Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули | Swanson

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Хранителни добавки и продукти | Все още няма коментари. | 144 прегледа на този пост

Съдържание на Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули | Swanson


Това е информативна статия! Този продукт не се предлага!

Мелатонин с Тройно Действие 10 мг Капсули Цена | Swanson

  • Синхронизира биологичните ритми и цикли
  • Нормализира работата на биологичния часовник
  • Помага за по-бързото заспиване
  • Улеснява заспиването и се грижи за спокойния сън
  • Помага за борба с нарушенията на съня
  • Мощен антиоксидант
  • Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули е на страхотна цена от Swanson

Какво знаем за Мелатонин с Тройно Действие? 

Проблем ли е за Вас да заспивате в подходящото време? Задействайте вътрешния си часовник и възстановете полезния за здравето Ви модел на сън безопасно с Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули на изключителна цена от Swanson. Хормонът, секретиран от епифизната жлеза – мелатонин, помага за регулиране на циркадния ритъм, "вътрешният часовник", който контролира цикъла сън/събуждане на тялото. Той също така действа като антиоксидант, борейки се с вредите, нанесени от свободните радикали, свързани със стареенето. 

Как действа Мелатонин Тройно Действие на капсули?

Мелатонин с Тройно Действие 10 мг капсули с чудесна цена доставя с всяка капсула 10 мг чист мелатонин. Продуктът със своето силно действие насърчава здравословния и спокоен сън, влияе положително на неговото качество и продължителност. Мелатонинът участва в контрола върху активността на биологичния часовник чрез регулиране на дневния ритъм, а секрецията му зависи от продължителността на деня и нощта, както и от сезона на годината. Концентрацията на мелатонин е по-висока през нощта, докато през деня нивото му е ниско – светлината инхибира производството му. 

Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули на страхотна цена от Swanson подобрява качеството на съня

Този хормон има характерна химическа структура, благодарение на която може да премине всички биологични бариери, като лесно прониква в телесни течности, тъкани и клетъчни структури. Това качество позволява на мелатонин да предизвиква ефекти чрез много различни механизми, т.е. чрез свързване с ядрени и мембранни рецептори, цитозолни протеини и стабилизиране на митохондриалната мембрана. Производството на мелатонин в тялото се осъществява главно през нощта. Най-високото му ниво се наблюдава около 3-4 часа, докато през деня е ниско (особено при хора с ниска физическа активност). 

Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули помага при нарушения на циркадния ритъм. Основните нарушения на циркадния ритъм, които се проявяват главно под формата на неправилен сън, са свързани между другото с промяната на часовите зони, работата на смени, синдрома на късно или преждевременно заспиване, а също така със стареенето на организма. Десинхронизирането на биологичния часовник влияе на дерегулацията на много физиологични процеси, което от своя страна може да е причина за повишена честота на ракови заболявания, затлъстяване или диабет тип 2. 

Липсата на светлинен сигнал, който е отговорен за синхронизирането на ендогенния часовник, влияе за появата на бавен ритъм на сън и будност, което се демонстрира главно под формата на следобедна сънливост. Прилагането на Мелатонин Тройно с Действие 10 мг капсули с изгодна цена в този случай помага за коригиране на ежедневния ритъм.

Мелатонинът, който Ви набавя Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули, освен че изключително подпомага процесите на съня, действа също и като чистач на свободни радикали. Той може както пряко, така и косвено да участва в активирането на супероксид дисмутаза, каталаза и глутатион пероксидаза и в дезактивиране на реактивни форми на кислород и азот. Освен това на мелатонина се приписва функцията за стимулиране на производството на глутатион, който като основен вътреклетъчен антиоксидант играе решаваща роля при транспортирането на електрони от митохондриалната дихателна верига. 

Мелатонин Тройно Действие 10 мг капсули с отлична цена е хранителна добавка, която поддържа нормализирането на много ритми (включително ритъма на съня и будността) и дава сигнал на тялото Ви, че е готово за сън. Продуктът помага да се стабилизират настъпилите разстройства на съня, произтичащи от осветеността, работа на смени, чести трансконтинентални полети, а също и при нарушения на съня при старите хора.

Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули | Swanson Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™