Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP 40 таблетки | Webber Naturals

Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP 40 таблетки | Webber Naturals
Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP 40 таблетки | Webber Naturals
Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP 40 таблетки | Webber Naturals
35.76 лв
Код на продукта : Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP 40 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 20
Цена на доза: 1.79 лв.
Размер на доза: 2 таблетки

 
Бърза поръчка
Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP 40 таблетки | Webber Naturals

Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP 40 таблетки | Webber Naturals

 • За по-спокоен и здравословен сън
 • Намалява тревожността и увеличава стресоустойчивостта
 • При безсъние и трудно заспиване
 • Елиминира последиците от нездравословния сън
 • Осигурява добра почивка на организма във времето за сън
 • Подобрява състоянието на нервната система
 • Притъпява безпокойството, увеличава щастието
 • Мелатонин плюс Л-Теанин и 5-HTP 40 таблетки е на чудесна цена от Webber Naturals

Какво знаем за Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP?

Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP от Webber Naturals съдържа мелатонин, който регулира цикличността на бодърстване-сънВсички ние знаем колко важен е крепкият здравословен сън. На организма му е необходимо достатъчно сън за ефективния растеж и възстановяване на мускулите. Сънят е времето, когато тялото ни и мозъкът ни се намират в състояние на покой. Съответно недостигът на сън се отразява негативно върху здравето ни, производителността ни и продуктивността ни както по време на тренировки, така и в обикновеното ни ежедневие.

Натоварването от работата, семейните задължения, финансовите проблеми, движението и стресът – това са неща, с които повечето от нас се сблъскват всеки ден. Рецептите за лекарствените препарати, които трябва да подобрят състоянието ни при тревожност, настроението ни и съня ни са много. Проблемът е в това, че това са наркотици, приемът на които е много рискован. Те са много „обсебващи“, така да се каже, и общите им странични ефекти са свързани със световъртеж, сънливост, нарушения в координацията.

Но Webber Naturals предлага безопасна алтернатива, създадена на основата на натурални компоненти – Мелатонин плюс Л-Теанин и 5-HTP на таблетки – хранителна добавка, която ние от Biomall.bg предлагаме на много атрактивна цена.

Как действа Мелатонин плюс Л-Теанин и 5-HTP на таблетки?

В съдържанието на добавката Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP 40 таблетки производителят Webber Naturals включва, разбира се, мелатонин – хормонално вещество, което регулира биологичните ритми на човека. По принцип този хормон се синтезира от ендокринната система – от епифизата, от която попада в кръвта и влияе върху системите в организма. Но не винаги количеството му е достатъчно. Как въздейства мелатонинът като компонент от хранителната добавка Мелатонин плюс Л-Теанин и 5-HTP 40 таблетки?

 • Подобрява работата на ендокринната система и нормализира налягането
 • Ускорява възстановяването и облекчава заспиването
 • Повишава образуването на антитела и забавя стареенето
 • Възпрепятства затлъстяването и понижава следтренировъчния стрес
 • Укрепва имунния статус
 • Облекчава различни видове главоболие

Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP на неповторима цена помага при проблеми със съня - безсъние, трудно заспиване, тревожност и безпокойство преди сън

При спортистите често се появяват проблеми със съня. Високите натоварвания възбуждат нервната система, а да заспим в такова състояние е просто невъзможно. „Не спя добре след тренировка“ или „Как мога да заспя по-бързо?“ може да се чуят често от спортистите. Един бърз начин за заспиване е използването на добавката Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP под формата на таблетки. Продължителният и спокоен сън ще позволи да се възстановите по-бързо и да сте готови да тренирате усилено.

Следваният помощник за добрия сън в състава на продукта е Л-теанин. Това е един природен релаксант, който не предизвиква привикване и дневна сънливост, помага да се избавите от нервното напрежение и тревогите, с което облекчава заспиването, съня, позволява на организма да си почине. Хроничните нарушения на съня като дългото заспиване, честите нощни и ранни пробуждания влияят съществено на качеството на живот, предизвикват прекалена сънливост в неподходящо време, освен това провокират и затлъстяване, захарен диабет, хипертония и други сърдечно-съдови патологии. Затова Ви съветваме да изберете да подобрите съня си с Мелатонин плюс Л-Теанин и 5-HTP таблетки.

