Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Билки и растения

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Билки и растения

Тук ще намерите много информация и снимки за най-различни растения и билки. Още в древността човекът е осъзнал, че растенията и билките могат да бъдат много полезни на организма. Билките помагат и облекчават симптоми на различни заболявания. Хипократ описва около 200 вида лечебни растения, а малко по-късно Аристотел прави пълна класификация на около 500 вида растения.

Истината е, че човек използва  растенията от незапомнени праисторически времена. Екипът на БиоМол се стреми да ви предостави подробна информация за всяка билка или растение, което има доказани ефекти в борбата срещу различни болести и симптоми, както и за поддържане на тонуса и цялостното здраве.

Защо имунитетът е важен и как работи?...

Защо имунитетът е важен и как работи?
  • I G
  • 154 преглеждания
  • 0 коментари

Какво е имунитет? Е, първият въпрос е лесен: имунитетът ни поддържа здрави и позволява на тялото ни да отблъсква патогени, които иначе биха могли да нанесат хаос в телата ни или в най-лошия случай ..

Касисът - черното френско грозде - мощен антиоксидант и...

Касисът - черното френско грозде - мощен антиоксидант и източник на ценни активи за красота и младост

Касисът е изненадващо полезен ягодоплоден храст с изключително широк спектър от лечебни свойства. По отношение на съдържанието на витамин С плодовете от касис се считат за почти основните конкуренти н..

Силимаринът в Магарешкия Бодил - ползи за храносмиланет...

Силимаринът в Магарешкия Бодил - ползи за храносмилането, черния дроб и имунитета!

Магарешки бодил (Silybum marianum) или наричан още бял трън, е растение от семейство Asteraceae, 60-150 см с лилаво-червени цветя (виолетови или люлякови нюанси). Хората наричат ​​това растение &b..

Андрографис - индийска ехинацея или натурален антибиоти...

Андрографис - индийска ехинацея или натурален антибиотик!

Семейство Andrographis има 28 различни вида, от които само няколко, особено Andrographis paniculata, се използват за медицински цели. През последните 10 години Andrographis paniculata стана много попу..

Етерично масло от Лимонена трева - ползи и приложения в...

Етерично масло от Лимонена трева - ползи и приложения в козметиката и дома

Приложения на Лимонената трева в козметиката: Маслото от лимонена трева е идеално за грижата за пореста и мазна кожа: в продуктите за ежедневни процедури или почистване неговият тонизиращ, освежава..

Етерично масло от лимонената трева и влиянието му на ем...

Етерично масло от лимонената трева и влиянието му на емоционално ниво

Етеричните масла стават все по-популярни в съвременната козметична индустрия. Днес ще разгледаме едно необикновено етерично масло - масло от лимонена трева. Едно  масло, което се счита за най-..

Суперхраните - супер продукти за здраве и дълголетие!...

Суперхраните - супер продукти за здраве и дълголетие!

Суперхраните са храни, които имат много висока концентрация на хранителни вещества. Те съдържат много витамини, минерали и други активни компоненти, които не само имат положителен ефект върху състояни..

Масло от Палмароза – здравословните ползи на индийския ...

Масло от Палмароза – здравословните ползи на индийския здравец

Родината на палмароза е Индия и Индокитай. Растението принадлежи към същия род като лимонена трева и цитронела. Тази дива билка расте до 1,2 - 2 м височина, с ароматни листа. Суровините се събират пре..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™