Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Aцид-А-Кал™ Формула 387 mg 90 capsules | Enzymatic Therapy

Aцид-А-Кал™ Формула 387 mg 90 capsules | Enzymatic Therapy
Aцид-А-Кал™ Формула 387 mg 90 capsules | Enzymatic Therapy
Aцид-А-Кал™ Формула 387 mg 90 capsules | Enzymatic Therapy
67.50 лв
Код на продукта : Acid-A-Cal Formula 90 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.5 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 23 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Aцид-А-Кал™ Формула 387 mg 90 capsules | Enzymatic Therapy

Aцид-А-Кал™ Формула 387 mg 90 capsules | Enzymatic Therapy

  • Постигане и поддържане на здравословни стойности на рН
  • Подобрява храносмилателните процеси
  • Повишава имунитета
  • Подобрява абсорбацията на калций
  • Подпомага освобождаването и усвояването на полезни вещества от храната
  • Антиоксидантно действие
  • Подобрява метаболизма на аминокиселините и протеините
  • Aцид-А-Кал™ Формула 387 mg 90 capsules е на супер цена от Enzymatic Therapy

Какво знаем за Aцид-А-Кал™ Формула?

Като хранителна добавка Aцид-А-Кал™ Формула 387 mg 90 capsules от Enzymatic Therapy на уникална цена спомага за достигане и поддържане на неутрална стойност на рН в организма, като комбинира цитрусови биофлавоноиди, важни витамини, минерали и киселинни съединения.

Човешкото тяло е 80% вода, поради което тя е един от най-важните му компоненти. В организма има определено киселинно-алкално съотношение, характеризиращо се с индикатора рН (потенциален водород). Стойността на рН зависи от съотношението между положително заредените йони (образуващи кисела среда) и отрицателно заредените йони (образуващи алкална среда). Тялото постоянно се стреми да балансира това съотношение, поддържайки стриктно определено ниво на рН. При нарушен баланс могат да възникнат много сериозни заболявания.

Тялото ни има слабо алкална среда, като се стреми да поддържа едно стабилно ниво на рН в много тесен диапазон: от 7,26 до 7,45. Дори лекото изменение на рН на кръвта, което надхвърля тези граници, може да доведе до заболявания. Поради неправилното хранене и консумирането на кисела храна, както и липсата на вода, се наблюдава подкисляване на организма. За да се намали концентрацията на киселина и да се отстрани от жизненоважни органи, организмът задържа вода, което неблагоприятно засяга метаболизма: той се износва по-бързо, кожата става суха и набръчкана. Освен това, когато тялото се подкислява, трансферът на кислород към органите и тъканите се влошава, не се усвояват добре минералите, а някои от тях като Ca, Na, K, Mg се отстраняват от организма. При това състояние, тъй като очевидно няма достатъчно алкални резерви, идващи отвън, тялото трябва да използва вътрешните си ресурси – калций, магнезий, желязо, калий. Резултатът е намаляване на хемоглобина, развива се остеопороза. Когато желязото от хемоглобина се използва за неутрализиране на киселинността, човек се чувства уморен. Ако за това се използва калцият, се появяват безсъние и раздразнителност. Поради намаляването на алкалния резерв на нервната тъкан умствената активност се нарушава.

Как действа Aцид-А-Кал™ Формула на капсули?

Acid-A-Cal Formula 90 capsules е хранителна добавка, която подпомага за поддържането на баланс между киселини и алкали в организма. Всяка доза дава на тялото киселинни съединения, витамини, минерали, цитрусови биофлавоноиди, които ще помогнат за постигането и поддържането на този баланс в здравословната зона. Това, от своя страна, ще осигури правилната абсорбация на калций в организма – най-важният минерал за регулиране на баланса на pH.

Всички регулаторни механизми на организма (включително дишането, метаболизма, производството на хормони) целят да балансират нивото на рН чрез отстраняване на отровните киселинни остатъци от тъканите на тялото, без да увреждат живите клетки. Ако нивото на рН стане прекалено ниско (кисело) или твърде високо (алкално), тогава клетките на организма се отравят със своите токсични вещества и умират. Значението на баланса на цялата тази система също така се подчертава от следния факт: за да се поддържа балансът между киселини и алкали, тялото взема калций от костите (нашата калциева банка) + магнезий, за да алкализира киселината.

Окисляващите съединения като амониев хлорид, бетаин хидрохлорид и калциев фосфат от Aцид-А-Кал Формула 90 капсули могат да помогнат за поддържането на балансирани нива на рН. Повечето от проблемите, свързани с нарушения на храносмилателните функции на организма, произтичат от нарушаване на киселинно-алкалния баланс в посока на прекомерната киселинност. Калцият притежава алкални свойства, неутрализира киселинността на вътрешната среда на организма. Продуктът може да е добър начин за справяне с проблемите на храносмилането и за предотвратяване последващо увреждане, когато те се появят.

