Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Relaxophytol 30 капсули | NaturPharma

Relaxophytol 30 капсули | NaturPharma
Relaxophytol 30 капсули | NaturPharma
24.83 лв
Код на продукта : Relaxophytol 30 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 30
Цена на доза: 0.83 лв.
Дневен прием: 2 дози
Опаковката е достатъчна за 15 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Relaxophytol 30 капсули | NaturPharma

Relaxophytol 30 капсули | NaturPharma

  • Намалява риска от депресия и състояния на тревожност
  • За здравословен баланс на функционалността на нервната система
  • За успокояване на чести нервни състояния или чувството на апатия
  • Добро средство за регулиране на биологичния часовник
  • Срещу различни нарушения на съня, включително безсъние или сънливост
  • Предпазва от психични разстройства поради стрес
  • Оказва положително влияние върху настроението и общата виталност
  • Релаксофитол Хапчета за Нервна Система​ е на топ цена от NaturPharma

Какво знаем за Relaxophytol?

Помислете за всички задачи, които нервната система трябва да изпълнява. Всяка жизнена дейност, от дишането на една клетка до груба двигателна функция, като пилотиране на самолет, се контролира от нервите. Relaxophytol е добавка на много изгодна цена, която оказва ползотворно влияние върху нервната система, позволявайки ѝ да изпълнява нормалните си функции пълноценно. Комплексната формула на хранителната добавка е създадена с единствената цел да Ви помогне да контролирате и намалите ефектите от ежедневния стрес върху нервната система, които са повод за напрежение, тревожност, безсъние и дори депресия.

Релаксофитол за нормална нервна система и психична функция на топ цена Ви помага да превъзмогнете състоянията на стрес.

Релаксофитол Хапчета за Нервна Система​ комбинира екстракт от маточина и екстракт от грифония симплицифолия с магнезий и витамин B6, които имат свойството да отпуснат и успокоят нервните състояния, които биха били причина за безсъние или сънливост, чувство на умора и апатия, раздразнителност и влошаване качеството на живот.

Връзката между съня и настроението е наблюдавана от редица изследователи и учени. Доказано е, че хората, страдащи от безсъние, по-често страдат от депресия и тревожност от тези, които спят нормално. Те са 10 пъти по-склонни да отключат клинична депресия и 17 пъти по-предразположени към случаи на клинична тревожност. Колкото повече човек изпитва безсъние и колкото по-често се събужда през нощта, толкова по-големи са шансовете за развитие на депресия.

Връзката между съня и психичното състояние е сложна, тъй като нарушеният сън може да доведе до емоционални промени и други психични състояния, но тези състояния също могат да засилят или допълнително да нарушат съня.

За да се избегне попадането в тази ситуация, необходимо е да се възстанови балансът на невротрансмитерите, които комуникират информацията между отделните области на нервната система и мозъка. Relaxophytol на топ цена премахва пречките пред работата на нервомедиаторите, което води до чувство на психичен комфорт и спокойствие.

Как действа Релаксофитол на капсули?

Релаксофитол за нормална нервна система и психична функция на топ цена помага за регулиране на съня.Загубата на сън и нарушенията на съня са сред най-честите здравословни проблеми. Проучванията съобщават, че приблизително 30% до 40% от възрастните имат проблеми със заспиването или продължителността на дълбокия непрекъснат сън. Безсънието се открива при oколо 70% от пациентите, посещаващи клиники за спешна помощ. Хроничната загуба на сън има сериозни последици за здравето, работата и безопасността. Тревожните и стресови разстройства представляват редица състояния, които включват обща тревожност, панически атаки, посттравматично стресово разстройство, обсесивно-компулсивен синдром и социални фобии. Всички те водят до нарушения на съня и пречат на когнитивните функции. Тук на помощ може да дойде Релаксофитол капсули на супер цена.

Когнитивните и поведенчески разстройства, свързани с тревожността, често са резултат от ниски нива на инхибиторните невротрансмитери GABA и серотонин и повишено освобождаване на глутамат.

Невротрансмитерите GABA (гамааминомаслена киселина) и глутаматът участват в патофизиологията при нарушения на съня и настроението: публикуваните данни сочат за увеличаване на освобождаването на глутамат и дефицит на GABA при страдащите от безсъние. Гамааминомаслената киселина (GABA) има релаксиращи свойства, докато глутаматът има възбуждащ ефект.

Другият нервотрансмитер, който оказва съществено влияние върху нормалната психична функция, се нарича серотонин. Серотонинът въздейства върху всяка част от тялото Ви, от емоциите до двигателните Ви умения. Серотонинът се счита за естествен стабилизатор на настроението. Научното наименование на серотонин е 5-хидрокситриптамин, или 5-НТ. Серотонинът се използва за предаване на съобщения между нервните клетки, смята се, че е активен в свиването на гладките мускули и допринася за спокойствието и щастието, наред с други неща. Като предшественик на мелатонина, той помага за регулирането на циклите на съня и събуждането.