Тази хранителна добавка ще Ви помогне и в борбата със стреса. По природа L-теанин е аминокиселина, която прилича на глутамата – невромедиатор на централната нервна система отговорен за предаването на импулсите между всички нервни клетки. Прониквайте през хематоенцефаличната бариера, Л-теанин способства активирането на мисловните процеси, стимулира синтезацията на „хормона на щастието“ допамин и така повишава настроението и устойчивостта към стрес.

Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP на Webber Naturals подобрява възстановяването на организма след сън, повишава енергията, подобрява настроението

Стресът се съпровожда със свиване на кръвоносните съдове и повишаване честотата на сърдечните съкращения. Въздействайки на вегетативната нервна система, Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP 40 таблетки на топ цена помага в справянето със силното сърцебиене и предотвратява повишаването на артериалното налягане.

За много хора промяната в сезоните е изпитание за организма им. Добавката ще понижи зависимостта Ви от метеорологичните условия, ще помогне да преодолеете сънливостта и ще повиши умствената Ви активност в периода на климатичните колебания.

Освен това като хранителна добавка този продукт ще Ви помогне да преодолеете тревогата и да се подобри работата на мозъка Ви. основната причина за развитие на тревожните разстройства и депресиите е нарушението на метаболизма на допамин и серотонин в главния мозък. Проведени изследвания доказват, че Л-теанин способства увеличаването на синтеза на медиаторите и оказва понижаващо тревожността и повишаващо настроението въздействие.

За хората, които страдат от излишна тревожност, е особено важно свойството на Мелатонин плюс Л-Теанин и 5-HTP от 40 таблетки да успокоява, като едновременно с това не предизвиква сънливост, а обратното – увеличава активността на ЦНС и помага да се справите с ежедневните си дейности. Тази добавка е ценна за хора, прекарали мозъчен инсулт. Активизацията на процесите в нервната система способства възстановяването на речта и паметта.

Още едно прекрасно качество на този продукт е, че подпомага за удължаването на живота. Л-теанин е мощен антиоксидант, с което оказва противораково действие, възпрепятства развитието на хипертония и атеросклероза, понижава вероятността от възникване на съдови катастрофи като инфаркт и инсулт, които са сред основните причини за смъртност.

За пълноценен живот на преклонна възраст яснотата на ума е много важна. Свойствата на Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP от Webber Naturals оказват положително влияние и при болест на Алцхаймер.

Мelatonin Plus L-Theanine + 5-HTP на специална цена подобрява качеството на съня, осигурява продължителен сън без нощни пробуждания

Другият главен герой в композицията на Мелатонин плюс Л-Теанин и 5-HTP от 40 таблетки, както се вижда и от самото име на добавката, е 5-HTP – аминокиселина, която се среща в природата. Това е предшественик на невротрансмитера серотонин. А също е и междинно вещество в метаболизма на триптофана – една от най-важните аминокиселини за човешкия организъм.

5-хидрокситриптофат не само че е предшественик на серотонина, от него се образува и мелатонинът. Както казахме, той е регулатор на циклите на сън-бодърстване. Осигурява естественото заспиване, затова веществото може да нормализира съня. Какви още качества притежава?

 • Повишава доброто настроение
 • Понижава агресивността
 • Намалява вълнението
 • Потиска апетита
 • Увеличава прага на болката
 • Облекчава симптоматиката при болестта на Паркинсон, при мигрена и главоболия

5-HTP оказва положително влияние върху продължителността и качеството на съня. Това е така, тъй като аминокиселината потиска REM (бързата фаза на съня) с последващ откат и това води до увеличаване яркостта на съня в сутрешните часове. Увеличавайки концентрацията на серотонин, предизвиква по-дълбок и спокоен сън.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки преди лягане с прием на храна. Консултирайте се с лекар при използване на добавката повече от 4 седмици!

Дозировка: 1 таблетка за дъвчене

Дози в опаковка: 40

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Suntheanine® L-теанин 100 мг **
L-5-HTP 15 мг **
Мелатонин 1.5 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Декстроза, захароза, стеаринова киселина, ксилитол, естествени аромати (манго, праскова), магнезиев силикат, силициев диоксид, лимонена киселина, естествен цвят (портокал).

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, захар, сол, мая, пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, миди, ядки, животински продукти, ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™