Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

L-Carnosine 500 мг 60 капсули | Swanson

L-Carnosine 500 мг 60 капсули | Swanson
L-Carnosine 500 мг 60 капсули | Swanson
L-Carnosine 500 мг 60 капсули | Swanson
90.00 лв.
Код на продукта : L-Carnosine 500 mg 60 Capsules
Тегло: 0.74 kg
Наличност : По заявка

Цена на доза: 1.5 лв.

Продуктът не е наличен

Категории



Л-Карнозин 500 мг 60 капсули | Swanson

 • Повишава физическата работоспособност и издръжливостта
 • Премахва умората
 • Подобрява качеството на физическите упражнения и натоварвания
 • Предпазва клетките от увреждане
 • Помага за ефективна детоксикация
 • Повишава качеството на имунитета
 • L-Carnosine 500 мг 60 капсули на топ цена от Swanson има антиоксидантна активност
 • Притежава подмладяващо въздействие
 • При разстройства на нервите и болести на нервната система

Какво знаем за L-Carnosine?

Л-Карнозин представлява вещество – дипептид, формиран от остатъците на аминокиселините хистидин и бета-аланим. В пикова концентрация това вещество се съдържа в скелетните мускули, но присъства и в тъканите на главния мозък и сърдечния мускул. Л-Карнозин станал първият от откритите от учените биогенни пептиди. Открит е през 20 век.

Изследователите, които изучавали здравето на спортистите, дълго време не можели да си обяснят едно явление. Логично е да се предполага, че при физически натоварвания при човек с развита мускулатура се произвеждат много млечни киселини и други метаболити. При такива условия спортистите би следвало по-бързо да се изморяват от упражненията, отколкото нетренираните хора. В действителност, ситуацията е противоположна: атлетите лесно понасят повишените натоварвания и се уморяват бавно. Отговорът се оказал Л-Карнозин, съдържащ се в главния мозък и мускулатурата. Този елемент не позволява да се натрупват вредни продукти от обменните процеси, което повишава издръжливостта на човека. Учените още открили, че Л-Карнозин удължава младостта и притежава и други полезни ефекти. Поради тази причина Swanson създаде и хранителната добавка L-Carnosine 500 мг 60 капсули, която е на уникална цена.

Как действа Л-Карнозин на капсули?

Основно добавка L-Carnosine 500 мг 60 капсули може да се използва в професионалния спорт. За атлетите в тежка категория и културистите, той е ценност, тъй като осигурява следните биологични ефекти върху човешкото тяло:

 • Повишава издръжливостта при анаеробните натоварвания
 • Увеличава общата работна мощност на тренировките
 • Намалява времето, необходимо за отдих

Л-Карнозин от 500 мг 60 капсули осигурява защита на мускулите при увеличени физически натоварвания и повишава тяхната трудоспособност. Под действието на този продукт бързо се усилва съкращаването на изморените мускули, а по-късно се достига по-дълготрайна мускулна дейност. Също така при регулярен прием на тази хранителна добавка организмът на спортиста по-бързо се възстановява след травми. Увеличава физическите възможности, особено в екстремни ситуации. В спортния организъм L-Carnosine 500 mg 60 capsules действа по следния начин: предотвратява натрупването на отпадъчни химични продукти при занимания с висока интензивност. Те водят до нарушение на киселинно-алкалния баланс в мускулните клетки и развиването на умора. Теоретично, при задържането на високи pH нива се увеличава и времето и качеството на тренировките. Л-Карнозин на капсули е полезен и за хора, които са подложени на значително физическо напрежение в работата си. Това е ефективно средство за бързото снемане на умората и намаляването на изтощението. Хранителната добавка помага на организма да се възстанови след преживян стрес и извънредно големи физически натоварвания.

