Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

8 съвета как да управляваме времето си?

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Забавни | Все още няма коментари. | 1473 прегледа на този пост

Съдържание на 8 съвета как да управляваме времето си?


Времето е кратко, затова трябва да сме по-ефективниПовечето хора са недоволни от факта, че денонощието е 24 часа, понеже това време въобще не им стига. Като се взима под внимание и фактът, че трябва да се спи, за какво може да ти стигне един ден? Общо взето почти за нищо, а има хора, които смятат, че 24 часа са много. Как обаче да бъдем по-ефективни и да успяваме да свършим всички неща за деня? Ще Ви дадем няколко съвета, които да Ви помогнат да си организирате времето така, че да не се налага денонощието да става 32 часа.

Ето нашите съвети!

  1. Номер едно е ставането рано сутрин, което означава, че трябва и да се ляга рано. Ако станете сутринта в 8, ще можете да свършите много повече неща, отколкото ако ставате по обяд или след това, все пак има различни режими на спане.
  2. Продължаваме със самоорганизиране на времето. Не е срамно да си правите план, та как без план? Вземете едно листче и химикалче и надраскайте какво трябва да свършите през деня, кое е с приоритет и кое може да се свърши и по-късно.
  3. Номер три, естествено, е ограничаването на загубата на време. Как да стане това ли? Забравете за социалните сайтове, слушането на музика, гледане на клипчета и дълги разговори по телефона, е, освен ако не е належащо.
  4. Продължаваме със съветите. Поставяйте си изпълними задачи за деня. Не може да искате да свършите 1000 неща, а да имате само два часа. Преди да определите какво искате да свършите, трябва правилно да прецените времето за всяко едно нещо. Ако си поставите много задачи за кратко време, единственото, което ще постигнете, е да започнете да се депресирате от това, че нищо не се получава.Трябва да се по-организирани
  5. Освен всичката работа не забравяйте, че трябва да има и почивка. Не може да бягате от задача на задача и да бъдете бързи и ефективни, ако не си починете малко и не хапнете. Не става само с работа, трябва и почивка!
  6. Не трябва да губите ентусиазма си, колкото и зле да Ви се вижда положението, ако загубите стимула си, всичко ще става бавно и с много усилия. Когато човек е щастлив и ентусиазиран, всичко става по-лесно, а и изглежда много по-добре.
  7. Естествено, накрая на мъките трябва да седнете и да осмислите всичко, което сте направили и ако не сте доволни, то трябва да се замислите, че винаги може да е по-зле. Винаги трябва да бъдете доволни от себе си, защото винаги ще има кой да е недоволен от Вас.
  8. Накрая на тежкият ден просто излезте навън и отдъхнете или релаксирайте по Вашия любим начин: гледане на филм, слушане на музика, говорене с приятели. След всеки един тежък ден трябва да има и подходящо отдъхване.
    Надяваме се, че нашите съвети ще Ви помогнат да направите деня си една идея по-поносим. 
8 съвета как да управляваме времето си? Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™