Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
NAC (N-Acetyl L-Cysteine) 300 мг 150 таблетки | OstroVit 5654
NAC (N-Acetyl L-Cysteine) 300 мг 150 таблетки | OstroVit 5654
NAC (N-Acetyl L-Cysteine) 300 мг 150 таблетки | OstroVit 5654
25.00 лв.
Код на продукта : NAC 300 mg 150 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.08 лв.

 
Бърза поръчка
NAC (N-Acetyl L-Cysteine) 300 мг 150 таблетки | OstroVit 5654

NAC (N-Acetyl L-Cysteine) 300 мг 150 таблетки | OstroVit

 • Силен антиоксидант
 • Предпазва сърдечно-съдовата система
 • Възпрепятства раковите заболявания
 • Предпазва от оксидатиевен стрес
 • Помага за детоксикация
 • Стимулира производството на глутатион
 • Укрепва имунната система
 • Благоприятства процесите на изчистване от излишните мазнини
 • NAC (N-ацетил L-цистеин) на таблетки е на топ цена от OstroVit

N-ацетил цистеинът (или NAC) е предшественик на богатата на сяра аминокиселина L-цистеин. L-цистеинът се намира естествено в много храни, богати на протеини и сяра, включително месо, домашни птици, яйчни жълтъци, броколи, брюкселско зеле, чесън, овес, лук и червени чушки. 

L-цистеинът е класифициран като „условно есенциална“ аминокиселина, което означава, че при определени условия трябва да консумирате допълнителни източници, защото тялото Ви не може да произвежда адекватни количества от нея. Удобен и лесен начин за прием на тази така важна аминокиселина е чрез изцяло натуралния продукт NAC (N-Acetyl L-Cysteine) 300 мг 150 таблетки на идеална цена от OstroVit.

NAC не е основно хранително вещество и не се среща в природата. NAC се използва при токсичност на ацетаминофен. NAC се използва и в медицината за разграждане на слуз в дихателните пътища на хора с кистозна фиброза. Това също е често срещана съставка в различни натурални продукти като NAC (N-ацетил L-цистеин) таблетки на супер цена от OstroVit

N-ацетил L-цистеинът е химичен предшественик на глутатиона, един от най-важните антиоксиданти за тялото, тъй като помага за защитата на клетките Ви от свободните радикали. Глутатионът е особено важен за защита на Вашите неврони.

За щастие, всички Вие естествено произвеждате малки количества от аминокиселината цистеин. За да сте сигурни обаче, че организмът Ви никога няма да изпита дефицит на NAC (N-ацетил L-цистеин), е добре той да бъде добавен допълнително чрез NAC (N-Acetyl L-Cysteine) 300 мг 150 таблетки от OstroVit, който на Biomall.bg е на страхотна цена. Той ще стимулира имунната Ви система и доброто здраве.

Как действа NAC (N-ацетил L-цистеин) на таблетки? 

Приемането на NAC е чудесен начин да бъдете проактивни за здравето си, но не е единственото парче от пъзела. Най-важното е, че трябва да се храните с богата на хранителни вещества диета, да сте достатъчно активни, да се наспивате добре и да се опитвате да държите стреса далеч от Вас.

NAC (N-ацетил L-цистеин) таблетки на ниска цена от OstroVit е чудесен за черния Ви дроб, той внимателно и правилно се грижи за неговото здраве. По същия начин този естествен продукт поддържа силна имунната система, дихателното и бронхиално здраве

С NAC ще сте сигурни, че сте напълно обезпечени с антиоксидантната подкрепа, от която се нуждаете, за да поддържате цялостното си здраве. И ако нещо си струва усилията, то това е именно Вашето здраве. 

Какви са потенциалните ползи за здравето, получени от NAC (N-ацетил L-цистеин)?

 • Повишава антиоксидантния капацитет - N-ацетил цистеинът действа самостоятелно като антиоксидант и както споменахме, се използва също за образуването на глутатион. Аминокиселините цистеин, глицин и глутаминова киселина се комбинират, за да образуват глутатион, основният антиоксидант на тялото.

Ниските нива на глутатион могат да доведат до появата на преждевременно стареене, прекомерно производство на свободни радикали и затруднения с детоксикацията на отделни органи. Цистеинът е аминокиселина, ограничаваща скоростта, което означава, че ако не консумирате достатъчно от нея, не можете да произвеждате достатъчно глутатион. Вземете здравето си в ръце още сега чрез NAC (N-ацетил L-цистеин) на ниска цена от OstroVit.

