Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Caffe Mauro

Историята за невероятното Caffé Mauro идва от създателят му г-н Деметрио Мауро. Той е роден през 1905 г. в Реджо Калабрия. Едва когато е на 10 годишна възраст започва да работи в корабите на пролива и да реализира своите мечти. Разработва и създава своя бизнес и през 1930 година купува първата си лодка "Салваторе Padre". През 1936 година в Африка той започва местенето на дейността към земи, които са били установени като туристическа агенция. След събитията от Втората световна война той започва новото си приключение, а именно новата страст – кафето.

Coffe Mauro е кафе с невероятен вкус, качество и стил.Семейството Мауро (Mauro) от 1946 година прави опити в печенето на кафе. Когато през ноември 1949 година установяват дружеството Caffè Mauro. В началото започват с една малка кафе машина, която има капацитет от 20 кг. С много усилия и труд Деметрио Мауро започва да постига невероятни резултати и успехи.

Тъй като започва да жъне невероятно успехи Деметрио Мауро прави важна крачка. През 1958 година той оставя старите начини за печене на кафе и решава да открие завод, който е с площ около 10000 кв.м. 2 години след това, поради големия интерес на кафето е необходимо да създаде и нова сграда, която е с площ 15000 кв.м. Обновената и модерна фабрика се намира в Villa San Giovanni промишлена зона и тя вече достига размерите от 37,000 кв. м. И до ден днешен това си остава най-модерната компания за производство в Европа.

През 60-те години Mauro Caffe се пласира по хранителните магазини и супермаркети. Времето, в което никой все още не говори за маркетинг, кафето е един от първите продукти, които се радват на голямо внимание.Това е така, защото то притежава страхотен аромат, цвят и форма. Постоянният интерес от страна на медиите, рекламите допринасят за още по-големия интерес на caffe Mauro. От една малка кафе машина с капацитет от 20 кг. до невероятните стотици килограми, които са необходими, за да задоволят нуждите на пазара и търсенето на хората.

За производството на кафето Мауро се използват висококачествени смеси. Компанията започва да внася кафе от Азия, Бразилия, Централна Америка и Африка. Започват да обработват суровината, като всички се стараят към високо качество и стандарт. Продажбата обхваща както Италия, така и целия свят. Страстта към вкуса и увеличава интереса към Caffé Mauro и то започва да контролира всеки етап след покупката: от пържене на състава на избраните смеси, до тяхното опаковане.

За производството на кафето Мауро се използват висококачествени смеси. В миналото компанията се изправя пред големи трудности.Такива проблеми не позволяват да продължи развитието към постигане на съвършенство,  характерна за компанията. И поради това Caffé Mauro срещна г-н Фабрицио Капуа. Той е един сериозен и опитен предприемач, който е с голям професионален опит и се свързва с компанията. Той става изпълнителен директор и взима всичко в свои ръце. Има за цел да увеличи интереса на италианския пазар, както и да разшири търсенето и в други държави. Марката вече е разпространена в повече от 35 страни. През 2008 година продължава подобряването на стила, създаването на нови опаковки и линии.

Иновациите и традициите съчетават страхотни ценности, които се предават напред. За пореден път Мауро кафе доказва своето качество. Марката е символ на съвършенство и на италиански стил.

Разпространението на кафето и износа започва в началото на 60-те години. Компанията започва работа с големи хранителни вериги, ресторанти и барове. Фирмата започва изработването на продукти за външния пазар, реклами, специални и невероятни опаковки.

Новият и специализиран екип за пореден път разчита на качеството и се грижи то да бъде най-доброто. За да бъде най-търсено, качествено и без никакви забележки Caffé Mauro се подлага на дълги  проверки, както при пристигане на суровината, така и време на процеса и неговия край. Обявени са повече от 100 проверки, направени анализи и проучвания. Кафе Мауро извършва дейност, която се насочва към физическа и техническа трансформация на зелено кафе в печено кафе.

Ние от Майсенс ЕООС като официален вносител на Кафе Мауро Ви предлагаме голяма гама продукти, които са с гарантирано качество и произход. Насладете се на невероятния вкус и аромат с Caffé Mauro

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
1.43 лв.
Caffe Mauro Бъркалки за кафе 50 бр Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, занимаваща се с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен с ун..
3.30 лв.
Caffe Mauro Стъклени чаши за кафе 1 бр Кафе Мауро е фирма за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез която запазва полезността на..
8.80 лв.
Caffe Mauro Термо чаша 100 мл Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, която  се занимава с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен..
6.60 лв.
Caffe Mauro Чаша за еспресо с чинийка 1 бр. Порцеланова чаша за кафе Кафе Мауро е компания за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, ..
8.80 лв.
Caffe Mauro Чаша за капучино или чай 1 бр. Порцеланова чаша Кафе Мауро е компания за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез коят..
14.30 лв.
Caffe Mauro Чаша за чай 300мл / 1бр. Порцелановa чашa Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, занимаваща се с произвеждането на висококачествени кафени и чаени продукти и изделия. Про..
2.75 лв.
Пластмасови чаши 50 бр 80 мл Caffe Mauro Пластмасовите чаши с логото на Кафе Mauro са невероятно удобни за ежедневна употреба.Събират 80 мл кафена напитка, което ги прави изключително фун..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™