ТУМОР

BEC5 крем, известен също като Curaderm е ефикасно, удобно и неинвазивно лечение на немеланомен кожен тумор. Curaderm BEC5 крем е особено мощен, когато се използва при:

- базално-клетъчни карциноми (BCC)

- плоскоклетъчни карциноми (SCC)

Ефективен е и за доброкачествени тумори като:

- слънчеви петна

- възрастови петна

- кератози

- кератоакантом

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ НА CURADERM BEC5:

BEC5 Curaderm съдържа специално формулиран пречистен растителен екстракт от Solanum Sodomaeum, така наречената Дяволска ябълка, която се намира в  региона на Австралия. Този екстракт, познат като Solasodine Glycosides (соласодин гликозиди), също се среща в патладжана, но в много по-малки количества.

Curaderm е модерен противораков продукт. Основното активно вещество в крема BEC5 е смес на гликоалкалоиди - 1/3 соласонин (solasonine) и 1/3 соламаргин (solamargine), където тяхната терапевтична активност е достатъчно близка, но не е идентична. Въглехидратната част на глюкозида solasonine се състои от рамноза, галактоза и глюкоза, а в solamarginе - две молекули рамноза и глюкоза.

При растенията соласонин и соламаргин нямат противоракова активност, тъй като те не проникват в туморните клетки. Консумирането на плодове, в които има от тези алкалоиди, не е ефективно. Формата на молекулите в крема BEC5 Curaderm позволява проникването им в клетката, причинявайки апоптоза.

КАК BEC5 CURADERM ПОТИСКА НЕМЕЛАНОМНИЯ РАК НА КОЖАТА?

Curaderm действа чрез насочване към рецептор, който е само върху туморните клетки, така че е много безопасно да се използва.

След две десетилетия на изследване и клинични изпитания биохимикът д-р Бил Е. Чам е изолирал BEC5 - соласодин гликозиди, съдържащи растителна захар, наречена рамноза (rhamnose). Той установил, че всички туморни клетки имат променена мембрана, за разлика от тази при нормалните. Специфични ендогенни лектини (които са рецептори за въглехидратната част на гликоалкалоидите) присъстват в плазмените мембрани на податливите ракови клетки, но не присъстват в нормалните. Следователно BEC5 разпознава и свързва монозахаридната рамноза на гликоалкалоида с мембраната на туморните клетки. ВЕС-5 успява да проникне в тях, стигайки до лизозомите, навлиза в тях и разрушава мембраните, които съхраняват ензимите, а това води до пълното им унищожение.

КЛИНИЧНИ ИЗПИТВАНИЯ НА CURADERM BEC5

Като изключим над 80 000 души, които са използвали BEC5 крем за лечение на немеланомен кожен тумор, в Австралия и Великобритания са проведени редица клинични изпитвания, които потвърждават способността на BEC5 да лекува BCC и SCC рак на кожата.

В едно проучване при 72 пациенти, лечението с BEC5 крем води до регресия на всички третирани лезии, като след 1 до 13 седмици те са на 100% излекувани.

Скорошни проучвания направени в 10 болници от Обединеното кралство установяват, че локалното приложение на BEC5 крем два пъти на ден върху засегнатите области, дава пълна ремисия на 78% от пациентите в рамките на 8 седмици. Останалите 22% от пациентите също са се подобрили, но им е бил нужен по-дълъг период за употреба на продукта, като подобрението е било постигнато без химиотерапия, радиотерапия или хирургия.

Дерматолозите в болница „Роял Лондон” стигат до извода, че: „BEC5 е локален препарат, който е безопасен и ефективен, идеална терапия за амбулаторно лечение... Това е рентабилно лечение както за първична, така и за вторична грижа при рака на кожата”.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА CURADERM BEC5:

BEC5, патентован от началото на 80-те години на миналия век е специфична противоракова терапия, която идентифицира и елиминира само туморните клетки в кожата. Проучванията от няколко клинични изпитвания, публикувани през 2002 г. от Royal London Hospital (Великобритания) и десет клиники за рак на кожата, потвърждават предимствата на специфичната терапия за премахване на ракови заболявания пред всички останали лечения.

Здравата кожна тъкан около туморните клетки се поддържа и BEC5 защитава здравите й клетки, така че след като ракът изчезне, те се размножават и нормалната красива кожна тъкан се възстановява бързо и лесно.

BEC5 проследява и проследява, а след това унищожава всички ракови клетки една по една. По дефиниция те винаги се събират заедно и се подреждат в редове, размножавайки се и заемайки пространството на здравите клетки. Тъй като BEC5 ги проследява по целия път, не е необходимо да се забележат и отстранят всички туморни клетки както при оперативното лечение. Фактът, че всяка ракова клетка е отстранена в процеса на използване на BEC5 Curaderm означава, че тя няма шанс да се повтори! Това е неоспоримо предимство, тъй като всяко друго лечение, освен BEC5 Curaderm, води до връщане на кожния рак, ако то е неуспешно.

Третирането на засегнатата тъкан с BEC5 Curaderm не изисква никаква медицинска намеса след приключването му, като реконструктивна хирургия, пластична хирургия, кожно присаждане, инжекции или всякакви други такива манипулации.

Curaderm BEC5 има страхотна цена.

КАК СЕ УПОТРЕБЯВА BEC5 CURADERM?

Просто почистете областта, която ще се третира с лек антисептик, за да премахнете старите клетки на кожата. След това приложете BEC5 относително плътно върху областта, най-малко два пъти дневно и покрийте с микропореста превръзка. Избягвайте очите. Продължете да използвате крема за минимум 7 дни и максимум 60 дни, в зависимост от размера на немеланомния рак, който лекувате.

BEC5 крем само убива раковите клетки и курса на третирането е нормално да отнеме известно време, докато унищожените клетки бъдат отстранени от естествените процеси на тялото. Докато този процес е в сила, засегнатата област може да изглежда по-червена от преди прилагането на крема, но това ще престане и в крайна сметка тя ще се успокои и изчисти.

BEC5 CURADERM Е ИСТИНСКИ ПРОБИВ В ЛЕЧЕНИЕТО НА КОЖНИ КАРЦИНОМИ.

BEC5 Curaderm крем е неинвазивен, лесен за употреба и представлява доказано, рентабилно лечение на немеланомен карцином на кожата.

КАКВО СЪДЪРЖА BEC5?

BEC5 крем (20g) съдържа активната противоракова съставка Solasodine Glycosides (BEC). Също така съдържа салицилова киселина и урея при относително високи концентрации, които подпомагат BEC да убива туморните клетки. Салициловата киселина и уреята могат да раздразнят кожата при някои хора. Solasodine гликозиди (BEC)  0.005%; Салицилова киселина 10%; Урея 5%.

ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ BEC5:

Кажете на Вашия лекар, ако имате алергии към различни лекарства, храни, консерванти или лекарства. Противораковата съставка BEC присъства в патладжана, така че ако сте алергични към патладжан, уведомете вашия лекар преди да използвате BEC5. Не използвайте това лекарство, ако сте алергични към аспирин!

Да не се използва при деца под 12 години без съвет от лекар! BEC5 трябва да се съхранява под 25 градуса по Целзий. Дръжте далеч от деца!

Областите, третирани с BEC5, трябва да останат покрити с микропореста превръзка.

BEC5 не трябва да се прилага при бенки или меланоми!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™