Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Holista Health

Holista е компания, която се занимава с производството на наистина висококачествени продукти. Те се изготвят от изпитани суровини, от добри доставчици, както и от самите производители.

С използването на производствените и преработвателните лаборатории и мощности, се гарантира качеството на хранителните добавки. Природните продукти, които се създават в Холиста надминават всички очаквания и са челни позиции в Канада. Отговарят на всички стандарти.

Holista Health разполага със специалисти, научен екип, който гарантира ефекта на всеки един продукт. Активните съставки подобряват здравето на човека, също така се грижи за неговата красота. Всички продукти, които се пускат на пазара се проверяват и тестват. За направата им се внимава изключително много.

Освен хранителни добавки Холиста разполага и предлага с различни кремове и козметика, които са напълни естествени, нежни и хипоалергенни. 

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
29.99 лв.
Витамин Е Restorativ (чисто масло) 28 000 IU x 28 ml I Holista Health Против бръчки и състаряване на кожата Срещу образуване на пигменти, старчески петна или лунички Защитава дермата от слън..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™