Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements

Вие се грижите за вашето здраве благодарение на Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements.
Ние ще ви доставим Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements за 1 ден.
Цена на Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements без конкуренция
Произхода и производителя на Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements са проверени
Вие може да се урверите, че получавате Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements.
Имате 14 дневен срок за връщане на Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements
Категории
Последно видяни
Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements
Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements

Me Vitaminall Effervescent 20s I MyElements

  • Съдържа значими за здравия организъм минерални и витаминни вещества
  • Подпомага добрата дейност на имунната система
  • Повишава съдържанието на антителата, които се борят с патологиите
  • Има антибактериални и противовирусни свойства
  • Има функция на имуностимулатор
  • Намалява стреса, провокиращ отслабването на имунитета
  • Подпомага здравето на всички органи и системи
  • Me Vitaminall с вкус ягода 20 разтворими таблетки е на уникална цена от MyElements

Какво знаем за Me Vitaminall?

Me Vitaminall Effervescent от MyElements е важен за човешкото здраве комплекс от витамини и минералиMe Vitaminall с вкус ягода на разтворими таблетки от MyElements на сензационна цена е съчетание от витамини и минерални съединения, крайно необходими за нормалния процес и функциониране на организма. Той не само осигурява на човека полезни питателни вещества, но и повишава жизнения му тонус и работоспособността му. Благодарение на витамините се формира имунитет към много инфекциозни заболявания. Както се знае, витамините помагат да се образуват имунните клетки, антитела, които участват в имунния отговор. Не винаги потребността на тялото от витамини е голяма, но задължително те трябва да постъпват регулярно в организма.

В състава на добавката са включени много важни за здравето минерали. Терминът „минерал“ произлиза от средновековната дума “minera”, която значи „късче руда“, камък, от който се прави от метал, а неговото възникване се губи в дълбините на вековете. Кой, кога, къде и при какви обстоятелства е измислил думата „минерал“ – не е известно. Най-вероятно е тя да се е зародила в късното Средновековие или в зората на Възрожденската епоха някъде в Саксония или Бохемия. Там в Рудните планини от древността се е добивало олово, сребро и други метали. А латинският език си е оставал международен език на науката до края на XVIII – началото на XIX век.

Как действа Me Vitaminall на разтворими таблетки?

Дефицитът на витамини в тялото значително понижава имунитета, а освен това ускорява стареенето на организма и увеличава честотата на прояви на инфекции, а също и на злокачествени тумори, което може да съкрати продължителността на живота и значително да влоши качеството му.

Me Vitaminall Effervescent на изумителна цена е с противовирусно действие и понижава стресаВ съдържанието на хранителната добавка Me Vitaminal 20 разтворими таблетки с вкус на ягода влиза витамин Е. Той помага за изработването на специфични антитела, които се борят с вирусните агенти. Недостигът му в организма води до чести ротавирусни инфекции.

Друг важен витамин от състава на продукта е витамин А, който играе най-важната роля в здравето на човека – защитава органите на зрението, от него зависи нормалната работа на сърдечно-съдовата система и кръвоносната система. Той подпомага и добрата работа на имунната система. Той също така има мощни противовирусни свойства.

И определени витамини от В групата са включени в състава на Me Vitaminal 20s. Това са незаменими витамини, необходими за целя организъм и всички системи. Тази група витамини осигурява на организма енергия, помага да се преодоляват стресовете и депресиите, които въздействат лошо върху имунната система. Най-важните от В групата са В1, В5, В6, В12 и Б9. Точно затова са включени като основни компоненти в тази добавка. Много добре действат при тежки заболявания, след операция или при чести стресове. Б витамините повишават съпротивлението на организма срещу чуждите бактерии. Витаминът В6 в частност отговаря за усилване противовъзпалителната активност на белите кръвни телца.

Задължително при всички витаминни комплекси присъства витамин С и тук това не е изключение. Той притежава изразени антивирусни ефекти, което е много важно, защото вирусите, дори и в неактивно състояние, са способни да оказват имунодепресивно действие. Освен това, благодарение на присъствието му в Me Vitaminal от MyElements, добавката е с антибактериално действие. Необходим е и за формирането на тези антитела, с помощта на които лимфоцитите водят борба с възбудителите. Този процес се активизира с присъствието на цинк. Затова и цинк присъства сред компонентите на тази хранителна добавка.

