Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Saccharomyces Boulardii + MOS 30/90/180 вегетариански капсули | Jarrow Formulas

Saccharomyces Boulardii + MOS 30/90/180 вегетариански капсули | Jarrow Formulas
Saccharomyces Boulardii + MOS 30/90/180 вегетариански капсули | Jarrow Formulas
Saccharomyces Boulardii + MOS 30/90/180 вегетариански капсули | Jarrow Formulas
40.00 лв
Код на продукта : Saccharomyces Boulardii + MOS vcaps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 30
Цена на доза: 1.33 лв.

* Вид опаковка:
 
Бърза поръчка
Saccharomyces Boulardii + MOS 30/90/180 вегетариански капсули | Jarrow Formulas

Saccharomyces Boulardii + MOS 30/90/180 вегетариански капсули | Jarrow Formulas

 • Нормализира чревната микро-флора
 • Против диария
 • При синдром на раздразненото дебело черво
 • Полезен съвместно с прием на антибиотични препарати
 • Има антибактериално действие
 • Силен антиоксидант
 • Влияе благоприятно при колит
 • Подобрява храносмилателната функция
 • Saccharomyces Boulardii + MOS 30/90/180 капсули е на изключителна цена от Jarrow Formulas

Saccharomyces Boulardii + MOS от Jarrow Formulas има пряко антагонистично действие по отношение на много видове патогенни и условно-патогенни микроорганизми.

Какво знаем за Saccharomyces Boulardii?

Saccharomyces boulardii са наречени в чест на френския учен Хенри Буларди (Henri Boulard), който ги е отделил в Индокитай от някои тропически плодове след като забелязал, че обвивката на тези плодове се използва от местното население за лечение на диспепсични заболявания. 

Като хранителна добавка Saccharomyces Boulardii + MOS на вегетариански капсули от Jarrow Formulas на специална цена се използва в качеството на пробиотик. Негово качество, отличаващо го от останалите пробиотични средства (в това число от бифидо- и лактобактериите и ентерококите), се явява резистентността към киселата среда на стомаха. Той не се разрушава под въздействие на стомашния сок и, приемани орално, попада изцяло в червата. Не прониква извън пределите на чревната тръба в мезентериалните лимфни възли и другите органи и не предизвиква хистологични изменения в чревната лигавица. 

Как действа Saccharomyces Boulardii + MOS на капсули?

Saccharomyces Boulardii + MOS капсули на Jarrow Formulas увеличава ферментативната функция на червата, провокирайки активност на дизахаридите на техния епител: лактаза, захарозо-алфа-глюкозидаза и малтаза. Той има пряко антагонистично действие по отношение на много видове патогенни и условно-патогенни микроорганизми: Candida krusei, Candida pseudotropicalis, Candida albicans, Clostridium difficile, Gardia lambliae, Klebsiela spp., Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Salmonellа typhimurium, Shigella spp., Entamoeba histolytica и други. Продуктът е много ефективен за понижаване на тежестта и продължителността на остра инфекциозна диария при децата. Той съдейства за възстановяване на нормалната микро-флора на чревния тракт, оказва изразено етиопатогенетично антидиарийно свойство. Има антимикробно действие, задържа растежа на патогенни микроби и гъбички, които нарушават микробиоценозата на чревния тракт.

Saccharomyces Boulardii + MOS на изгодна цена намалява честотата на страничните ефекти от агресивната химиотерапия и от прием на антибиотични препарати.

Saccharomyces Boulardii + MOS на страхотна цена усилва неспецифичната имунна защита, вследствие на увеличаване на продукцията на имуноглобулини. Употребата на все по-нови антибиотици, имуносупресори, химиотерапевтични препарати, хормонално-активни средства неизбежно води до нарушение на чревната микробиоценоза и отслабване на механизмите на имунна защита. Saccharomyces Boulardii + MOS на Jarrow Formulas намалява честотата на страничните ефекти от агресивната химиотерапия и от прием на антибиотични препарати. Той има пряко и опосредствано антитоксично действие, като свързва микробните токсини, намалява чревната секреция на вода и електролити при секреторна диария. Стимулира ферментативната активност на храносмилателните ензими и има противовирусни свойства, а способността да потиска растежа на гъбички от рода Candida може с успех да се използва при гъбична контаминация на червата. Препятства генерализацията на гъбички С. albicans в кръвта, лимфните възли и далака. Антитоксичнто му действие, както и неговата способност да свързва бактериалните цито- и ентеротоксини усилва антимикробния ефект, а като самостоятелен механизъм може да е полезен при хранителни токсикоинфекции. Трофичното му имуномодулиращо действие е обусловено от способността да синтезира полиамини (спермин, спермидин), които стимулират активността на храносмилателните ензими в тънкото черво. Опосредстваната противовирусна активност на Saccharomyces Boulardii + MOS е свързана със свойството му да повишава местната имунна защита, а също така да усилва синтеза на IgA.

Още ползи при прием на Saccharomyces Boulardii + MOS:

 • Помага при остри хронични инфекции
 • При чревна дисбактериоза
 • Благоприятства имунната защита
 • Потиска растежа на гъбички
 • Срещу чревни колики
 • Saccharomyces Boulardii + MOS 30/90/180 капсули от Jarrow Formulas на топ цена стимулира моториката на червата
 • Използва се срещу паразити
 • Полезен при гастрит, колит
 • При гадене, повръщане, хълцане
 • Действа при гинекологични проблеми

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно, за предпочитане с вода.
Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 30/90/180

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Saccharomyces Boulardii 5 милиарда жизнеспособни клетки
Bio-MOS® [извлечени от S.cerevisiae, вид МананОлигоЗахариди] 200 мг **

 

 

 

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.
Други съставки: калциев фосфат, магнезиев стеарат (растителен произход), силициев диоксид, витамин С. Капсулата се състои от хидроксипропилметилцелулоза.
Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™