Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Three Defenders Mushroom Complex 90 веге капсули | Doctor's Best

Three Defenders Mushroom Complex 90 веге капсули | Doctor's Best
Three Defenders Mushroom Complex 90 веге капсули | Doctor's Best
Three Defenders Mushroom Complex 90 веге капсули | Doctor's Best
55.09 лв
Код на продукта : Three Defenders Mushroom Complex 90 Veggie Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 45
Цена на доза: 1.22 лв.
Размер на доза: 2 веге капсули

 
Бърза поръчка
Three Defenders Mushroom Complex 90 веге капсули | Doctor's Best

Three Defenders Mushroom Complex 90 веге капсули | Doctor's Best

  • С гъби Лъвска грива, Рейши и Шийтаке
  • Помага за оптимизиране на имунната система 
  • Помага за поддържане на здрав имунен отговор 
  • Помага за подпомагане на познанието 
  • Без ГМО, глутен, соя 
  • Подходящ за вегани и вегетарианци
  • Комплекс Гъби Тройна Защита 90 капсули на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Комплекс Гъби Тройна Защита?

Гъбите се консумират широко от хората заради техните хранителни и лечебни свойства от векове. Древните римляни ги наричат „храната на боговете“, египтяните ги наричат „даровете от Бог Озирис“, а китайците ги наричат „еликсирът на живота“. Има най-малко 270 вида гъби, за които е известно, че притежават различни терапевтични свойства и понятието „лечебна гъба“ сега все повече придобива световно признание.

Научните и медицински изследвания през последните години потвърждават лечебната ефикасност и идентифицират множество биоактивни молекули, открити в плодовите тела и култивирания мицел на тези гъби, а те са полизахариди, терпеноиди, токофероли, феноли и флавоноиди. 

Three Defenders Mushroom Complex 90 веге капсули | Doctor's Best помага за оптимизиране на имунната система. Doctor’s Best предлага мощна гъбова смес, наречена Three Defenders Mushroom Complex, която съдържа Ganoderma lucidum (известна също като Рейши), Hericium erinaceus (известна също като Лъвска грива) и Lentinula edodes (известна също като Шийтаке). 

Комплекс Гъби Тройна Защита 90 капсули на супер цена от Doctor's Best предоставя висококачествена и мощна смес от органични гъби, която може да предложи антиоксидантни дейности в подкрепа на цялостното здраве на тялото, подкрепа на имунната функция, сърдечно-съдовото здраве и когнитивните функции. 

Как действа Комплекс Гъби Тройна Защита на капсули?

Изследванията доказват, че гъбите притежават мощни антиоксидантни свойства, ефективни в борбата с оксидативния стрес, за който е известно, че допринася за развитието на различни лоши състояния като сърдечно-съдови проблеми и невро-дегенеративни състояния. 

Над 400 биологично активни съединения са идентифицирани в гъбите Рейши, част от състава на Комплекс Гъби Тройна Защита 90 капсули на уникална цена от Doctor's Best. Повечето от тях принадлежат към групите полизахариди, терпени, феноли и пептидогликани. Установено е, че най-важните фармакологично важни съединения са полизахаридите и тритерпените. И двете групи проявяват мощна антиоксидантна активност и показват положителни ефекти за подобряване на цялостното качество на живот при клинични изпитвания при хора. 

Комплекс Гъби Тройна Защита за сърдечно-съдово здраве.Рейши е дървесна гъба и популярна лечебна билка, която се използва широко в Китай и много други азиатски страни. Проучванията са идентифицирали основните активни съставки в гъбите Рейши, които могат да допринесат за положителните сърдечно-съдови ефекти и включват някои полизахариди и оксигенирани тритерпеноиди.

Други проучвания показват, че екстракт от гъба Лъвска грива, който се съдържа в Комплекс Гъби Тройна Защита 90 капсули на страхотна цена от Doctor's Best, насърчава регенерацията на увредените нерви в ранния етап на възстановяване и засилват процеса на миелинизация - образуването на миелинова обвивка, която е увредена при определени невронални човешки пристрастявания. 

Освен това основните групи съединения в гъбата Лъвска грива, които проявяват невропротективни свойства, са идентифицирани и известни като еринацини и хериценони.Тези съединения стимулират синтеза на нервен растежен фактор, участващ в поддържането и организирането на функцията на невроните, поради което гъбите Лъвска грива могат да се разглеждат като потенциална естествена алтернатива за подобряване на настроението и поддържане на здрави когнитивни функции

Съществуват сериозни доказателства, че полизахаридите (особено β-глюканите), съдържащи се в мицелия и/или плодното тяло на гъби като Рейши, Шийтаке и Лъвска грива, могат да осигурят поддържане на здрава имунна система при хората. Смята се, че тези съединения стимулират определени компоненти на имунната система като естествени клетки убийци, макрофаги и Т-клетки и тяхното производство на цитокини.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 вегетариански капсули дневно или както Ви е препоръчано от специалист.

Дозировка: 2 веге капсули

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (2 веге капсули) Стойност %ПДД

Three Defenders Mushroom Complex

патентована смес, съдържаща:

280 мг Beta-D-глюкани от червена гъба рейши (Ganoderma lingzhi) (плодно тяло), екстракт от гъба шийтаке (Lentinula edodes) (плодно тяло), екстракт от гъба лъвска грива (Hericium erinaceus) (плодно тяло)

1000 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: хипромелоза, силициев диоксид, стеаринова киселина, микрокристална целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™