Цинк е необходим и на тимусната жлеза за образуване на Т-клетки, които се борят с проникващите в тялото инфекциозни агенти. Той е нужен и за активното съзряване на тези клетки.

Me Vitaminall Effervescent на MyElements съдържа витамин С, който има антибактериален ефект и антиоксидантно свойствоСамостоятелно организмът не може да продуцира витамин С. Затова употребата на хранителната добавка на таблетки за разтваряне Me Vitaminal с ягодов вкус е много препоръчителна и то да е регулярна. Накратко, значението му за организма е наистина неоценимо. Когато имунната система е потисната, на организмът са му нужни по-големи количества от този витамин, отколкото получавате от храната, която консумирате обикновено.

В съдържанието на добавката Me Vitaminal 20 s е включен и магнезий. Понякога организмът изпитва дефицит на този елемент. той е необходим за дейността на тимуса, а освен това е нужен за образуването на простагландини и за поддържане на нормалните нива на хистамина.

И калций влиза в арсенала на Me Vitaminal на топ цена. Той е още един от ключовите елементи за имунната система. Първо – той подпомага образуването на ензимите, с помощта на които Т-клетките се борят с инфекциите. Подобно на витамин С, калцият помага белите кръвни клетки да преработват и унищожават някои вируси. Макар че много от млечните продукти съдържат калций, те обикновено са богати и на наситени мазнини, които подпомагат възпаленията и следователно вредят на имунната система. Затова е добре да се приема калций в чист вид, а хранителната добавка Me Vitaminal го предоставя точно така.

Много важен микроелемент е селенът. Затова и той в включен тук. Той е важен за образуването на антитела и без него имунокомпетентните клетки биха изгубили способността си да реагират бързо при инфекция. Много ефективен е в съчетание с витаминът Е.

Me Vitaminall Effervescent на шок цена се грижи за доброто здраве на ума и яснотата на мислитеОще един елемент с голямо значение за здравето е желязото, което също присъства в Me Vitaminal 20 разтворими таблетки. Влиянието му върху имунната система не е еднозначно. То е абсолютно необходимо за продукцията на белите кръвни клетки, а освен това участва и в синтеза на антителата.

Манган – друг микроелемент, включен в съдържанието на добавката, който е необходим за синтеза на интерферон. Организмът често изпитва недостиг на този елемент, който участва в процесите на формиране на хрущялна тъкан, а освен това контролира и метаболизма на глюкозата. При неговия дефицит се наблюдава разстройство на координацията на движенията, загуба на ясна мисъл и болки в коленните стави.

Много полезен за организма е коензим Q10. Затова и присъства в състава на хранителната добавка Me Vitaminal с вкус на ягода. Ако той е достатъчно в организма, осигурява нормалното протичане на имунологичните реакции. Той усилва фагоцитната активност на макрофагите, повишава броя на гранулоцитите в костния мозък и плазмата на кръвта, а освен това увеличава количеството на имуноглобулините. Стимулира процесите на възпроизводство на кръвта, извежда от тялото свободните форми на кислород и нормализира обмена на веществата.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно, разтворена в чаша вода (200 мл).

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (1 разтворима таблетка) Стойност %ПДД Състав в 1 доза (1 разтворима таблетка) Стойност %ПДД
Магнезий 56 мг ** Витамин В6 1.4 мг **
Втамин С 120 мг ** Витамин В2 1.4 мг **
Калций 120 мг ** Витамин В1 1.1 мг **
Екстракт от женшен 50 мг ** Бета-каротен 1 мг **
Витамин Е 12 мг ** Мед 0.5 мг **
Ниацин 16 мг ** Манган 300 µg **
Цинк 5 мг ** Фолиева киселина 200 µg **
Желязо 3 мг ** Селен 55 µg **
Пантотенова киселина 6 мг ** Биотин 50 µg **
Коензим Q10 5 мг ** Хром 40 µg **
Витамин D3 5 µg ** Витамин В12 2.5 µg **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements 16.80 лв
Бр

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™