Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Топ продукти за Ново ! Промоции

Yohimbe 60 таблетки | Green Health

Yohimbe 60 таблетки | Green Health
Yohimbe 60 таблетки | Green Health
Yohimbe 60 таблетки | Green Health
Изчерпан
15.00 лв
Код на продукта : Yohimbe 60 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство
Дози за 1 опаковка: 60
Цена на доза: 0.25 лв.

 
Бърза поръчка
Yohimbe 60 таблетки | Green Health

Категории


Yohimbe 60 таблетки | Green Health

  • Подкрепа за трудното намаляване на мазнините
  • По-лесно постигане на желания външен вид на тялото
  • Алфа-адренорецепторен антагонист
  • Оказва вазодилативен ефект
  • Подобрява сексуалното представяне
  • Стимулира нервната система и дава мощен енергиен тласък
  • Силно намалява апетита
  • Елиминира подкожната вода
  • Yohimbe 60 таблетки е на невероятна цена от Green Health

Какво знаем за Yohimbe?

Yohimbe 60 таблетки от Green Health съдържа екстракт от кората на дървото йохимбе с 8% от редкия природен алкалоид йохимбин. Алкалоидът е едно от най-силните ефикасни психоактивни вещества. Веднъж попаднало в тялото, предизвиква необикновено приятно усещане за изпълване на цялото тяло с енергия. Това вещество също е и един от най-старите афродизиаци, усилващо сексуалната възбуда. В допълнение, йохимбин има положителен ефект върху емоционалното състояние, подобрява настроението. Освен това растението има много силно действие като антиоксидант. За да пробвате сами тази утвърдила се билка с редица ползи за организма, може да закупите Yohimbe от нас и то на специална цена.

Йохимбе (Йохимбин) 60 таблетки на отлична цена от Green Health има ефективен антиоксидационен потенциал

Ако спортувате професионално или просто подготвяте тялото си за плажния сезон, тогава вероятно сте помислили за използването на продукти, които са „мазнинни горелки” и повишават ефективността на Вашите тренировки. Ако разгледаме състава на която и да било добавка, изгаряща мазнините (мазнинна горелка), с термогенни ефект, виждаме, че обикновено в нея се среща веществото йохимбин (Yohimbine).

Това е вещество, получено от вечнозеленото тропическо дърво йохимбе, което расте в горите на Африка и се използва като екстракт за увеличаване потентността при мъжете. Йохимбе е популярен и ефективен естествен стимулант за мъжката потентност и сила. Предизвиква прилив на кръв в органите от малкия таз, което допринася за увеличаване на сексуалното желание, поддържа работоспособността на нервните възли на гръбначния мозък, които са отговорни за ерекцията на мъжете. В спортните среди е известен като мощна формула за енергия и изгаряне на мазнини. Има психотропен ефект и е установено, че изменя възприятията и предизвиква приятна еуфория. Днес популярността му е породена не само от гореспоменатите му ефекти, но и от проведените последно изследвания, установяващи наличието на много ефективен антиоксидационен потенциал на билката.

В Европа през деветнадесети век започват експериментите върху свойствата на растението, но едва през 1950 г. от кората на дървото успешно се синтезира алкалоидът йохимбин, който блокира алфа-адренорецепторите.

Приемът на йохимбе се препоръчва за увеличаване растежа на мускулите, ускоряване на протеиновия синтез, подобряване на настроението и повишаване на работоспособността. Установено е, че максималният ефект на действието му се наблюдава 2-4 часа след приема. Растението е много ефективно при импотентност и хипотония (ниско кръвно налягане).

Как действа Yohimbe на таблетки?

Йохимбе (Йохимбин) 60 таблетки със супер цена е хранителна добавка във вид на таблетки, доставящи екстракт от кората на йохимбе, съдържащ 8% от веществото йохимбин.

Уникалните свойства на йохимбин, чийто източник е екстрактът от продукта, произтичат от взаимодействието му с адренергичните рецептори, което е малко по-различно, отколкото в повечето случаи. Голяма част от хормони и агенти, които реагират с тях, са агонисти на алфа и бета рецепторите, което невинаги е идеалният сценарий, особено когато се опитвате да намалите мастната тъкан. Йохимбин има уникалната способност да антагонизира алфа2 рецепторите, поради което се откроява от другите стимуланти и носи допълнителни ползи.

Yohimbe 60 таблетки на супер цена от Green Health увеличава сексуалното желание и подобрява либидото

Освен ползите на клетъчното ниво, произтичащи от взаимодействието му с алфа рецепторите, йохимбин може също да повиши нивата на норадреналин. Това се дължи на способността му да „подвежда” обратната връзка – блокираните алфа рецептори са неправилно разглеждани от организма като норадреналинов дефицит, който го стимулира да отделя повече от хормона.