Бетаин хидрохлорид е източник на солна киселина. Това съединение може да бъде от голяма полза за хора, страдащи от храносмилателни разстройства като хипохлорхидрия и дефицит на стомашна киселина. Бетаин хидрохлорид, съдържащ се в Acid-A-Cal Formula 90 capsules, намалява рН в стомаха, стимулира синтеза на солна киселина, бори се с бактериите и активира пепсиногена. Това е неактивен ензим, който се трансформира в биологично активния пепсин под влияние на солната киселина и подходящо рН. Той е необходим на организма, за да разгради белтъчините, които впоследствие да бъдат усвоени пълноценно. Освен това солната киселина има и други свойства, оказва антисептичен ефект, отговаря за абсорбцията на желязо и калций, инхибира бактериалния свръхрастеж и подпомага разграждането и усвояването на въглехидратите и мазнините.

Трабва да имаме предвид, че стомашната киселинност намалява с възрастта от стрес и от лекарства. Ниските нива на солна киселина в стомаха водят до много проблеми. Дефицитът на НСI, освен разстройствата на протеиновото храносмилане, също води до влошено усвояване на минерали (основно желязо и калций), както и на витамин В12 и фолиева киселина. Освен това имунитетът срещу патогени намалява, имунната система е отслабена и тялото е по-уязвимо от бактериален свръхрастеж. Това не е всичко, подходящо ниско рН на стомашния сок е необходимо за активиране на панкреатичните ензими, отговорни за храносмилането на мазнини и калций, така че всички нарушения в стомаха водят до допълнителни нарушения в други фази на храносмилането.

Aцид-А-Кал Формула 90 капсули на невероятна цена доставя тези съединения заедно с важни витамини, минерали и други природни съединения. Те подпомагат подържането на здравословни нива на pH. Почистването на тялото е ключът към баланса между киселини и алкали в организма и предотвратяване на много заболявания. Акумулиращите се токсини също нарушават баланса на pH в тялото ни, затова е много важно да се отървем от тях, ако искаме да сме в добро здраве. Когато балансът е нарушен, нивото на хормоните в тялото се променя и много от вредните токсини не се отстраняват от него. Ако искаме да възстановим алкалното равновесие на нашия организъм, трябва да се справим със стреса и да намерим емоционален баланс. Витамините и минералине ни дават много енергия ден след ден, алкализират, очистват и хидратират тялото.

Витамин С е един от най-известните и най-биологично активните витамини. Той участва в редица биохимични реакции и правилното протичане на много метаболитни процеси. Той е и един от най-силните антиоксиданти. Благодарение на своята специфична химическа структура има висока способност да неутрализира реактивните кислородни форми и предпазва клетките от оксидативен стрес. Витамин С увеличава наличието на хранителни вещества. Положително влияе особено върху абсорбцията на калций.

Биофлавоноидите са група химически съединения, принадлежащи към полифенолите. Те са вторични продукти на растителния метаболизъм. Особено цитрусовите плодове се характеризират с високо съдържание на биофлавоноиди. Тези съединения са оценени главно заради техните противовъзпалителни и антиоксидантни ефекти. Те работят синергично с витамин С, удължават неговата биологична активност в организма и засилват функциите му.

Aцид-А-Кал™ Формула 387 mg 90 capsules от Enzymatic Therapy на отлична цена е продукт, който ще помогне за постигането и поддържането на стойности на pH в здравословната зона. Това е от ключово значение за здравето и правилната абсорбация на калций в организма.

Препоръчителен прием: Приемайте 2 капсули 2 пъти дневно. Най-добре да се приема с храна. Не превишавайте препоръчваната доза.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (2 бр. капсули) Стойност %ПДД
Общо въглехидрати <1 гр <1%†
Витамин С (аскорбинова киселина от шипка) 100 мг 167%
Витамин В6 (като пиридоксин хидрохлорид) 50 мг 2500%
Калций (като калциев хлорид и дикалциев фосфат) 108 мг 11%
Магнезий (като магнезиев глицерофосфат) 11 мг 3%
Амониев хлорид 192 мг **
Бетаин HCI 192 мг **
Бъбрек (изсушен чрез замразяване, от говежди източник) 60 мг **
Биофлавоноиди (цитруси и лимон) 60 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, растителна капсула (хипромелоза), титанов диоксид, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки, изкуствени аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се употребява от деца на възраст под 18 години! Не използвайте, ако сте бременна, кърмите или ако страдате от язва или бъбречни заболявания! Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате каквито и да било лекарства, преди употребата на продукта! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™