Черният дроб, белите дробове и бъбреците произвеждат най-много глутатион. Глутатионът е изграден в клетките Ви от трите аминокиселини, споменати по-горе. Той не може да се прехвърли от външната страна на клетката във вътрешността ѝ, така че добавянето на глутатион е задължително. Приемането на NAC гарантира за поддържането на капацитета на глутатион в организма Ви. 

 • Насърчава здравето на дихателните пътища - множество изследвания показват, че NAC има положително въздействие върху здравето на дихателните пътища. Често се препоръчва като муколитично средство, което означава, че помага за разграждането на слузта в дихателните Ви пътища както при остри, така и при хронични състояния, които засягат дишането.

Както систематичният преглед, така и мета-анализът на клиничните проучвания показват, че NAC може да бъде особено полезен за намаляване на честотата и продължителността на симптомите на бронхит при тези с хроничен, повтарящ се бронхит.

Доказателствата също така показват, че редовната употреба на NAC подобрява белодробната функция при хора с хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ).

NAC (N-ацетил L-цистеин) таблетки на достъпна цена от OstroVit помага при други дихателни състояния, свързани с възпаление, като астма и инфекция на синусите. Той притежава и защитни ефекти за пушачите.

 • Поддържа имунното здраве - в проучване се установява, че NAC намалява симптомите на вирусни респираторни заболявания (грип). Друго интересно проучване показва, че NAC също намалява честотата на обикновената настинка и треската. Стимулирайте имунната си система чрез NAC (N-ацетил L-цистеин) на идеална цена.
 • Подпомага когнитивното, неврологичното здраве - NAC смекчава когнитивните нарушения на невровъзпалението при здрави индивиди и тези с други неврологични заболявания (включително травма, болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон и употреба на наркотици).

Някои изследвания показват, че добавянето на NAC намалява натрапчивото поведение. Той също така показва ползи при хората, които се борят с наркотична зависимост. Мета-анализ на няколко клинични проучвания заключава, че NAC помага за намаляване на симптомите на депресия и подобрява цялостната когнитивна функция

 • Подпомага здравето на черния дроб и детоксикацията му - черният дроб е основен орган за детоксикация и той разчита, до голяма степен, на адекватния антиоксидантен капацитет на глутатион, за да се предпази от потенциално вредните ефекти на нестабилните съединения, които се поглъщат и/или произвеждат от тялото Ви.

NAC е едно от няколкото съединения, за които е известно, че насърчават активността на определени ензими за детоксикация на черния Ви дроб. Този така важен орган разчита на аминокиселината, за да неутрализира и филтрира отпадъчните продукти или токсините от циркулацията.

 • Доказано е също, че NAC помага за намаляване на негативните ефекти от неалкохолното чернодробно затлъстяване или NAFLD, най-честотo срещано хронично чернодробно заболяване в световен мащаб. 
 • NAC помага за подобряване на инсулиновата чувствителност при жени със синдром на поликистозни яйчници (PCOS). Интересното е, че NAC също се проучва като възможно средство за подобряване на фертилитета при жени със СПКЯ.
 • Новопубликувано проучване на хора с множествена склероза (MS) показва, че NAC подобрява мозъчния метаболизъм на глюкозата, което води до подобрена когнитивна функция. Погрижете се за здравето на мозъка си чрез NAC (N-ацетил L-цистеин) таблетки на ниска цена от OstroVit
 • NAC също помага за намаляване на мускулната умора и подобрява силата, особено при хора с ниски нива на глутатион. Ранните проучвания показват, че подобренията могат да бъдат значителни само с 30 дни прием на натуралния продукт.
 • Добавянето на NAC забавя визуалните признаци на стареене чрез подобрен антиоксидантен капацитет, подкрепа с глутатион и намалено увреждане на ДНК в кожата.

Произведено в: Полша

Препоръчителен прием: Приемайте по 1/2 таблетка дневно.

Дозировка: 1/2 таблетка

Дози в опаковка: 300

Състав в 1 доза (1/2 таблетка) Стойност %ПДД
Л-ацетин Л-цистин 150 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Съставки: N-ацетил-L-цистеин (NAC) пълнител: микрокристална целулоза, нишесте, средства против слепване: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

Продуктът може да съдържа мляко (включително лактоза), соя, фъстъци, други ядки, сусам, зърнени храни, съдържащи глутен, яйца, ракообразни, риба.

 Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не превишавайте препоръчителната дневна доза! Не използвайте продукта като заместител на разнообразното хранене! Препоръчва се балансирана диета и здравословен начин на живот! Не приемайте, ако сте алергични към някоя от съставките! Бременни или кърмещи жени не трябва да приемат този продукт!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™