Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Монодози

Производители
Категории
Пълен каталог

Идеално дозираното кафе е за тези, които ценят кафето. Кафето на дози (монодози) представлява ситно и фино смляно кафе на дози. Характерно за кафе дози e.s.e е, че дозираното кафе е толкова, колкото е необходимо за едно кафе. Филтър дозата се пресова много внимателно, след което тя е затворена плътно в индивидуална опаковка. Това е така, за да може кафето да запази своя вкус и аромат.

Има много предимства на хартиените дози кафе. Някои от тях са, че може да спестите доста време в приготвянето му. Само поставяте монодозата (хартиена доза) в кафемашината и получаване невероятно кафе с каймак и страхотен аромат. Подходящи за любителите на кафе по всяко време и на всяко място.

Ние ще Ви предложим богат избор от кафе на дози (дозети) на избрани марки с гарантирано качество. 

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT Caffe Gioia Argento Strong 10 бр. Кафе на дози
4.20 лв
Caffe Gioia Argento Strong 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Caffe Gioia? Компанията Caffe Gioia е водеща на световния пазар в произвеждането и продажбата на кафе. Тя е основана през 1981 годин..
SOLD OUT Caffe Gioia Bianca decaffeinata 10 бр. Кафе на дози
5.04 лв
Caffe Gioia Bianca decaffeinata 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е компания доказала се на световния пазар с високото качество на своите продукти. Занимава се от п..
SOLD OUT Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. Кафе на дози
5.04 лв
Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е световен гигант в произвеждането на кафени изделия под различна форма, наложила се на световния па..
SOLD OUT Caffe Gioia Verde Classica 10 бр. Кафе на дози
4.60 лв
Caffe Gioia Verde Classica 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia се занимава с производство на кафе с високо качество и успешно наложило се на световния пазар. Основана пре..
SOLD OUT Caffe Mauro Centopercento 10 бр. Кафе на дози
7.05 лв
Caffe Mauro Centopercento 10 бр. Кафе на дози Какво е Кафе Mauro? Caffe Mauro е италианска компания за произвеждане на природно чисто кафе. Отличителният белег на Mauro е това, че нейният основе..
SOLD OUT Caffe Mauro Classico 10 бр Кафе на дози
5.50 лв
Caffe Mauro Classico 10 бр Кафе на дози Какво знаем за Caffe Mauro? Кафе Мауро е марка, която е доказала качеството си по целия свят, благодарение на единствената по рода си технология ..
SOLD OUT Caffe Mauro De Luxe 10 бр. Кафе на дози
6.45 лв
Caffe Mauro De Luxe 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Кафе Mauro? Кафе Мауро е марка кафе, доказало своите качества на световно ниво, благодарение на уникалната технология, чрез която произвежд..
SOLD OUT Caffe Mauro De Luxe box 18 бр Кафе на дози
13.44 лв
Caffe Mauro De Luxe box 18 бр Кафе на дози Какво знаем за Кафе Mauro? Кафе Мауро е марка висококачествено кафе, доказало своите качества на световно ниво, благодарение на уникалната технолог..
SOLD OUT Musetti Mio Espresso Cremissimo 24 бр. 44 мм Кафе на монодози
13.10 лв
Musetti Mio Espresso Cremissimo 24 бр. 44 мм Кафе на монодози Произвежда се от специално подбрани сортове кафе Всяка монодоза "Кремисимо" е с отличен балансиран вкус Всяка чаша есп..
SOLD OUT Musetti Mio Espresso Decaffeinated 24бр. 44 мм Кафе на монодози
13.69 лв
Musetti Mio Espresso Decaffeinated 24бр. 44 мм Кафе на монодози Какво знаем за Musetti? Musetti е компания, занимаваща се с производство на кафе, основана в Северна Италия през 1934 година о..
SOLD OUT Musetti Mio Espresso Evoluzione 1 кг. Кафе на Зърна
45.50 лв
Musetti Mio Espresso Evoluzione 1 кг. Кафе на Зърна Какво знаем за Musetti? Musetti е компания, занимаваща се с произвеждане на кафе, основана в Северна Италия през 1934 г. от Сеньор Луижди Музе..
SOLD OUT Musetti Mio Espresso Evoluzione 24 бр. 44 мм Кафе на монодози
13.75 лв
Musetti Mio Espresso Evoluzione 24 бр. 44 мм Кафе на монодози Какво знаем за Musetti? Musetti е компания, занимаваща се с произвеждане на кафе, основана в Северна Италия през 1934 г. от Сеньор Л..
SOLD OUT Musetti Mio Espresso Paradiso 24бр. 44 мм Кафе на монодози
13.35 лв
Musetti Mio Espresso Paradiso 24бр. 44 мм Кафе на монодози Какво знаем за Musetti? Musetti е компания, занимаваща се с произвеждане на кафе, основана в Северна Италия през 1934 г. от Сеньор Луиж..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™