Използването на L-Carnosine от 500 мг 60 капсули от Swanson се препоръчва и с цел подмладяване на организма. Тези действия на веществото Л-Карнозин са потвърдени както чрез експериментални начини, така и с отзивите на реални хора. Има изследвания на действието на веществото, които сочат, че удължава живота с 20%, подмладява външния вид и повишава активността. Хората, употребяващи хранителната добавка, ще изглеждат по-млади. Противодействието срещу стареенето продуктът оказва чрез следните свойства:

 • Защитава белтъците от гликозилиране (окисляване на глюкоза) – този процес води до това, че протеините се свързват кръстосано, с което се нарушава функционирането на клетките. При увреждането на клетките може да възникне хипертония и еректилна дисфункция. Под удара на окислението на глюкозата може да попадне и колагенът. Тогава съдовете отслабват, в резултат на което върху кожата се появяват забележими бръчки. Този процес може да засегне и органите на зрението, вследствие на което да се развие катаракта, а също да засегне и главният мозък, с което да се предизвика старческо понижаване на паметта и дегенеративни заболявания. Л-Карнозин от 500 мг на капсули е като „ловец” за глюкозата, благодарение на което предотвратява гликолизирането. Също така веществото стимулира и работата на протеазите. Те разграждат гликолизираните белтъци, като с това предотвратяват загиването на клетките. Съдържанието на захар и инсулин в кръвта се понижава, което защитава тъканите от излишната глюкоза.
 • Защита от тежките метали – L-Carnosine 500 мг на 60 капсули на супер цена изхвърля от тялото ензимните отрови живак, арсен, кадмий и олово. Освен това прочиства организма от желязото, цинка и медта, които са прооксидантни метали и предизвикват окисляването на клетките. Л-Карнозин образува връзки с вредните метали и ги премахва от организма с урината и жлъчните сокове.
 • Защитава молекулите и клетките от окисленията на АФК – молекулите на активните форми на кислород са най-токсичните от всички, които се образуват в организма на съвременния човек. Капсулите Л-Карнозин 500 мг неутрализират вредата от всички форми на АФК, включително и свободните радикали на кислород, нерадикалните АФК и пероксидното окисляване на липидите. Това е причината веществото да бъде наричано супер антиоксидант.

Като хранителна добавка L-Carnosine 500 мг на 60 капсули на Swanson оказва благотворно влияние върху сърцето и съдовете, като нормализира циркулацията на кръвта. Продуктът подобрява зрението, премахва напрежението в очите и предотвратява развиването на различни очни болести. Привежда в норма стомашната киселинност, което е важно при язвена болест. Има силни противовъзпалителни действия, които осигуряват бързо регенериране на увредените тъкани. Повишава работоспособността, нормализира общото състояние и стимулира по-доброто настроение.

Л-Карнозин 500 мг на капсули има антиоксидантно въздействие, благодарение на което спира образуването на свободните форми на кислород. Така тази хранителна добавка помага на организма да противодейства на различни болести. При заразяване с вирус човекът оздравява по-бързо, ако приема този продукт. Антиоксидантните му свойства също така помагат на тялото по-скоростно да се справи с последиците от отравяне. L-Carnosine 500 mg капсули ефективно премахва отпадъчните продукти, металите и вредните елементи, проникнали в тялото от външната среда. Това е един своеобразен „филтър” за организма. Същевременно, при прием се модулира и активността на имунитета, организмът получава защита, която му позволява самостоятелно да се съпротивлява на действието на вирусите и инфекциите. Тъй като Л-Карнозин от 500 мг от 60 капсули нормализира работата на централната нервна система, се препоръчва неговият прием за профилактика на нервни разстройства.

Оказва благоприятно действие при епилепсия и аутизъм, подобрява речниковия запас, паметта, координацията и концентрацията. Също така допринася и за деактивиране на белтъците, които се образуват при болестите на Алцхаймер и Паркинсон, а освен това спира тяхното производство изобщо. L-Carnosine от 500 mg на капсули се бори и с депресията, като понижава активността на ензима, който окислява невромедиаторите на мозъка и затруднява преминаването на нервните импулси.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1 до 2 пъти дневно с вода.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД

Right Age® Carnosine

(Л-карнозин)

500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, калциев лаурат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™