Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули | Swanson

Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули | Swanson
Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули | Swanson
Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули | Swanson
19.00 лв
Код на продукта : Triple Strength Melatonin 10 mg 60 Capsules
Тегло: 0.50 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 60
Цена на доза: 0.32 лв.

 
Бърза поръчка
Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули | Swanson

Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули | Swanson

  • Синхронизира биологичните ритми и цикли
  • Нормализира работата на биологичния часовник
  • Помага за по-бързото заспиване
  • Улеснява заспиването и се грижи за спокойния сън
  • Помага за борба с нарушенията на съня
  • Мощен антиоксидант
  • Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули е на страхотна цена от Swanson

Какво знаем за Мелатонин с Тройно Действие? 

Проблем ли е за Вас да заспивате в подходящото време? Задействайте вътрешния си часовник и възстановете полезния за здравето Ви модел на сън безопасно с Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули на изключителна цена от Swanson. Хормонът, секретиран от епифизната жлеза – мелатонин, помага за регулиране на циркадния ритъм, "вътрешният часовник", който контролира цикъла сън/събуждане на тялото. Той също така действа като антиоксидант, борейки се с вредите, нанесени от свободните радикали, свързани със стареенето. 

Как действа Мелатонин Тройно Действие на капсули?

Мелатонин с Тройно Действие 10 мг капсули с чудесна цена доставя с всяка капсула 10 мг чист мелатонин. Продуктът със своето силно действие насърчава здравословния и спокоен сън, влияе положително на неговото качество и продължителност. Мелатонинът участва в контрола върху активността на биологичния часовник чрез регулиране на дневния ритъм, а секрецията му зависи от продължителността на деня и нощта, както и от сезона на годината. Концентрацията на мелатонин е по-висока през нощта, докато през деня нивото му е ниско – светлината инхибира производството му. 

Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули на страхотна цена от Swanson подобрява качеството на съня

Този хормон има характерна химическа структура, благодарение на която може да премине всички биологични бариери, като лесно прониква в телесни течности, тъкани и клетъчни структури. Това качество позволява на мелатонин да предизвиква ефекти чрез много различни механизми, т.е. чрез свързване с ядрени и мембранни рецептори, цитозолни протеини и стабилизиране на митохондриалната мембрана. Производството на мелатонин в тялото се осъществява главно през нощта. Най-високото му ниво се наблюдава около 3-4 часа, докато през деня е ниско (особено при хора с ниска физическа активност). 

Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули помага при нарушения на циркадния ритъм. Основните нарушения на циркадния ритъм, които се проявяват главно под формата на неправилен сън, са свързани между другото с промяната на часовите зони, работата на смени, синдрома на късно или преждевременно заспиване, а също така със стареенето на организма. Десинхронизирането на биологичния часовник влияе на дерегулацията на много физиологични процеси, което от своя страна може да е причина за повишена честота на ракови заболявания, затлъстяване или диабет тип 2. 

Липсата на светлинен сигнал, който е отговорен за синхронизирането на ендогенния часовник, влияе за появата на бавен ритъм на сън и будност, което се демонстрира главно под формата на следобедна сънливост. Прилагането на Мелатонин Тройно с Действие 10 мг капсули с изгодна цена в този случай помага за коригиране на ежедневния ритъм.

Мелатонинът, който Ви набавя Triple Strength Melatonin 10 мг 60 капсули, освен че изключително подпомага процесите на съня, действа също и като чистач на свободни радикали. Той може както пряко, така и косвено да участва в активирането на супероксид дисмутаза, каталаза и глутатион пероксидаза и в дезактивиране на реактивни форми на кислород и азот. Освен това на мелатонина се приписва функцията за стимулиране на производството на глутатион, който като основен вътреклетъчен антиоксидант играе решаваща роля при транспортирането на електрони от митохондриалната дихателна верига. 

Мелатонин Тройно Действие 10 мг капсули с отлична цена е хранителна добавка, която поддържа нормализирането на много ритми (включително ритъма на съня и будността) и дава сигнал на тялото Ви, че е готово за сън. Продуктът помага да се стабилизират настъпилите разстройства на съня, произтичащи от осветеността, работа на смени, чести трансконтинентални полети, а също и при нарушения на съня при старите хора.

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, приемайте една капсула с вода половин час преди лягане.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Мелатонин 10 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза (растителни фибри), желатин, може да съдържа едно или и двете от следните вещества: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Тъй като активното вещество от продукта може да доведе до сънливост, не карайте автомобил и не работете с машини след приема му! Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите, имате автоимунно заболяване, депресивно разстройство или сте под 16 години! Консултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ако изпитвате дългосрочни затруднения със съня, имате здравословно състояние или приемате лекарства, отпускани по лекарско предписание! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™