Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Термометри

Производители
Категории
Пълен каталог

Само при нас можете да откриете голямо разнообразие от термометри на изгодни цени. Инфрачервен термометър Medisana FTN, Germany, Безконтактен термометър, Дигитален термометър Medisana, както и други от най-добрите на пазара. Подходящи са както за малки, така и за големи. Медисана е компания, която разработва едни от най-точните термометри, направени за по-лесно и удобно използване от своите клиенти. 

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
139.00 лв
Безконтактен инфрачервен термометър + модул за iPhone, iPod touch или iPad - Medisana ThermoDock®, Германия Безконтактен инфрачервен термометър, който е на супер цена е страхотен термометър, тъй като..
80.00 лв
Безконтактен мултифункционален термометър 6 в 1 , Medisana TM 750, Германия Гарантирано качество Удобен за употреба Какво представлява Мултифункционалният термометър 6 в 1? Безконтакте..
65.00 лв
Безконтактен термометър Ecomed TM-65E I Medisana Безконтактният термометър Ecomed TM-65E от ново поколение е способен да Ви предложи широка функционалност при измерване без необходимост о..
95.00 лв
Безконтактен термометър Medisana FTN, Германия Точност Комфорт Бързина Безконтактен термометър Medisana FTN, Германия е на супер цена и е едно много добро решение за бързо и точно измер..
20.00 лв
Електронен термометър Medisana TM 700, Германия Електронен термометър от Medisana е на добра цена и е изключително бърз и с високо качество. Това е един уред, който с немско качество, може да се из..
45.00 лв
Мултифункционален термометър FTD 3 в 1 I Medisana FTD 3 в 1 е Мултифункционален термометър от Medisana на топ цена, който е предназначен за измерване на телесната температура на челото, в ухото, ка..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™