Yohimbe 60 таблетки избирателно усилва изгарянето на мазнините в проблемните зони. Норадреналинът е един от факторите, които най-много стимулира отделянето на мастни резерви от адипоцитите, така че неговото увеличение очевидно се изразява в по-ефективно намаляване на мазнините. Той действа чрез бета-адренергичните рецептори, които инициират повишаване на активността на ензима аденилил циклаза, когато се стимулират. Ензимът е отговорен за образуването на цикличен аденозин монофосфат (цАМФ), вторичен посланик, който силно стимулира процеса на освобождаване на триглицериди, съхранявани в клетките. Обаче, както беше споменато по-горе, норадреналинът стимулира алфа и бета типовете рецептори, където активирането на алфа рецепторите има обратен ефект спрямо бета рецепторите – намаляват активността на аденилил циклазата.

Проблемът с упоритите мазнини е, че повърхността на мастните клетки съдържа повече алфа, отколкото бета рецептори, което прави горенето на мазнините по традиционния начин изключително трудно. Решението за тази ситуация е йохимбин и неговият антагонистичен ефект към алфа2 рецепторите, които Ви пречат, а това позволява да се възползвате от цялата сила на активираните бета рецептори.

Благодарение на тези свойства йохимбин се оказва фантастичен, особено в крайния етап на намаляване на мазнините, например преди състезание или при подготовка за лятото. Неговата активност също ще бъде полезна за хора с неравномерно разпределение на мазнините, когато мастната тъкан се натрупва особено в долната част на корема и в случая при дамите, в бедрата и ханша.

Йохимбе (Йохимбин) на топ цена от Green Health прави упоритите мазнини по-лесни за изгаряне

Приемът на таблетките Йохимбе (Йохимбин), които са на много добра цена, ще подобри сексуалното Ви представяне. Йохимбин често се използва и като афродизиак. Поради способността си да повишава вазодилатацията, той увеличава притока на кръв в половите органи, повишава сексуалното желание, стимулира активността на нервните възли на гръбначния мозък, които са отговорни за ерекцията на мъжете, облекчава еректилната дисфункция, включително и причинената от стрес. Ефектът е още по-силен поради способността му леко да повиши кръвното налягане, което още повече подобрява притока на кръв. Йохимбин често се приема преди инхибитори на PDE5 като силденафил или тадалафил.

Тестовете, проведени върху плъхове, показват възможност за обръщане на ефекта на намаленото либидо, причинено от някои лекарства, с използването на йохимбин. Механизмът на влияние на алкалоида върху половото влечение не зависи от нивата на тестостерон. Интересно е, че той се оказва ефективен не само в случай на дисфункция, свързана с проблеми с кръвния поток, но и при психогенни еректилни дисфункции.

Йохимбе (Йохимбин) 60 таблетки стимулира централната нервна система и увеличава естествената ефективност на тялото. Съдържащото се в екстракта от продукта съединение йохимбин е предпочитано да се приема като добавка преди тренировка, защото показва синергични ефекти с много ноотропи. Чрез повишаване на нивата на катехоламините (особено адреналин и норадреналин) той допринася за повишаване на активността на симпатиковата нервна система, която е отговорна за стимулирането на цялото тяло, повишавайки готовността му за действие. Инхибирането на серотонинергичните рецептори играе също важна роля в този механизъм – тяхната нечувствителност към ендогенните лиганди води до по-бърза мобилизация.

В допълнение, пресинаптичното инхибиране на алфа2 рецепторите допринася за увеличаване на производството на NO, газообразен невротрансмитер, отговорен за релаксацията на кръвоносните съдове (вазодилатиращи свойства). Увеличаването на артериалния лумен спомага за притока на кръв, богата на хранителни вещества, чрез покриващите мускулната тъкан съдове. Това подобрява ефективността и ускорява възстановяването.

Yohimbe 60 таблетки на изгодна цена от Green Health повишава физическата издръжливост

Yohimbe 60 таблетки на уникална цена от Green Health се препоръчва особено за хора, които се нуждаят от подкрепа в последния етап от намаляване на мазнините, поради способността му да прави упоритите мазнини по-лесни за изгаряне и заради енергизиращия му ефект, който може да подобри благосъстоянието през период на поддържане на калориен дефицит за дълго време. Може да се използва и за увеличаване на сексуалното желание и засилване на ерекцията.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка сутрин, при необходимост още 1 таблетка следобед.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД

Екстракт от кора на йохимбе

(8% йохимбин)

30 мг

 

**

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вивапур, пшеничено нишесте, колоидон, талк, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се приема повече от една таблетка на прием! Да не се приема 6-8 часа преди сън! Да не се приема от хора с високо кръвно налягане! Да не се приема от бременни, кърмещи жени и деца! Не превишавайте препоръчителната дневна доза! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™