Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Lithium Orotate 5 мг 60 капсули | Swanson

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Хранителни добавки и продукти | Все още няма коментари. | 1226 прегледа на този пост

Съдържание на Lithium Orotate 5 мг 60 капсули | Swanson


Това е информативна статия! Този продукт не се предлага!

Литиев Оротат 5 мг Капсули Топ Цена | Swanson

  • Мощен антиоксидант
  • Предпазва мозъка от развитие на психически разстройства
  • Предпазва организма от стареене
  • Литиев Оротат 5 мг на капсули е на топ цена от Swanson

Какво знаем за Литиев Оротат?

Литиевият оротат се състои от оротна киселина (съединение, произведено по естествен път в тялото) и литий (алкален метал). Литийят присъства в храните, главно в зърнените храни и зеленчуците. Той е добавен към списъка на Световната здравна организация с хранителни основни микроелементи.

Литиевият оротат се използва при импулсивно агресивно поведениеЛитият се разглежда като невропротективен агент. Изследва се при някои невро-дегенеративни нарушения, а именно: болест на Алцхаймерамиотрофична странична склероза и болест на Паркинсон. Доказано е, че нарушава гликоген синтазата киназа-3, ключов ензим, отговорен за развитието на амилоидни плаки и неврофибриларни заплитания, свързани с болестта на Алцхаймер.

Lithium Orotate 5 мг 60 капсули на идеална цена от Swanson е напълно натурален продукт, който помага при биполярно разстройство, предотвратява стареенето на мозъка, като и го защитават от токсини.

Как действа Литиев Оротат на капсули?

Литиевият Оротат е естествено съдържащ се в минарални соли, както калия, и е нещо, от което всеки има нужда за доброто психическо и физическо здравеЛитиев Оротат 5 мг капсули на страхотна цена от Swanson ще запълни всякакъв дефицит на литий в организма Ви. Литият се класифицира като основен микроелемент, което означава, че е необходим за здравето на всеки един от Вас.

Литиев Оротат на топ цена предпазва организма от стареене.За да може тялото Ви да използва литий, е необходима транспортна молекула, която трябва да го транспортира. Това е витамин В-13 (оротна киселина), съединение, което тялото Ви произвежда по естествен път. Литият помага за управление на психични разстройства, като засилва активността на химическия пратеник в мозъка.

Проучвания показват, че ефектите на лития за стабилизиране на настроението са резултат от способността му да увеличава скоростта на неврогенеза (производството на нови мозъчни клетки). Благодарение на лития невронните стволови клетки произвеждат нови неврони, паметта и настроението функционират, както е проектирано. Разпадането на неврогенезата обаче причинява разстройства на настроението.

Литият работи и за защита на мозъка Ви. Доказано е, че литиевият оротат е невропротективен и засилва когнитивната функция. Той повишава BDNF (невротрофичен фактор, получен от мозъка) и това е от съществено значение за поддържането на правилната мозъчна функцияЛитиевият оротат също притежава способността да потиска действието на гликоген синтаза киназа-3, която участва във вътреклетъчната сигнализация. Литиев Оротат на капсули инхибира зависимата от калций стимулация на проапоптотичните сигнални пътища. Това означава, че помага да се намали скоростта на клетъчната смърт.

Литият повишава имунната система и осигурява силна защита срещу някои видове вредни организми. Ефектите на литиевия оротат да стимулира имунната система се дължи на способността му да намалява производството на простагландини. Простагландините са съединения, които причиняват системно подуване и зачервяване на тялото.

С напредване на възрастта всички Вие се сблъсквате с някакъв вид когнитивно увреждане. По-просто казано, паметта Ви може да се влоши или да почувствате объркване. Въпреки че е често срещано и нормално, може да предприемете някои стъпки, за да поддържате мозъка си здрав, докато остарявате. Тъй като литиевият оротат също е антиоксидант, като се има предвид, че той помага за противодействие на ефектите от свободните радикали в мозъка и тялото, литийят може да насърчи дълголетието и да предпази организма от преждевременно стареене.

Lithium Orotate 5 мг 60 капсули | Swanson Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™