Многогодишната ароматна билка маточина (Melissa officinalis) се използва като лечебно средство повече от две хилядолетия. Традиционно се употребява за облекчаване на разнообразни оплаквания, които протичат от нарушено състояние на нервната система, заради нейните успокоителни, спазмолитични и антибактериални свойства. Приемът на маточина, в комбинация с другите съставки в Релаксофитол на капсули, който при нас е на страхотна цена, подобрява качеството на съня при хора със смущения. Някои изследвания показват, че приемът на Relaxophytol с маточина намалява симптомите при хора с тревожни разстройства.

Редовният прием на Релаксофитол на капсули на супер цена увеличава спокойствието и бдителността при възрастни, поставени под психически стрес. Същевременно с това маточината в състава на тази хранителна добавка намалява тревожността и подобрява паметта и бдителността по време на умствено натоварване и елиминира симптоми като нервност или раздразнителност.

Релаксофитол за нормална нервна система и психична функция на топ цена оказва положително влияние върху настроението и общата виталност.Двата компонента в химичния състав на маточината, които имат свойството да влияят въру нервната система, са розмариновата киселина и хидроксицинамова киселина. Добрите резултати на Relaxophytol капсули за Нормална Нервна Система и Психична Функция са вследствие от комбинирания механизъм на действие на тези два компонента, който предизвика синергичен ефект, действащ върху две цели: нормализира хиперактивната възбудителна мозъчна система, наблюдавана по време на стресови състояния, като повишава нивата на GABA, подтискайки отделянето на глутамат. Това може да обясни клиничния ефект на двете съединения върху намаляването на тревожността и последващото облекчаване на нарушенията на съня.

Витамин В6 (пиридоксин) от състава на Релаксофитол е важен за нормалното развитие на мозъка и за поддържане на нервната система и имунната система. Пиридоксин, или витамин В6, е от съществено значение за синтеза или метаболизма на практически всички невротрансмитери (химикали, които помагат за предаване на съобщения в ЦНС), в това число на серотонин и GABA. Недостигът на пиридоксин причинява симптоми като умора, нервност, раздразнителност, депресия, безсъние и затруднения с ходенето. В допълнение, виене на свят, неврит, невралгия и синдром на карпалния тунел (загуба на чувство или щифтове и игли в ръцете, причинени от подуване на съединителната тъкан в китката, която притиска нервите) също се свързват с недостига на витамин В6. Relaxophytol (Релаксофитол Хапчета за Нервна Система​) осигурява здравословно количество Витамин B6, който, в комбинация с останалите естествени съставки, гарантира минимилизиране на тези симптоми и усещания.

Griffonia simplicifolia е малък зелен храст, който вирее естествено в Западна Африка. Основният активен компонент в химичния състав на екстракта от Griffonia simplicifolia, който съставлява значителна част от Релаксофитол Хапчета за Нервна Система​, е 5-HTP, непосредственият биологичен предшественик на серотонин и мелатонин. Тялото произвежда серотонин чрез серия от химични стъпки, започвайки от аминокиселината L-триптофан. Един от химикалите по пътя на трансформирането на L-триптофан в серотонин е именно ценната аминокиселина 5-HTP. 5-HTP е едно от най-ефективните вещества за увеличаване на нивата на серотонин, който е известен като „нервотрансмитерът на щастието“.

Магнезият, включен и в съдържанието на Релаксофитол, също играе критична роля в работата на мозъка и настроението, а ниските нива са свързани с повишен риск от депресия. Магнезият е стар домашен лек за всичко, свързано с чувството на тревожност, апатия, депресия, главоболие, несигурност, раздразнителност и неспокойствие. Стресът допълнително може да причини дефицит на магнезий. Както е при други минерали, стресът ни кара да изразходваме депата си с магнезий.

Съществува теория за взаимовръзка между нивата на стрес и депресията, а именно, че хроничният стрес води до излишък на кортизол, което води до продължаващ стрес и дори до депресия и невротоксичност. Магнезият може да потисне способността на хипокампуса да стимулира освобождаване на хормона на стреса. В допълнение, магнезият може да действа на кръвната мозъчна бариера, за да предотврати навлизането на хормони на стреса в мозъка. Всички тези причини са причината Релаксофитол Хапчета за Нервна Система​ да включва магнезий в своята уникална формула.

Препоръчителен прием: 2 капсули дневно (1 капсула на обяд около един час преди хранене и 1 капсула вечер преди лягане).

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в една доза (1 капсула) Стойност %ПДД

Тримагнезиев дицитрат

   от който Магнезий

406,25 мг

65 мг

**

**

Маточина (Melissa officinalis) екстракт

   от които Розмаринова киселина

   и Хидроксицинамова киселина

300 мг

33 мг

58,5 мг

**

**

**

Грифония симплицифолия (Griffonia simplicifolia)

   от които 5-хидрокситриптофан

75 мг

73,5 мг

**

**

Пиридоксин хидрохлорид

   от които Витамин B6

6,68 мг

5 мг

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: магнезиев стеарат, микрокристална целулоза, малтодекстрин.

Важно: Не използвайте, ако приемате антидепресанти или успокояващи лекарства. Да не се използва при бременност и кърмене. Не е подходящ за деца под 12 години. Не употребявайте, ако сте свръхчувствителни към някоя от съставките. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на тъмно и сухо място при температура 15–25°С. Поради природния характер на съставките е възможна вариация или промяна в цвета.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™